Anket

Hangi Gsm Operatörünü kullanıyorsunuz?

Avea
16 (32.7%)
Turkcell
20 (40.8%)
Vodafone
13 (26.5%)

Toplam Oy Verenler: 45

Gönderen Konu: Cep Tarife?  (Okunma sayısı 49953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Cep Tarife?
« Yanıtla #120 : Kasım 17, 2013, 15:57:19 »
@Murat Köse abi bimcell de aveanın :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #120 : Kasım 17, 2013, 15:57:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #121 : Kasım 17, 2013, 16:06:40 »
Pttcell'de öyle, Avea hizmet sunuyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #122 : Kasım 17, 2013, 16:43:56 »
Pttcell'de öyle, Avea hizmet sunuyor.

Aynen abi. Pocell de mi aveamı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #123 : Kasım 17, 2013, 16:57:56 »
En güzeli hiç telefon kullanmamak.  :nija: Geçenlerde arkadaşta kalmaya gittiğimde şarj aletimi unutmuşum. Hayatımdaki sayılı huzurlu günlerdendi. Böyle bir kafa rahatlığı yok. :D  :dance:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #124 : Kasım 17, 2013, 17:32:31 »
En güzeli hiç telefon kullanmamak.  :nija: Geçenlerde arkadaşta kalmaya gittiğimde şarj aletimi unutmuşum. Hayatımdaki sayılı huzurlu günlerdendi. Böyle bir kafa rahatlığı yok. :D  :dance:
:D :D Ben onuda yapamam abi telefona 4 amperlik batarya aldim 2 gun gidiyor fazla kullandigimda. Az kullandigimi dusun :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #125 : Kasım 17, 2013, 18:04:05 »
İki hattım var. Turkcell'e 59 TL veriyorum 1000 dakika her yöne 1000 Sms ve 1GB internet (benim için fazla ama yinede tercihim bu oldu) Diğeri şirketin verdiği AveA hattı 500 dakika her yöne AveA için sms bedava ve 4GB interneti var. AveA hattını Turkcell'e yönlendirdim eski iphone'a taktım hiç kullanmıyorum desem yeridir bizim evde bile çekmiyor maalesef :(

Turcell iyi ama kazıklıyor milleti, AveA'nın çekim kalitesini arttırması şart yoksa bizim gibiler Turkcell tarafından söğüşlenmeye devam edecek :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #126 : Kasım 17, 2013, 20:16:32 »

Biliyorum abim,

Hanım ile çocuğun hatlarını BİMCELL yaptım acaip rahatladım, istersem tarifeye geçiyorum istemezsem geçmiyorum. İnan 20 TL yükledim kızımın hattına tarifeyede geçmedim , kullandıkça düşüyor. Diğer türlü her ay 8TL ödüyordum. Hanımınkinde 12.TL lik tarifeye geçtim, istersen geçemeyede biliyorsun, oh valla mis gibi onda da her ay 25 TL ödüyorduk. geçtik kurtulduk :)

Şimdi ben bişeylere geçsemmi ki diyorum ama artık internette olunca telde bu hatta kalmak cazip geldi ama bu hattında SMS i yok bayramda seyranda her SMS atana aramak zorunda kalıyorum :) Yakınlar neyse uzaklararayınca bir tuhaf oluyor :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #127 : Kasım 17, 2013, 20:52:17 »
Biliyorum abim,

Hanım ile çocuğun hatlarını BİMCELL yaptım acaip rahatladım, istersem tarifeye geçiyorum istemezsem geçmiyorum. İnan 20 TL yükledim kızımın hattına tarifeyede geçmedim , kullandıkça düşüyor. Diğer türlü her ay 8TL ödüyordum. Hanımınkinde 12.TL lik tarifeye geçtim, istersen geçemeyede biliyorsun, oh valla mis gibi onda da her ay 25 TL ödüyorduk. geçtik kurtulduk :)

