Gönderen Konu: 2008 COROLLAYA NAVITECH NX-215F TAKILMASI  (Okunma sayısı 15387 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: 2008 COROLLAYA NAVITECH NX-215F TAKILMASI
« Yanıtla #40 : Ekim 18, 2013, 04:44:31 »
iyi günlerde kullanın çok şık olmuş.
bende kabin bas+amfi var. ancak bende sesi çok açınca navitech teki görüntü küçülüp büyüyor. sizde de bu sorun var mı?
sadece benimki mi yapıyor? deneyebilir misiniz?
Gökhan bey teşekkür ederim.
Öncelikle ürünü montajı yapıldıktan sonra fazla kullanmadığımı belirteyim. Bunun ile birlikte, mesajınızı yeni fark edip ve merak edip otoparkta park halinde iken sesine biraz yüklendim. Bende böyle bir sıkıntı en azından şimdilik gözükmüyor.
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Ekim 18, 2013, 04:44:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 170000
  • Model Yılı: '08
  • 22 kere teşekkür etti
  • 31 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Ekim 21, 2013, 09:30:30 »
Gökhan bey teşekkür ederim.
Öncelikle ürünü montajı yapıldıktan sonra fazla kullanmadığımı belirteyim. Bunun ile birlikte, mesajınızı yeni fark edip ve merak edip otoparkta park halinde iken sesine biraz yüklendim. Bende böyle bir sıkıntı en azından şimdilik gözükmüyor.

teşekkürler, servisi ile görüşmem gerekiyor sanırım.
KoRKTuKÇa TuTSaK, üMiT eTTiKÇe öZGüRSüNüZ
            2008 Toyota Corolla Elegant 1.6

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=49954.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 36000
  • Model Yılı: '10
  • 15 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Ekim 22, 2013, 22:29:45 »
Bunlarda benim yeni montajı yapılan Navitech NX-215F ile subwoofer fotoğrafları;
http://www.hizliresimyukle.com/o2sz
http://www.hizliresimyukle.com/o2sC
http://www.hizliresimyukle.com/o2sD
http://www.hizliresimyukle.com/o2sf

İyi günlerde kullanın. Siz nereden ve kaç paraya aldınız. Fiyatı yükselmişti en son gg de.
Toyota Corolla 2001 1.6 Terra Special
Toyota Corolla 2010 1.6 Elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 11 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Ekim 25, 2013, 02:06:36 »
İyi günlerde kullanın. Siz nereden ve kaç paraya aldınız. Fiyatı yükselmişti en son gg de.
Kemal kardeşim teşekkür ederim. Bana indirimim ile tv anteni ve geri görüş kamerası (renkli ve gece görüşlü) dahil 819tl. ye geldi.
Ürün linki: http://www.n11.com/navitech-nx-215-f-toyota-corolla-oem-navigasyon-multimedya-P15279439
Toyota Corolla 2010 D-4D Elegant MMT Siyah & Bej

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #44 : Ekim 25, 2013, 11:40:45 »
bende kabin bas+amfi var. ancak bende sesi çok açınca navitech teki görüntü küçülüp büyüyor. sizde de bu sorun var mı?

Konuyla ilgili navitech in yetkili servisini aradım ve durumu anlattım. cihazı monte ederken önceki arabanın original cihazının yan kızakları navitech e takılıp monte edilmediyse veya saşesi düzgün alınmadıysa bu sorunu yapar dedi. bu sebeplerden olabilirmi acaba? yarın monte ettirdiğim yere gidip baktıracağım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Ekim 31, 2013, 17:21:12 »

cihazın sesini açınca ekranın küçülüp büyümesi sorununu yetkili servise bildirdim. yetkili servis ya eski teypteki yan kızaklar takılmamış, yada saşi de sorun vardır dedi. eski teyp yan kızaklarını çıkarıp monte ettim sorun düzeldi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Aralık 07, 2013, 20:20:39 »
Gökhan Bey merhaba. Bu cihazdan ben de yeni aldım. Güncelleme konusunda bayi biraz korkuttu beni. Güncellemenin zor olduğunu, cüzi bir ücret karşılığında kendilerinin yapabileceğini söyledi. Güncellemeyi kolayca yapabilir miyim? Bir de sd karta başka bir navigasyon yazılımı yüklemek mümkün mü?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Aralık 09, 2013, 09:14:12 »
Gökhan Bey merhaba. Bu cihazdan ben de yeni aldım. Güncelleme konusunda bayi biraz korkuttu beni. Güncellemenin zor olduğunu, cüzi bir ücret karşılığında kendilerinin yapabileceğini söyledi. Güncellemeyi kolayca yapabilir miyim? Bir de sd karta başka bir navigasyon yazılımı yüklemek mümkün mü?

