Gönderen Konu: keyfi yazilan ceza iptal oldu, fahri trafik mufettisinin gorevi elinden alindi!  (Okunma sayısı 7330 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Ynt: fahri trafik mufetttisiymis
« Yanıtla #40 : Temmuz 31, 2013, 12:52:26 »
merhaba arkadaslar..

bugun ayni yerde bir ceza daha yazilmis arabama sebep ayni bu sefer sitenin icini yazmis tutanaktaki adres bolumune.. ve baska bir isim var. esine dostuna adam yazdiriyor demek ki cezayi.. yine foto yok tutanakta buna da itiraz edicem ve savciliga suc duyurusunda bulunucam

Adamın işi gücü yok fantazi yapıyor bence, belkide bir aksiyon arıyor monoton hayatında :) kimbilir?
Siz de gerekeni yapıverin.

Mehmet Bey'e katılıyorum, bence de vatandaş temiz bir dayak istiyor :kötü:

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Temmuz 31, 2013, 12:52:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Temmuz 31, 2013, 13:04:02 »
Bir okuyun isterseniz: http://www.netgazete.com.tr/haber/fahri-mufettisin-yazdigi-ceza-bakin-nasil-iptal-oldu-13865.html

Ayrıca, Google'da "fahri trafik" diye bir arama yaparsanız karşınıza en azından bir kısmı ilginizi çekebilecek 40.000 kadar bağlantı geliyor. Bunların bir kısmı da sizin durumunuza çok benziyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Temmuz 31, 2013, 18:35:50 »
Böyleleri adamı katil yapar .

Allah yardımcınız olsun .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: C-HR
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 95000
  • Model Yılı: '17
  • 156 kere teşekkür etti
  • 402 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Temmuz 31, 2013, 18:53:28 »
Gecmis olsun oncelikle..nasil sonuclanacagini merak ediyorum,takipteyim..
2017 C-HR Hybrid Diamond

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Ağustos 01, 2013, 00:32:38 »
Bir okuyun isterseniz: http://www.netgazete.com.tr/haber/fahri-mufettisin-yazdigi-ceza-bakin-nasil-iptal-oldu-13865.html

Ayrıca, Google'da "fahri trafik" diye bir arama yaparsanız karşınıza en azından bir kısmı ilginizi çekebilecek 40.000 kadar bağlantı geliyor. Bunların bir kısmı da sizin durumunuza çok benziyor
Devletin resmi polisinin kestiği ceza iptal ediliyorken,müfettişin yazdığı ceza hayli hayli iptal edilir diye düşünüyorum.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Ağustos 01, 2013, 00:41:58 »
Dün arkadaşımın kapısına ptt not bırakmış trafik cezası, muhtardan alın diye. Kendisi yoktu bende muhtara uğrayıp tebligati aldım.  Ceza 343 lira ve 70le giderken almış hız sınırı 50 imiş gittiği yolda. Büyükçekmece - Selimpaşa yolunda kamera ile tespit edilmiş. Bu yolu bu hafta bende kullandım istanbulun hiç bir  yerinde 50 ile gitmek mumkun degil ve binlerce kisiye ceza yağıyor büyük ihtimal ayni ceza bana da gelecek. Devlet eliyle resmen soyuluyoruz ve ben hakkımı helal etmiyorum. Hızlı gitmiş cezayı haketmiş diyenleredi Allah'a havale ediyorum muhattap olamayacagim :-):-)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Ağustos 01, 2013, 00:49:50 »
Dün arkadaşımın kapısına ptt not bırakmış trafik cezası, muhtardan alın diye. Kendisi yoktu bende muhtara uğrayıp tebligati aldım.  Ceza 343 lira ve 70le giderken almış hız sınırı 50 imiş gittiği yolda. Büyükçekmece - Selimpaşa yolunda kamera ile tespit edilmiş. Bu yolu bu hafta bende kullandım istanbulun hiç bir  yerinde 50 ile gitmek mumkun degil ve binlerce kisiye ceza yağıyor büyük ihtimal ayni ceza bana da gelecek. Devlet eliyle resmen soyuluyoruz ve ben hakkımı helal etmiyorum. Hızlı gitmiş cezayı haketmiş diyenleredi Allah'a havale ediyorum muhattap olamayacagim :-):-)
Bana da geldi Sinan.Merter'de 92 km ile radara girmişim.Delil adına hiç bir şey yok ve 7 günlük postaya verme kuralı da ihlal edilmiş.Buyukcekmece adliyesine gidip iptal davasi actım.Delilden olmasa da tebligat kanunundan ceza iptal olacak :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Ağustos 01, 2013, 00:54:00 »
Abi internete biraz bakayım dedim herkes şikayetçi. Dunya kadar ceza yazmışlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Ağustos 01, 2013, 00:55:18 »
Abi insallah iptal olur, internette dava acanlar var yine de odemisler maalesef. Dava tebligati ulasmamis çoğuna.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Ağustos 01, 2013, 01:02:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Ağustos 01, 2013, 01:11:45 »
Abi internete biraz bakayım dedim herkes şikayetçi. Dunya kadar ceza yazmışlar.
Bana da 2010'un ilk saatlerinde ters yöne girmekten dolayı ceza kesmis gereksizin teki.Benim ihlali yaptıgım saat 05 suları,makbuz'da ki ihlal saati 07:30 gibi.İyi hatırlıyorum çünkü.Yeni yıl sahnesi sonrası solist arkadasımı evine bıraktım.10 metre kadar bir yolu ters yön gittim.Tutanakta ki saatte ben çoook uzaklarda yakıtımı almış istasyonun dısında kahve'mi içiyordum.İstasyona gittiğimde görüntüleri 5 gün sakladıklarını soylemistiler.Haliyle saat 07:30 sularında Ayrancı'da olmadığımı ispatlayamadim.Mecburen ödedim.
Mesela 155'e yaptıgım ihbarların ben de muhakkak ispatı olur.Önce ihlali fotograf yabada videoya alır sonra da polise haber veririm.Gecenin bir vakti hiç bir aydınlatması yanmadan trafikte giden,kucağında çocuğuyla araba kullanan,kırmızı ışıkta gecen,kavşağa tersten giren gibi bir çok şikayetim oldu ve hepside ispatli ihbarlardi.Cünkü telefonda ki polis "kisi ben yapmadım,etmedim,orada değildim" aksi itiraz da bulunursa size dava açma hakkı saklıdır diye uyarı da bulunup öyle ihbarı kabul ediyordu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Ağustos 01, 2013, 01:16:42 »
Abi insallah iptal olur, internette dava acanlar var yine de odemisler maalesef. Dava tebligati ulasmamis çoğuna. 
   Ben iki maddeden şikayetçi oldugum için biri olmazsa digerinden muhakkak iptal olur (inşallah )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Ağustos 01, 2013, 11:09:57 »
merhaba arkadaslar..

