0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yani bu olayda bu sahis emekli ogretmen.. isin sacma tarafi adam sahsi olayini devletin cezasiyla kapatiyor aklinca.. bu gorevi kotuye kullanmak degil de nedir? ayrica site icerisinde isaretli yerler icine park ediyorum surekli arabami. simdi kirik bacagimla 15 gun icinde ta kartala ben nasil gidip de cezaya itiraz edicem
Uğraşıp olayın peşini bırakmamanızı tavsiye ederim , güzel bir tazminat davasıyla o kişiyi yerin dibine sokabilir , intikamınızı alabilirsiniz.
gidin kırın kafasını, tıkın ceza kağıdını da ağzına...
Sitenizin içi trafiğe (kamuya) açık alan değildir. Orada yapacağınız hatalı park, ceza kapsamına girmez. Bu fahri trafik müfettişinin bir tutanak tutmuş olması veya en azından size bildirilen cezanın bir tutanağa bağlanmış olması gerekir. Bir bakın bakalım, tutanakta "suç mahalli" olarak ne gösteriliyor. İtirazınızı ona göre oluşturmanız gerekiyor. Eğer gerçek dışı bir yer beyan edilmişse, belirtilen saatte belirtilen yerde olmadığınızı (aracınızın olmadığını) kanıtlayabilirseniz (şahit?) itirazınız muhtemelen kabul edilecektir.
evet haklısın arkadaşım adres neresi olarak yazılmış , bırde mağdur arkadaşın orada olmadığını kanıtlaması hem zor hemde gerek yok cezayı yazan dingilin orada ki durumu fotoğraflaması gerekir ,aksi halde ceza geçersiz sayılır otomatikman park cezaları yazılırken polis arabayı çekmeden önce fotoğraf çekiyor çekmeden yazarsa yine geçersiz olur o ceza kırmızı ışık ihlallerinde de aynı şekilde fotoğraf olmadan ceza olmazz..birde bu ceza size ne şekilde geldi ? adresemi ? kim olduğu bellimi bu ceza kesen şahsın ? belliyse git ifadesini al .
arabaya ceza kestiği yerin fotoğraflarını çekin.site içinde ise güvenlik kameralarının o günkü kayıtlarında arabanızın kaydı varsa ve de park ettiğiniz yerde trafik işareti yoksa ve de harbiden ben bu adamla uğraşacağım diyorsanız mahkemeye verin.geçmiş olsun.kolay gelsin.
Site icerisinde park cezasi olmaz degil, ancak site yonetimi size park cezasi kesebilir ayni sekilde AVM'lerde park ihlali yaparsaniz avm yonetimi size ceza kesebilir. O size ceza yazan arkadas bunu bilmiyor heralde. Fahri trafik polisi olmus ama adam olamamis anlasilan
Kadir bey park cezası olmaz derken "Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı"ndan bahsetmiştim. Bu ceza usul ve şekil yönünden hatalı bir işlemdir. Başkaca bir delile gerek yoktur. Trafik İdari Para Cezası Karar Tutanağı yalnızca karayolları trafik kanununda belirtilen sınırlar dahilinde tanzim edilebilir.
...site ici ozel mulk satatusunde oldugu icin cezayi sadece site yonetimi kesebilir.