0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hayırlı uğurlu olsun maşallah aracınızı seviyorsunuz sınırlayıcı noktasına takıldım yalnız? nasıl montajlandı ne takıldı? direksiyona tuş mu koydular?
Üst donanımlarda diyelim (advance ve premiumda var) direksiyonda tuş var, bu sınırlayıcı. Kol ise sabitleyici sadeceDisp tuşu bizde ufak, sizde tam boy ise sınırlayıcı yoktur
bu görüntüdekinin aynısı var...sınırlayıcı/sabitleyici olarak da denendi
Demek istediğim disp tuşu küçük mü yani yoksa tam boy muBunu sormamın sebebi sabitleyicinin düzeni çok zor Merakımdan araştırmıştım kol gibi tak kullan değil , yada yenilerde böyle mi bilmiyorum İlk resimde disp tuşu küçük, bu resimde tam boy
valla açıkçası display tuşu ile alakası olduğunu şu ana kadar bilmiyordum desem? onu da kontrol ederim ayrıca...
Aslında direksiyonun bir fotoğrafını alabiliriz tam anlama açısından
kısmetse yarına...hem yağmur var olmasa da ben yorgunum hiç gidesim yok arabaya kadar bile...
zaten bu saatte inmek zor olur haftasonu olsa bile Edit, daha net fotoDisp yanındaki sınırlayıcı
cevapları bende merakla bekliyorum hatta otomatik katlanabilir ayna takılıp takılamadığınıda?..
Arkadaşlar merhaba,2015 ocak ayinda almış olduğum 1.33 life corollama hiz sabitleyicisi taktirmak istiyorum,Tercihim yetkili servisten yapmaktan yanaTaktiran arkadaşların yardimci olmasini rica ediyorum,bilgisi olanlardapaylasirsa sevinirim,Forum yöneticileride tecrubelerini paylasirlarsa sevinirim
Bir aynanın 600 tl olduğunu düşünürsek bayaaaaa maliyetli
Kaan farkındaysan tek kalan eksiklerden biri o ve ben hiç yorum yapmıyorum çok fazla ve bana diğerlerine nazaran daha gereksiz geliyor...tabii "tercih meselesi" ve "olsaydı fena olmazdı" olayları ayrı bir konu
ayna konusunda sadece çıkmaya yönelmek gerekir diye düşünüyorum, 2 ayna 600 e bulunsa tertemiz olur