Şimdi ben bişeylere geçsemmi ki diyorum ama artık internette olunca telde bu hatta kalmak cazip geldi ama bu hattında SMS i yok bayramda seyranda her SMS atana aramak zorunda kalıyorum :) Yakınlar neyse uzaklararayınca bir tuhaf oluyor :)
Abi valla avea benim telefonun bataryasini mafediyor. Avea hattim var eski telefona takili biraktim. Bende vodafone la devam ediyorum :)
Birde vodafone da bedava internete giribiliyorum aveada olmuyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • Kan Grubu: 0+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #128 : Kasım 17, 2013, 21:58:11 »
Ben de avea'nın 1000dk+1000sms+4gb internet paketi olan Polis kampanyasını kullanmaya başladım. Yalnız internet cok yavas insanı yıldırıyor cidden. Ben mesajlaşma kullanmam hatta 500dk bile konusmuyorum ama en ucuz bu
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #129 : Kasım 17, 2013, 23:57:46 »
Bende yeni avea ya geçtim, profesyonel 600 tarifem. Her yöne 600 dk 1000 sms 4 gb internet. 39TL ödüyorum. Çok memnunum. İnternet inanılmaz hızlı. Evdeki 8 mbite kadar olan adslden de hızlı. Test sonucu aşağıda. Üstteki adsl alttaki 3g.

Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #130 : Kasım 18, 2013, 00:15:56 »
Çok güzel bir değer bölge neresi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #131 : Kasım 18, 2013, 00:48:20 »
Tuhaf hemde H şeklinde bendeki H+ oluyor genellikle. Bende AVEA nın çekim gücünden memnunum ama geçirmesinden memnun değilim :) Ama görünen o ki çokta kötü değilmiş benim tarifem, çok konuşan için iyi, bende çok konuşuyorum herhalde :)

Kullanılan programda serverdan servera fark ediyor hızlar. Ben en fazla Avea da TTNET İstanbul serverı kullanarak downloadda 2.93 mb/s uploadda0.09 mb/s gördüm.Wifi da en fazla 7-8MB arası download
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 75 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #132 : Kasım 18, 2013, 02:03:50 »
Tuhaf hemde H şeklinde bendeki H+ oluyor genellikle. Bende AVEA nın çekim gücünden memnunum ama geçirmesinden memnun değilim :) Ama görünen o ki çokta kötü değilmiş benim tarifem, çok konuşan için iyi, bende çok konuşuyorum herhalde :)

Kullanılan programda serverdan servera fark ediyor hızlar. Ben en fazla Avea da TTNET İstanbul serverı kullanarak downloadda 2.93 mb/s uploadda0.09 mb/s gördüm.Wifi da en fazla 7-8MB arası download

Murat Bey H simgesi Hsdpa'nın yani 3G+ olduğunun göstergesi. 42 mbit'e kadar internet hızını destekler bu protokol. Değerler anormal değil yani. H+ ise 4G'yi destelediği anlamına geliyor ama ülkemizde bir anlamı yok zira altyapı yok. 4g ise teoride 1gbit'e kadar destekler.

Serkan Bey iyi bir hız yakalamışsınız ama pek yoğun olmayan bir saatte. Birde şebekenin en yoğun olduğu, öğlen saatlerinde ölçüm yapar mısınız ? Avea'ya haksızlık mı ediyorum acaba ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #133 : Kasım 18, 2013, 08:36:26 »
Çok güzel bir değer bölge neresi?

Ankara, Pursaklar

Mesaj Birleştirildi: Kasım 18, 2013, 12:29:13
Murat Bey H simgesi Hsdpa'nın yani 3G+ olduğunun göstergesi. 42 mbit'e kadar internet hızını destekler bu protokol. Değerler anormal değil yani. H+ ise 4G'yi destelediği anlamına geliyor ama ülkemizde bir anlamı yok zira altyapı yok. 4g ise teoride 1gbit'e kadar destekler.

Serkan Bey iyi bir hız yakalamışsınız ama pek yoğun olmayan bir saatte. Birde şebekenin en yoğun olduğu, öğlen saatlerinde ölçüm yapar mısınız ? Avea'ya haksızlık mı ediyorum acaba ?

