0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1000 Kmlik seyahetlerde ne kadar mola verilsede sag ayak agrıyor.Sonrada sol ayak ile insan gaza basmaya başlıyor.İşte bu noktadan sonrası zevk degil işkence olmaya başlıyor.
hız sabitleyiciniz kaça maloldu ve hangi servis ?
Bu şuna benziyor;Bundan 15/20 yıl kadar önce klima gereksiz denirdi.Camı açar serinleriz mantıgı vardı.Sonrasında bu arkadaşlar klimalı arabaya binince düşüncelerinin hatalı oldugununanladılar.Tarih yine tekerrür ediyor.
Ortalama 1 haftaya kadar Antepten Didime gideceğim arabayla geri Bursaya döneceğim, hava iyi olursa her tarafta CC kullanırım. Esiri olmak değilde konforu yaşamak gibi O kadar para verilen araçlarda birazcıkta olsa konfor insanı şımartmaya değiyor
Bende 1.33 için bunu aldım.http://www.aliexpress.com/snapshot/6540263704.html?orderId=66258763583239
Ahmet bey almış olduğunuz CC kolu elinize ulaştımı ulaştıysa ve montaj yaptıysanız montajın fotoğrafları varsa yayınlarmısınız iyi günler
Hayır gelmedi,Satıcı ile görüştüm, az daha beklememi söyledi. 1 Mayıs a kadar bekleyerek anlaşmazlık bildirisinde bulunacağımı söyledim.
Ahmet bey anladım ürün geldiğinde montoj fotoğraflarını yayınlarsanız sevinirim. Ben fazla anlamıyorum bulunduğum şehirdede iyi usta bulmak zor o bakımdan
Aküyü çıkarmaya gerek yok montaj için bir püf noktada yok.Gayet basit bir işlem zaten
bi videoda görmüştüm çıkarmıslardı.siz taktınızmı.gerek yoksa daha iyi.direksiyon kaplatırken airbagi cıkarmayı ogrendim zaten.