bugun ayni yerde bir ceza daha yazilmis arabama sebep ayni bu sefer sitenin icini yazmis tutanaktaki adres bolumune.. ve baska bir isim var. esine dostuna adam yazdiriyor demek ki cezayi.. yine foto yok tutanakta buna da itiraz edicem ve savciliga suc duyurusunda bulunucam
Hikmet bey tam adamına çatmışsınız ama vazgeçmeyin derim, sonuna kadar gidin, muhakkak haklılığınız ortaya çıkacaktır. Dualarımız sizinle, ayrıca inşallah o vatandaşın yetkisi elinden alınır.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Ağustos 01, 2013, 11:53:35 »
Biri bana oyle yapsin ben onu ...
Abi gecmis olsun sonuna kadar hakkini arayin. Bunu cocuklar bile dusunmez boyle ceza yazmayi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 2900
  • Model Yılı: '13
  • 7 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Ağustos 02, 2013, 19:10:30 »
bu yazılan cezalar g.i.b in sitesinden görünüyormu ?
2000 toyo 1.3 efi 86 h.p BRC sıralı sistem satıldı

2013 seat ıbıza style yeni aracım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
  • 24 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Ağustos 14, 2013, 12:22:23 »
yazilan iki ceza da gelirlerde gozukmuyor. ikinci cezaya da itiraz ettim. HERKESIN AKLINDA OLSUN FAHRI TRAFIK MUFETTISLERININ CEZA YAZABILECEGI KONULAR SINIRLIDIR. 2. DIKKAT EDILECEK HUSUS DA TRAFIK POLISI DAHIL SITE ICLERINDE YANI MESKUN MAHALLERDE TRAFIK CEZASI YAZAMAZLAR.

ben iki sikayeti de bu yonde yaptim. birinci itirazim 15 gun onceydi. dun ikinci cezaya da itiraz ettim bu esnada gittim birinci cezanin gorusulecegi tarihi ogrendim. temmuz ortasinda yaptigim itirazi mahkeme EKIM AYINDA  gorusecekmis. ben cezalari odemeyecegim her biri 77 ser lira. FAZLA MIKTARDA CEZA ALIP DA ITIRAZ EDECEK OLAN VARSA CEZASINI ODEYIP MAKBUZUNU ITIRAZ DILEKCESINE EKLESIN. zira o cezalar 2 katina kadar faizlenebiliyorlar.

