Anket

Hangi Gsm Operatörünü kullanıyorsunuz?

Avea
16 (32.7%)
Turkcell
20 (40.8%)
Vodafone
13 (26.5%)

Toplam Oy Verenler: 45

Gönderen Konu: Cep Tarife?  (Okunma sayısı 49966 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Cep Tarife?
« Yanıtla #80 : Ekim 01, 2013, 21:12:23 »
Arkadaşlar ben Vodafone Faturasız hatta geçtim. Ben 30 TL'ye 500 MB internet, 500 dk her yöne ve 500 SMS aldım. Fakat internet yetmedi. İnternet paketini yeniden ek yapmak istesem ne yapmam gerek?

2 ve 4 GB lık internet ekleyebiliyor muyuz?

Yardımmmmm...........

Abi bilgim yok ama 1 gb lık galiba 19 tl
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Ekim 01, 2013, 21:12:23 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Ekim 02, 2013, 14:09:57 »
Arkadaşlar ben Vodafone Faturasız hatta geçtim. Ben 30 TL'ye 500 MB internet, 500 dk her yöne ve 500 SMS aldım. Fakat internet yetmedi. İnternet paketini yeniden ek yapmak istesem ne yapmam gerek?

2 ve 4 GB lık internet ekleyebiliyor muyuz?

Yardımmmmm...........

Müjdat abi bende avea faturasızdan vodafone faturalıya geçtim paketim sınırını aşmayan tarife 500 dk her yöne 5000 sms 25 tl extradan 14 tl daha verip 1 gb internet aldım şimdilik işimi görüyor tavsiye ederim
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A-
  • 44 kere teşekkür etti
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Ekim 02, 2013, 15:41:51 »
arkadaşlar avea da faturalı bir tarife var net isteyenler geçebilir.. 4 gb net 600 dk ve 1000 sms 39 tl
94' reno broadway :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #83 : Ekim 02, 2013, 21:57:25 »
Aveanın avantajlı kurum tarifesi diye bir tarifesi denk geldi 1 ay önce ona geçiş yaptım

avea kamulularla sınırsız
her yöne 500 dakika
her yöne 100 sms
ve 1gb internet

32 tl
bana gayet güzel geldi. Tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Ekim 03, 2013, 10:10:55 »
Konuya son sayfadan  daldım kusura  bakmayın,  1 hafta öncesine  kadar Türkcell Kamu eko paketi kullanıyordum. 600 dakika her yöne 32 tl. 600 dakika  yetmeyince tarife  ararken, Aveanın kampanyasına katıldım. Numaramı taşıdım,

1000 Dakika her yöne konuşma + 1 gb internet + Samsung Galaxy S3 mini telefon = 59 TL aylık.  kullanıyorum. Aynı kampanyada
 1000 Dakika her yöne konuşma + 1 gb internet + Samsung Galaxy Ace telefon = 45 TL aylık olanı da  var.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #85 : Ekim 03, 2013, 10:20:14 »
Konuya son sayfadan  daldım kusura  bakmayın,  1 hafta öncesine  kadar Türkcell Kamu eko paketi kullanıyordum. 600 dakika her yöne 32 tl. 600 dakika  yetmeyince tarife  ararken, Aveanın kampanyasına katıldım. Numaramı taşıdım,

1000 Dakika her yöne konuşma + 1 gb internet + Samsung Galaxy S3 mini telefon = 59 TL aylık.  kullanıyorum. Aynı kampanyada
 1000 Dakika her yöne konuşma + 1 gb internet + Samsung Galaxy Ace telefon = 45 TL aylık olanı da  var.

Parasını bilmem ama Turkcell'in hizmet kalitesini ve çekim gücünü çok arayabilirsiniz.

4 GB  interneti ve her yöne 500 dakika konuşması olan şirket hattımı neredeyse hiç kullanmayıp kişisel Turkcell hattımı 1000 dakika 1000 sms 1GB paketi ile 59 TL'ye kullanıyorum. Ankara'da halen birçok noktada Turkcell ses ve data hizmeti kalitesi diğerlerinin çok üstünde :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #86 : Ekim 03, 2013, 10:49:47 »
Parasını bilmem ama Turkcell'in hizmet kalitesini ve çekim gücünü çok arayabilirsiniz.

4 GB  interneti ve her yöne 500 dakika konuşması olan şirket hattımı neredeyse hiç kullanmayıp kişisel Turkcell hattımı 1000 dakika 1000 sms 1GB paketi ile 59 TL'ye kullanıyorum. Ankara'da halen birçok noktada Turkcell ses ve data hizmeti kalitesi diğerlerinin çok üstünde :(

Ali bey,  farkındayım. Ama  dediğim gibi dakikam yetmiyordu, Kamu 1000 + 1000 sms paketi 49 TL türkcellde. İnterneti de yok.  Tarife bahanesine ucuz fiyata birde telefon sahibi oldum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #87 : Ekim 03, 2013, 11:19:36 »
Ali bey,  farkındayım. Ama  dediğim gibi dakikam yetmiyordu, Kamu 1000 + 1000 sms paketi 49 TL türkcellde. İnterneti de yok.  Tarife bahanesine ucuz fiyata birde telefon sahibi oldum.

