0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba arkadaslar.. bugun ayni yerde bir ceza daha yazilmis arabama sebep ayni bu sefer sitenin icini yazmis tutanaktaki adres bolumune.. ve baska bir isim var. esine dostuna adam yazdiriyor demek ki cezayi.. yine foto yok tutanakta buna da itiraz edicem ve savciliga suc duyurusunda bulunucam
Adamın işi gücü yok fantazi yapıyor bence, belkide bir aksiyon arıyor monoton hayatında kimbilir?Siz de gerekeni yapıverin.
Bir okuyun isterseniz: http://www.netgazete.com.tr/haber/fahri-mufettisin-yazdigi-ceza-bakin-nasil-iptal-oldu-13865.htmlAyrıca, Google'da "fahri trafik" diye bir arama yaparsanız karşınıza en azından bir kısmı ilginizi çekebilecek 40.000 kadar bağlantı geliyor. Bunların bir kısmı da sizin durumunuza çok benziyor
Dün arkadaşımın kapısına ptt not bırakmış trafik cezası, muhtardan alın diye. Kendisi yoktu bende muhtara uğrayıp tebligati aldım. Ceza 343 lira ve 70le giderken almış hız sınırı 50 imiş gittiği yolda. Büyükçekmece - Selimpaşa yolunda kamera ile tespit edilmiş. Bu yolu bu hafta bende kullandım istanbulun hiç bir yerinde 50 ile gitmek mumkun degil ve binlerce kisiye ceza yağıyor büyük ihtimal ayni ceza bana da gelecek. Devlet eliyle resmen soyuluyoruz ve ben hakkımı helal etmiyorum. Hızlı gitmiş cezayı haketmiş diyenleredi Allah'a havale ediyorum muhattap olamayacagim :-):-)
Abi internete biraz bakayım dedim herkes şikayetçi. Dunya kadar ceza yazmışlar.
Abi insallah iptal olur, internette dava acanlar var yine de odemisler maalesef. Dava tebligati ulasmamis çoğuna.
Merhaba Hikmet bey öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum, bende kamu kurumda çalışan bir fahri trafik müfettişiyim. sizin başınaza gelen durum gibi çeşitli olaylar var. bu tür vakalarla şikayet edilip hakkın aranması lazım, bu tur kişiler fahri mufettişlikten men ediliyorlar. sizin durumuza gelince öncelikle şahsa hakaret etmişsiniz bunu silmenizi tavsiye ederim ve ceza itirazınız ise kişi ile tartışmışsanız tartışma nedeni iel şahit gösterebileceğiniz kişiler varsa cezanın yüksek oranda iptal edilir ve karşıdaki kişi bir yaptırım alır.