Arkadaşlar avea ya geçmeyi düşünenlere pttceli de incelemelerini tavsiye ederim . Çok uygun tarifeler var sonuçta kalite aynı .
Arkadaşlar avea ya geçmeyi düşünenlere pttceli de incelemelerini tavsiye ederim . Çok uygun tarifeler var sonuçta kalite aynı .
Valla abi bugun avea hattimi tekara aceye taktim yine ayni cekim kalitesinde fena bataryami yiyor.
Valla abi bugun avea hattimi tekara aceye taktim yine ayni cekim kalitesinde fena bataryami yiyor.
İlke pttcell in o fiyatlarıyla varsın batarya biraz erken bitsin . Çekiyorsa ve net yavaş değilse bence ona katlanılır . Benim hat taşınsın 1 hafta denicem eğer memnun kalırsam 12 ay sözleşmeyi imzalayıp 200 tl lik yakıtımı alır kullanırım . Bende aveayı kötü bilirim ama Serkan abinin paylaştığı ekran görüntüleri fikrimi değiştirdi . Tabi bizim burada nasıl çeker bakacağım .
İlke pttcell in o fiyatlarıyla varsın batarya biraz erken bitsin . Çekiyorsa ve net yavaş değilse bence ona katlanılır . Benim hat taşınsın 1 hafta denicem eğer memnun kalırsam 12 ay sözleşmeyi imzalayıp 200 tl lik yakıtımı alır kullanırım . Bende aveayı kötü bilirim ama Serkan abinin paylaştığı ekran görüntüleri fikrimi değiştirdi . Tabi bizim burada nasıl çeker bakacağım .
Abi bizim bölge için kötü çekiyor avea

Netide yavaş birde.
Bimcell on numara 
O da aveanın
Arkadaşlar hattım bugün pocell e geçti . İlk izlenimlerim oturduğum yerde 3g 2 çubuk edge ise full çekiyor . Evde iken net hızı pek iç açıcı değil fakat beklentimden yüksek en azından ttnet adsl den hızlı . Dışarıda ise hız yeterli . Ben genelde Adana merkezde kaldığım içinde 12 ay tahhüt vererek 200 tl yakıt puanımıda aldım .Görevli istediğim zaman kullanabilceğimi söyledi .

Kısaca 1 yıl pocell deyim umarım memnuniyetsizlik yaşamam .
İlke aslında değerler 3g için güzel değil ama bu hız yeterince tatminkar bir hız .
Ttnet konusunda bende 1.5-2 aydır böyle bir ara düzeldi gibi oldu ama şimdi yine sapıttı bugün arayıp yine şikayet edecem . 8 mbps diyorlar ben 1 verseler razıyım .
Abi avea bilmiyorum hala başaramadı bu işi tam olarak. Belki vodafone veya turkcelle yakın abone sayısı vardır avea nın :S
Vodafone candir gerisi heyecandir

kendileri evin icinden olurlar
Ercüment bir depo beleş mazotu duyunca dakikasında sattım vodoyu . 
Abi benimde aklımdan geçmiyor değilde yani bilemedim şimdi

6 ay dolunca tarifeye ek telefon muhabbeti açılıyor 6. ayda s3 ve iphone 4s alabiliyorum 12. ayda s4 iphone5 vs gibi şeyler alabiliyorum birazda onun hatrına duruyorum diyebilirim hoş aveadan sonra ilaç gibi geldi apayrı bir konu bu tabi
Abi benimde aklımdan geçmiyor değilde yani bilemedim şimdi
6 ay dolunca tarifeye ek telefon muhabbeti açılıyor 6. ayda s3 ve iphone 4s alabiliyorum 12. ayda s4 iphone5 vs gibi şeyler alabiliyorum birazda onun hatrına duruyorum diyebilirim hoş aveadan sonra ilaç gibi geldi apayrı bir konu bu tabi 
Ercüment kontratlı cihaz alacaksan onu bilemem .Tavsiyem alacaksan s3 alma çünkü biliyorsun yazılım desteği ya kesildi yada kesilecek . S5 in konuşulduğu şu günlerde s4 tavsiye ederim 6 aya fiyatı şu anki s3 fiyatına yaklaşır .

İphone konusunda ise ben yazılım desteği hariç beğendiğim bir tarafı yok kullandığın androidden sonra çok basit gelebilir .
Avea ve vodafone konusunda bizim bura için söylüyorum çekim ve net hızı konusunda çok büyük farklar yok . Bu fiyatlarla avea tercihim olur . Bu arada avea ya karşı çok büyük bir ön yargım vardı onuda Serkan abinin paylaştığı ekran görüntüsü ile kırdım . Zaten o resimleri gördükten sonra geçtim . Umarım memnuniyetim bu şekilde devam eder .
Bende avea süper üçlü pakete geçtim. 3 aydır kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. Öncesinde 3.5 sene vodafone kullandım ve internet yüzünden hattı taşıdım. Her yöne 500 dk + 5000 sms kullanıyordum 1 gb internet eklersem 50 lira fatura çıkarırız dediler, aveada 28 lira ödüyorum ve kontörlü olduğu için kafa rahat oluyor. Tek sıkıntı telefon kapalıyken arayanları göremiyorum.
Bende avea süper üçlü pakete geçtim. 3 aydır kullanıyorum ve sıkıntı yaşamadım. Öncesinde 3.5 sene vodafone kullandım ve internet yüzünden hattı taşıdım. Her yöne 500 dk + 5000 sms kullanıyordum 1 gb internet eklersem 50 lira fatura çıkarırız dediler, aveada 28 lira ödüyorum ve kontörlü olduğu için kafa rahat oluyor. Tek sıkıntı telefon kapalıyken arayanları göremiyorum.
Abi aşağıdaki linki incele istersen . Yalnız aylık 80 krş gibi bir ücreti var .
http://www.avea.com.tr/web/Servisler/Islemler/Arama/Arayanibil
Abi aşağıdaki linki incele istersen . Yalnız aylık 80 krş gibi bir ücreti var .
http://www.avea.com.tr/web/Servisler/Islemler/Arama/Arayanibil
80 kuruşu bir şey değilde karşıyada şimdi ara mesajı gidiyormuş, ben sadece vodafone gibi x numara x saatinde x kere aradı şeklinde mesaj gelsin istiyorum. Bunda telefon açıkkende kapalı yapabilme durumu var gerçi nasıl yapılır anlatılmamış ama yaparsam kesin ben bulurum onu bilmeden.

En iyisi müşteri hizmetlerini arayarak yapmak sanırım.
Edit: Hangi durumlarda nasıl napılacağı yazılmış, fakat arama bilgisi ile ilgili bir şey yok.
80 kuruşu bir şey değilde karşıyada şimdi ara mesajı gidiyormuş, ben sadece vodafone gibi x numara x saatinde x kere aradı şeklinde mesaj gelsin istiyorum. Bunda telefon açıkkende kapalı yapabilme durumu var gerçi nasıl yapılır anlatılmamış ama yaparsam kesin ben bulurum onu bilmeden.
En iyisi müşteri hizmetlerini arayarak yapmak sanırım.
Abi uykusuzluğunda verdiği etkiyle ben pek bir şey anlamadım .

Dediğiniz gibi en iyisi müşteri hizmetlerini aramak .
Abi uykusuzluğunda verdiği etkiyle ben pek bir şey anlamadım .
Dediğiniz gibi en iyisi müşteri hizmetlerini aramak .
Telefonu açınca kapalıyken arayanlarada telefonu açtığımıza dair mesaj gidiyor. Bu durumu istemiyorum tabi