0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncellikle iyi günlerde güle güle kullanınız. benim merak ettiğim ses kalitesi nasıl? orjinal teybin verdiği ses kalitesinden daha mı iyi yoksa daha mı kötü? hafıza durumu, dokunmatiğin kalitesi hakkında bilgi veririmisiniz ayrıca teşekkürler.
Arkadaşlar, Cihazlarınız çok güzel olmuş. İçimiz gitti vallahi. Bende istiyorum ama araç garantisi yüzünden bayi ile papaz olmaktan korkuyorum.Navigasyonu Toyota servisi dışında taktıranlar Toyota Servisi ile garanti sorunu yaşıyorlar mı?
Teşekkürler, Bayi ile bir görüşeyim. Bir de ilave olarak Geri Görüş kamerasını danışacaktım. Ne dersiniz. Dikiz aynası yerine kamera ile park yapılabiliyor mu? Yoksa çokta faydası olmuyor mu?. Mesela gece nasıl acaba ?Selmalar,
Gayet uyguna almışsınız bende geçen gün sordum dışardan birine 1500TL den başlıyor bizde dedi(Pioneer). Acaba hangi marka daha iyidir. Navitech baya ünlü. Yazılım şu olacak haritası bu olacak deniyor. Sizce o özellikler ne olmalı. Bilmeyene anlattığınızı unutmayın:) Şİmdiden teşekkürler.
marka olarak yorum yapamayacağım çünkü ilk defa navitech kullanıyorum. ama bir multimedya olarak yazılımı gayet başarılı buldum. navigasyon da ise igo yazılımı kendini ispatlamış bir yazılımdır. daha öncesinde tomtom kullanıyordum açıkçası tomtomun kullanımı daha iyi geliyor bana. belki igo nun ayarlarından kaynaklanıyor olabilir. daha hiç ayarlarına bakamadım çünkü.
cihazı kesinlikle tavsiye ederim. hiçbir sorun yaşamadım şuana kadar. navigasyon açıkken müzik dinlenebiliyor. navigasyon konuşacağı zaman müziği kesiyor, konuşma bitince müzik devam ediyor.
cihazın ses kalitesinden gayet memnunum ben. ancak ben cihazı anfi ve kabin bas ile kullanıyorum. bu sebepten original teyp ile arasındaki fark konusuna bir yorum yapamayacağım. hafıza durumundan kasıt nedir anlayamadım. dokunmatiği ise bir samsung cep telefonu dokunmatiği yok tabi. ben biraz zorlanıyorum dokunmatiğinde. dokunduktan 1-2 saniye sonra algılıyor.aracım garantili değil. ancak Sakarya Toyota Sandıkçılar aynı marka ve model cihazı takıyor toyotalara. kdv dahil fiyatı 1.750,00 TL. bilginize...
navigasyonda sd kart mı var yoksa içinde kendine ait hafızası mı var?
navigasyon yazılımını içeren 2 gb SD kart var
Gökhan bey merhaba öncelikle daha önceki bilgilendirme ve yardımlarınız için teşekkürler. Aynı cihazı bende aldım ve aracıma taktım çok memnunum ancak içinden çıkamadığım bir şey oldu sizin montaj resimlerinizde bunun çözülmüş olduğunu görünce sorma ihtiyacı duydum. Cihaza flash disk yada sd kart takında içerisindeki albümleri göstermeden sıradan çalmaya başlıyor yani ben flash disk içerisindeki albümleri göremiyorum albüm seçme ekranı boş bir şekilde çıkıyor ve bir süre sonra sıradan çalmaya başlıyor dolayısıyla sanatcı yada albüm seçemiyorum tek tek aramak gerekiyor. Bu bahsettiğim olay mp3 mp4 ve dvd içinde geçerli. Bahsettiğim konu sizin eklediğiniz 4. resimde görülüyor.