Bugün öğlen işyerinde deneyeyim. Ama daha önce denemiştim 18 mbit çıkmıştı.

Ekleme:

Bu testi az önce yaptım. Semt Ankara, Gimat

Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #134 : Kasım 18, 2013, 20:33:14 »
Avealı olasım geldi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #135 : Kasım 29, 2013, 13:54:01 »
Arkadaşlar Serkan abinin paylaşımından sonra pocell e geçmeyi düşünüyorum . Aramızda kullanan var mı ? 39 tl ye 1000 dk 1000 sms ve sınırsız internet var . Üstelik 12 ay tahhüt ile 200 tl lik akaryakıt ve her akaryakıt alımında litrede 15 krş indirim var. Ama tek endişem avea alt yapısı olduğu için iyi çekip çekmiceği .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #136 : Kasım 29, 2013, 14:27:41 »
Tarife güzele benziyor. Ben şirket hattı kullanıyorum. Kendi cebim yok.  Avea çekim konusunda bayağı düzeldi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #137 : Kasım 29, 2013, 14:32:25 »
Tarife güzele benziyor. Ben şirket hattı kullanıyorum. Kendi cebim yok.  Avea çekim konusunda bayağı düzeldi sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.
Aytaç bey bilgi için tesekkürler. Sırf sınırsız net ve 200 tl akaryakıt için geçebilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #138 : Kasım 29, 2013, 16:30:05 »
Arkadaşlar Serkan abinin paylaşımından sonra pocell e geçmeyi düşünüyorum . Aramızda kullanan var mı ? 39 tl ye 1000 dk 1000 sms ve sınırsız internet var . Üstelik 12 ay tahhüt ile 200 tl lik akaryakıt ve her akaryakıt alımında litrede 15 krş indirim var. Ama tek endişem avea alt yapısı olduğu için iyi çekip çekmiceği .
Sadece yıllık 268 tl telefona vereceksin abi. Birde yakıt indirimi iyi. Ben bile geçmeyi düşünüyorum hem ben 15 tl ödüyorum vodafone aylık 7 tl fazla vereceğim 200 tl yakıt parasını düşersem 22 tl ye denk gelecek. Hemde indirimli yakıt alacağım. Ama bunun şartlarını öğrenmek lazım lpg alımında filan geçerlimi vs. Birde yakıt istasyona özel indirimdeyken alabiliyormuyum gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #139 : Kasım 29, 2013, 17:23:53 »
Sadece yıllık 268 tl telefona vereceksin abi. Birde yakıt indirimi iyi. Ben bile geçmeyi düşünüyorum hem ben 15 tl ödüyorum vodafone aylık 7 tl fazla vereceğim 200 tl yakıt parasını düşersem 22 tl ye denk gelecek. Hemde indirimli yakıt alacağım. Ama bunun şartlarını öğrenmek lazım lpg alımında filan geçerlimi vs. Birde yakıt istasyona özel indirimdeyken alabiliyormuyum gibi.

İlke ben az önce geçtim .

200 TL hediye ilk 20.000 kişi ile sınırlı imiş . Hat açılsın başvuracağım eğer 20.000 kişi dolmadıysa bende 200 tl mi alacam . Görevli dolmadığını söyledi ama belli olmazmış . Diğer yandan indirim positive kartın geçerli olduğu tüm po istasyonlarında geçerli . 26 aralığa kadar 15 krş ondan sonra 12 krş indirim alacağım . Lpg konusunda bir şey sormadım fakat indirim tüm yakıtlarda geçerli denildi eğer geçmeyi düşünüyorsan bunu da sor dicem ama size indirim olsa ne olur olmasa ne olur çok az kullanıyorsunuz . :)

Bu arada geçeceksen 200 tl yi kaçırmamak için acele et belki de kaçmıştır bilemicem ama ne kadar erken taşırsan şansın o kadar fazla olur . :)