Bildiğim kadar sadece kotasız tarifelerde ve sadece Vodafone'da geçerli.
Avea 23 TL/Ay = 1GB İnternet + 1000 Sms + 500 DK
Avea 28 TL faturasız heryöne 500 dk+5000 sms + 1gb internet
Hem çekim kalitesi daha iyi
2 tl daha koy vodafone da aynı tarifeHem çekim kalitesi daha iyi
Aynısı değil, 500 mb internet veriyor. Daha önce araştırmıştım baya en iyisi bu şuan için.
1 gb veriyor diye hatırlıyorum ama demekki yanlış hatırlıyormuşum![]()
Hem avea telefonumun bataryasınıda maf ediyor.
Avea bedava tarife çıkarsa almam sanırım. Ben bu kadar kötü çekim kalitesi görmedim. Şehrin orta yerinde çekmezdi telefonum, istisnasız her aramada hat düşer, vs. En iyi alabileceğin net hızı da 2-3 mbit. Whatsapp'tan önce sms tarifeleri için bir nebze çekiliyordu kahrı da artık sms diye bir şeyde kalmadı. Şu anda da Vodafone Red kullanıyorum, onunda Avea'dan aşağı kalır yanı yok. İnsanı çıldırtmaya birebir. 1 ay kaldı taahhüdün bitmesine, biter bitmez Turkcell'e geçeceğim. Boşuna demiyorlar ucuz etin yahnisi diye. Ben tavsiye etmiyorum eğer mazoşist değilseniz. 5-10 lira fazla verin, başınız ağrımasın.
Yillardir avea kullaniyom.ilk defa bu kampanyasi gerçekten uygu n.1000 dk heryone 1000 sms avea ici 3000 dk 4 gb internet 29 tl.en az bu hirpaliyor
3.5 sene Vodafone(Red değil, yani çekim seviyesi garantisi vermiyor) ve 2 aydır Avea kullanıcısı olarak bu bahsettiklerinizin hiçbirini yaşamadımki işim gereği çok fazla sağa sola gidip geliyorum. Bence telefonunuzu kontrol ettirin.
Sadece bende ve bulunduğum şehirde olan bir sorun değil Ertan Bey. Dayımla konuşuyorum, kendisi İstanbul'da ve farklı cihazları kullanıyoruz, aynı sıkıntı onda da var. Keza arkadaşlarımda, ailemde örnekler çok. 4S kullanıyorum ve cihazın çekim sıkıntısı diğerlerine göre aşikar. İlk zamanlar bende buna bağlıyordum ama etrafımda sayısız örnek var. Bu benim yaşadığım sorun ve forumdaki arkadaşların tarifeye geçmeden bunu da göz önünde bulundurmalarını istedim.![]()
Avea her yöne 1000 dk her yöne 1000 sms ,kendi içinde 5400dk ve 4gb internet. Sıkı surun 27₺ yalnıza polisler ve onların refarans oldukları geçebiliyor tarifeye. Tavsiye ederim piyasadaki en uygun tarife bence
Avea her yöne 1000 dk her yöne 1000 sms ,kendi içinde 5400dk ve 4gb internet. Sıkı surun 27₺ yalnıza polisler ve onların refarans oldukları geçebiliyor tarifeye. Tavsiye ederim piyasadaki en uygun tarife bence
Diğeri akıllı ise bu o demek oluyor. Bir çapan oğlu varmı bu işte? Sanki kullandığım değilde diğeri daha avantajlı gibi geldi ama kıllandım doğrusu, sonradan bir süpriz olurmu ki diye?
Şimdi İnterneti kullanmaya başladım, fatura nedense artmaya başladı
Uyanık bunlar ya, kullanmıyorsa dakikanı arttırıp extra ücrete giriyorlar. SMS kullanmıyorum hiç, yakında 500 SMS verip 2 TL bindirirler.
Sevdiklerinizle doya doya konuşun diye 100 dakika hediye vermişler her yöne
Ulen zaten normal parasını verdiğim her yönede 200 dakika konuşmadığım sürem var
Uyanık bunlar yaaa hediye veriyorlar
BİMCELL e mi geçsem ki