Geleyim bu serefsiz adamlara.. IKISINI DE emniyet mudurlgune sikayet ettim ederken de ogrendim ki bu insanlar uzerine toplumda acayip bir tepki var. sikayetimi daha dogrusu ihbarimi aldilar artik olarak BIMER e de sikayet ettim. KIMSE BU GOREVINI KOTUYE VE HAKSIZ YERE KULLANAN .....................  IHBAR ETMEKTEN IMTINA ETMESIN..

Ha bir sey yapilmazsa yetkileri ellerinden alinmazsa gidip ................... bana yazdiklari cezalari da onlardan cikaracagim orasi ayri. ama turkiyede olmayan adalete sigindik once bakalim adalet bu konuda ne diyecek bize...

Düzenleme ve uyarı:Bazı ifadeler silinmiştir. Lütfen yazının bölümlerini küçük harfler ile değiştiriniz.
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Adli Bilişim
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0-
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Ağustos 14, 2013, 16:10:15 »
Merhaba Hikmet bey öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum, bende kamu kurumda çalışan bir fahri trafik müfettişiyim. sizin başınaza gelen durum gibi çeşitli olaylar var. bu tür vakalarla şikayet edilip hakkın aranması lazım, bu tur kişiler fahri mufettişlikten men ediliyorlar.  sizin durumuza gelince öncelikle şahsa hakaret etmişsiniz bunu silmenizi tavsiye ederim ve ceza itirazınız ise kişi ile tartışmışsanız tartışma nedeni iel şahit gösterebileceğiniz kişiler varsa cezanın yüksek oranda iptal edilir ve karşıdaki kişi bir yaptırım alır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Ağustos 16, 2013, 01:07:51 »
Merhaba Hikmet bey öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum, bende kamu kurumda çalışan bir fahri trafik müfettişiyim. sizin başınaza gelen durum gibi çeşitli olaylar var. bu tür vakalarla şikayet edilip hakkın aranması lazım, bu tur kişiler fahri mufettişlikten men ediliyorlar.  sizin durumuza gelince öncelikle şahsa hakaret etmişsiniz bunu silmenizi tavsiye ederim ve ceza itirazınız ise kişi ile tartışmışsanız tartışma nedeni iel şahit gösterebileceğiniz kişiler varsa cezanın yüksek oranda iptal edilir ve karşıdaki kişi bir yaptırım alır.

Merhaba Ozgur Bey
Dilekleriniz icin tesekkur ederim.
Bu benim basima gelen hergun vatandasin basina geliyor. Konu hakkindaki hassasiyetinizi anliyorum. Sizden de beni anlamaya calismanizi istiyorum. Ben serefi disinda baska bir sey icin yasamayan bir insanim. Ben de kamu gorevlisiyim. Ama ben kimseye vicdansizca davranmiyorum. Adalet duygum var cunku.
Cezaya da itirazlarimi yaptim. Kisileri de emniyet mudurlugu fahri trafik mufettisligi burosuna ve Bimer e ihbar\sikayet ettim. Kimsenin vatandasa eziyet etmeye hakki yok.
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür etti
Arkadaslar, temmuz ayinda fahri trafik mufettisi tarafindan yazilan iki cezaya itiraz etmistim. bunu forumda paylasmistim devamini oraya yazcaktim fakat arama yaptim bulamadim. haksiz oldugundan bahsetmistim bugun adliyeye gittim cezalar iptal olmus kararlardan birini buraya koyuyorum. kimse kendisine yazilan haksiz cezalara boyun egmesin imtina etmesin bir dilekce ile itiraz etsin. esinize dostunuza yazilirsa itiraz edin. yardima ihtiyaci olan varsa seve seve yardim ederim cunku ben itiraz ederken pek kaynak bulamamistim.

ayrica cezalari yazan mufettisi bimerden sikayet etmistim istanbul emniyetinden bir baspolis bana geri donusum yapti, fahri mufettisligi adamin elinden almislar. kamu gorevini kotuye kullanan ve keyfi ceza yazan bu suursuzun bu gorevi elinden alindi.
1.6 auris elegant

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Allah kazadan beladan cümlemizi korusun.
    • Kişisel Bloğum
  • 8 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Hayirli olsun. Cok onemli bir gelisme. Simdi hemen arkasindan gorevi kotuye kullanmaktan tekrar bu vatandasa dava acmali ve hapis ve/veya para cezasi aldirilmali.
Auris 1.4 D-4D Comfort Plus
Peugeot 206+ 1.4 Sportium - Satıldı