güncelleme konusu çok basit. sd kartı pcye bağlayıp naviextra yı acıyosunuz. güncellemeler otomatik geliyor. yedekleyip güncelleyin. herhangi bir zorluğu yok. başka bir navigasyon yazılımını denemedim ve bilmiyorum çalışırmı çalışmazmı?
denerseniz sd kartın yedeklemesini unutmayınız!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ocak 05, 2014, 14:20:55 »
Merhaba,
Eger daha once cevap verildiyse kacirmis olabilirim, ama merak ettigim acaba bluetooth uzerinden telefonu baglandigimizda, rehber de cihaza aktariliyor mu? Ya da gelen aramalarda sadece numara mi yoksa isim de gorunuyor mu?

Tesekkurler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ocak 05, 2014, 17:10:11 »
merhaba,
maalesef bluetooth bağlantısında isimler gözükmüyor. çünkü bağlantı yapınca rehber aktarımı yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ocak 05, 2014, 18:57:11 »
Tesekkurler, Gokhan Bey. Bir soru daha soracaktim. Diyelim ki radyoya girdik, ondan sonra navigasyona gecince, arka fonda radyo calmaya devam ediyor. Bazen istenen bir durum bu, ama bazen arka planda radyo olmadan sadece navigasyonun acik kalmasini istedigimizde, radyonun (TV icin de aynisi gecerli) nasil kapatildigini bulamadim. Kullanma klavuzu da evlere senlik oldugu icin bu tip sorulari burada soruyorum.

Tesekkurler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ocak 06, 2014, 08:56:45 »
Tesekkurler, Gokhan Bey. Bir soru daha soracaktim. Diyelim ki radyoya girdik, ondan sonra navigasyona gecince, arka fonda radyo calmaya devam ediyor. Bazen istenen bir durum bu, ama bazen arka planda radyo olmadan sadece navigasyonun acik kalmasini istedigimizde, radyonun (TV icin de aynisi gecerli) nasil kapatildigini bulamadim. Kullanma klavuzu da evlere senlik oldugu icin bu tip sorulari burada soruyorum.

Tesekkurler.
ali bey inanın bu durumu hiç denemedim. bu sebepten nasıl olduğu konusunda yorum yapamıyorum. ama ilk fırsatta bakacağım merak ettim doğrusu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ocak 06, 2014, 10:26:06 »

Tesekkurler.

Ali bey dirwksiyonda bulunan mıde tuşuna basarak aux konumuna geldiğinizde aux a bağlı bir cihaz olmadığından sorun çözülecektir diye düşünüyorum.
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Ocak 07, 2014, 21:31:00 »
Tesekkurler, Onur Bey. Navigasyon acikken olmasa da, navigasyon disindayken, boyle yapip ondan sonra navigasyona girmek bir cozum sagliyor sanirim. Diger bir forumda bahsettiginiz bluetooth problemini ben de yasiyorum. Benim yasadigim problemin iki boyutu var: (1) Bluetooth uzerinde konusurken, bir sure sonra (2-3 dakika sonra), ses karsiya gitmemeye basliyor, ama karsi tarafin sesi size bluetooth uzerinden gelmeye devam ediyor (sizin yasadiginiz problem buydu sanirim), (2) hareket halindeyken ses kirik kirik gidiyor, karsi taraf ne dediginizi anlamiyor, ama arac dururken, ses gayet guzel gidiyor.