Normalde Turkcell'in kazıkcell olması nedeni ile sevmiyorum ama ses ve data kalitesi maalesef fazla ödememe sebep oluyor :(
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 134 kere teşekkür etti
« Yanıtla #88 : Ekim 03, 2013, 13:42:04 »
Normalde Turkcell'in kazıkcell olması

Doğru söze  ne denir....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Ekim 03, 2013, 19:57:51 »

Ali Bey, 1GB internet bitince tamamen kesiliyor mu? Yoksa düşük hızda da olsa devam ediyor mu? 1GB'lık internet sonrası hız web siteleri açıyor mu?

Hangi tarife acaba bu ?
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Ekim 03, 2013, 23:58:16 »
Ali Bey, 1GB internet bitince tamamen kesiliyor mu? Yoksa düşük hızda da olsa devam ediyor mu? 1GB'lık internet sonrası hız web siteleri açıyor mu?

Hangi tarife acaba bu ?

Sizin söylediğiniz Vodafone'un sınırsız tarifesinde olan bir sorun. Bu tarifede hız düşmesi olmuyor çünkü kotası tanımlı. Kotalı tarifelerde kota aşımında yüklü faturalar ile karşılaşmanız mümkün olacağından kotanızı takip etmeniz gerekmektedir.

Türkcell'in Hepsi Bir Arada tarifesi Full Paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Ekim 04, 2013, 00:07:15 »
Sizin söylediğiniz Vodafone'un sınırsız tarifesinde olan bir sorun. Bu tarifede hız düşmesi olmuyor çünkü kotası tanımlı. Kotalı tarifelerde kota aşımında yüklü faturalar ile karşılaşmanız mümkün olacağından kotanızı takip etmeniz gerekmektedir.

Türkcell'in Hepsi Bir Arada tarifesi Full Paketi

Abi Türkcell'de 1 gb adil kullanım kotalı sınırsız tarifede var . Ben bir ara kullandım 1 gb doldu mu hız yanlış hatırlamıyorsam 96 kbps oluyor . Ben kota dolduktan sonra youtube da donmadan video izleyebiliyordum . Fiyatı şu an 25 tl eğer paketinizde net varsa ve almak isterseniz paketinizde net olduğu için 19 tl ye sayıyorlardı . Şimdi durum ne bilmiyorum .

Hangi tarife acaba bu ?

Abi Ali abiye de dediğim gibi ben bir ara kullandım düşük hızda da nete rahat giriyordu youtube da videoları takılmadan izleyebiliyordum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Ekim 04, 2013, 00:18:01 »
Benim kullandığım tarifedeki internet sınırsız paket değil. Bu yüzden adil kullanım sorunu yok ama kotayı aşarsan ağır fatura sorunu olabilir :) 1 GB bana fazlası ile yettiği için şimdilik sorun yaşamıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Ekim 04, 2013, 00:19:09 »
Benim kullandığım tarifedeki internet sınırsız paket değil. Bu yüzden adil kullanım sorunu yok ama kotayı aşarsan ağır fatura sorunu olabilir :) 1 GB bana fazlası ile yettiği için şimdilik sorun yaşamıyorum.
Abi bununda kolay bir çözümü var android telefonlarda aylık kota tanımlıyorsunuz. Fatura döneminize görede ayarlıyorsunuz. Kendiliğinden kotaya gelince kesiyor neti :)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Ekim 04, 2013, 00:25:57 »
Abi bununda kolay bir çözümü var android telefonlarda aylık kota tanımlıyorsunuz. Fatura döneminize görede ayarlıyorsunuz. Kendiliğinden kotaya gelince kesiyor neti :)

Telefonlardan biri 4 GB diğer 1 GB ofiste, evde kablosuz internet bize kota kontrolüne gerek yok :D

Lakin bu kadar mobil İnternet alışıp yurt dışına çıkınca apışıp kalıyorsunuz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Ekim 04, 2013, 00:27:54 »
Telefonlardan biri 4 GB diğer 1 GB ofiste, evde kablosuz internet bize kota kontrolüne gerek yok :D

Lakin bu kadar mobil İnternet alışıp yurt dışına çıkınca apışıp kalıyorsunuz :)
Vodafone falan yurtdışındada aynı tarifeyi kullandırmak için günlük belirli bir ücret alıyordu. O tarz bir şey yapabilirsin abi.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Ekim 24, 2013, 15:15:40 »
  Vodafone 'un müşteri temsilcisine bağlanabilen oldu mu hiç? ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Ekim 24, 2013, 17:26:17 »
  Vodafone 'un müşteri temsilcisine bağlanabilen oldu mu hiç? ;)
Ben abi :D  1 saat beklersen baglanirsin :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Kasım 04, 2013, 18:29:56 »
  Şu ''Adil kullanım hakkı'' mıdır, nedir?... Örneğin; internet paketi kotası dolsa dahi devamında daha yavaş bir hızda ancak sınırsız olarak internet hizmeti sağlayan sistem her tarife için vs. geçerli mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #99 : Kasım 04, 2013, 18:33:15 »
  Şu ''Adil kullanım hakkı'' mıdır, nedir?... Örneğin; internet paketi kotası dolsa dahi devamında daha yavaş bir hızda ancak sınırsız olarak internet hizmeti sağlayan sistem her tarife için vs. geçerli mi?

Bildiğim kadar sadece kotasız tarifelerde ve sadece Vodafone'da geçerli.