0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahmet bey benim aldığım üründe bir siyah kablo var ama anlamadım ne işe yarar hayırlı olsun buarada
Yanlış bilgi,Tabii görüşe saygılıyım.
Bir otomobil forumunda Chevrolet AVEO sahibi birisi CC ile sorun yaşamış, devre dışı kalmamış ve galiba zar zor fren yaptığını belirtmişti. O yazıdan sonra huylandım bende çekinerek bakarım bu yüzden.
Merhabalar ben bu gün elime ulaşan Cruise control kolunun montajını yaptım. Ancak çalışmadı. Aracım 2013 model 1.33 life. Acaba neden çalışmadı? Ahmet Güve bey yardımcı olursanız sevinirim.
güvenli bir alanda yol testi yapın öyle deneyin çalışıp çalışmadığınıışık yanmıyor göstergede çünkü
Sinan bey,Sanırım yanlış birşeyler var. Benim taktıgımda sistem çalıştı. Dediğim gibi sadece lambaları yanması.
bugün 10.000 bakımında denendi...ve montajlı halde aracı aldım...çalışıyor ve tüm özellikleri ile...sınırlayıcı ve sabitleyici... motor 1,33 Life...sadece ışığı yanmıyor...çok da dert değil açıkçası
Sinan bey hayırlı olsun,Beni Mersin e davet eden siz mi idiniz?
Arkadaşlar selamlar,Bu cc montajını serviste mi yaptırıyorsunuz? Sinan bey soketi çıkarttım plastiğini koparttım deyince montaj kolay bir şey midir anlayamadım.
Iyi aksamlar.. yeni corolla 1.33 life modeline hız sabitleyicisi taktiran arkadaslar var mi? Sorunsuz çalışıyor mu?