Siz bluetooth problemine cozum bulabildiniz mi? Montajdan mi, aletin kendisinden mi bilemedim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kendi Halinde Bir Mecnunum :)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 135500
  • Model Yılı: '05
  • 234 kere teşekkür etti
  • 174 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ocak 08, 2014, 06:59:52 »
Montajdan olduğunu düşünmüyorum çünkü mntaj esnasında mikrofon ile ilgili bir çalışma yapılmıyır Ali bey. Sanırım cihazın mikrofonu ya yetersiz kalıyor ya da aracın orjinal mikrofonu iç dikiz aynasının civarında olduğu için sesi alabiliyorken bizim cihazın mikrofonu kendi üstünde olduğundan sesi alamıyor. Henüz bir çözüm bulamadım :(
Ya ALLAH' a Baş Eğer Hiç Kimseye Eğmezsin; Ya da Herkese Baş Eğer Hiçbir şeye Değmezsin...

Ex '12 Corolla D-4D (0-31.000)
'05 Laguna 1.6 16V (133.700-...)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Ocak 08, 2014, 09:14:58 »
Benim aracin (2010 Comfort Extra) orijinalinde buletooth yoktu zaten, onun icin karsilastiramiyorum. Ama sorunun mikrofon yetersizligi olmadigina emin gibiyim. Soyleki, ayni telefon konusmasi boyunca 2-3 dakika karsi tarafla iletisim kurabilirken, belli bir andan sonra ses hic gitmemeye basliyor, tamamen bloke oluyor. O anda telefonu kapatip tekrar aramak sorunu gidermiyor. Sorunun mikrofon yetersizligi olmadigini destekleyen ikinci gozlemim de, yine ayni telefon konusmasi boyunca arac dururken ve hareket halindeyken karsidaki kisiye ses kalitesi ve anlasilabilirlik ile ilgili sorular sordugumda, karsidaki kisi aracin durdugu ya da hareket ettigi zamani bilmeden, sesin ne zaman duzgun ne zaman problemli oldugu konusunda belirttigi zaman araligi aracin durdugu (motor calisir halde) ve hareket halinde oldugu zamanlara tekabul ediyor. Bir onceki mesajimda belirttigim gibi aslinda iki farkli bagimsiz sorun da olabilir bu. Montajdan mi diye suphelenmemin nedeni, arac hareket halindeyken, bir yerlerde kablolar birbirine filan mi degiyor suphesi ama tabi bunu destekleyecek bir bulgum yok elimde.

Ben gecen hafta taktirdim ve bluetooth (navigasyon, arka kamera, usb baglantisina ek olarak) dusundugum onemli kullanim alanlarindandi, bu cihazi almaya karar verirken. Henuz bluetooth'u tam kullanamadim. Su anda sadece arac dururken duzgun calisiyor gibi benimkisinde. Karsi taraf da sesi yeterli geldigini soyluyordu, dolayisiyla mikrofon yeterli olmali.

Cozum bulabilirseniz, tecrubelerinizi bekleriz.

Tesekkurler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Şubat 23, 2014, 22:07:15 »
teşekkürler. ben cihazı distribütör firmada çalışan bir tanıdığımdan aldım. biraz özel bir fiyat oldu.
cihaza 695,00 TL verdim, 12 taksit. montaja da 120,00 TL toplam maliyet 815,00 TL oldu.

iyi akşamlar

aynı şartlarda yine bu cihazdan temin edebilir misiniz?  8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Şubat 24, 2014, 11:26:04 »
iyi akşamlar

aynı şartlarda yine bu cihazdan temin edebilir misiniz?  8-)

aynı şartlarda temin etmek ne yazıkki mümkün değil. çünkü dövizin durumu malum aynı değil.  ama isterseniz özelden satın aldığım kişinin telini veririm görüşüp sorabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Her Zaman Her Yerde..
  • 49 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Şubat 24, 2014, 11:29:35 »
Ilginiz ve gostermis oldugunuz hassasiyet icin cok tesekkur ederim. Eger verebilirseniz ve bir mahsuru olmazsa benim icinde cok iyi olur.
Birde Pioneer marka olanlari gördüm sizce hangisi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Şubat 24, 2014, 11:34:09 »
pioneer cihazı hiç görmedim incelemedim, bu sebepten yorum yapamayacağım. özelden noyu yazıyorum