0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar hafta sonu aliex den gelen cc kolu alıp montajı kendim yaptım. direksiyonun göğüsü sökmek için altındaki yayı denk getirmeye çok uğraştım, ama işin püf noktası önce cc nin gireceği kapağı sökün tornavida vs. ile baskı yapacağınız yayı görün sonra sol tarafı aynı şekilde ve en son da alt tarafı basıp çıkartın. kolu taktım vidaladım soketi taktım, çıt diye oturdu topladım. ancak yolda deneme yaptım çalışmadı.. ben hiç cruise controlü bu şekilde kullanmadım, direksiyondan tuşa basar açarsın +/- set eder gidersin. toyotada on/off a basıp aşağı çekip hızınızı set edin deniyor. soru ; - on/off tuşuna basınca tuş basılı kalıp mı devreye giriyor?- on/off tuşuna basılı tutup mu kolu aşağı çekeceğiz. yoksa bas sonra aşağı çek şeklinde mi.- set edeceğimiz hızın bir minimum u var mı? yani 20km hızla cc çalışır mı.- Corolla 1.33 - 2015 için ekstra ecu kablosu gerekmiyor herhalde. bildiğiniz kol.. hiç olmadı söküp switchlerin oturup oturmadığını çapak temas vs. kontrol edeceğim. aldığımı ürün bu.. http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Hot-Selling-CHEAP-Cruise-Control-Switch-for-Toyota-Camry-Corolla-Matrix-Tundra-Lexus-84632/2040897632.html
Ben aliex kolu getirttim taktım ve çalışıyor kol 35 tl + 10 tl körüklü kapak toplam 45 tl ye hız sabitleyici takılmış oldu çok güzel bir şey hiç durmayın hemen uyuglayınMesaj Birleştirildi: Nisan 04, 2016, 12:24:38halim can aygün bey kolu ve kapağı al 5 dk montajı var çok basit belki kendin kornanın olduğu yeri hava yastığını çıkaramayabilirsin ama bir özel servis ada elektrikçiden yardım alabilirsin zaten gelen kolda bağlantı kablosu ve ividaları var soketi tak montaj için kornanın içinde delikler falan hazır o kadar.
Merhaba 1.33 corolla 2014 e burada okuduklarımdan yola çıkarak aliekspresten kol siparil ettim. Yalnız aklıma takılan sorular var . Bunu montajladıktan sonra araç garanti dışı kalıyor mu ? Yoksa 3 yıllık garanti uzatma satın almam boşa çıkacak bunun hakkında acil yardımınızı bekliyorum . Şimdiden tüm toyotacılara teşekkürler.
çok teşekkür ederim cevabınız için peki serviste taktıran arkadaşlara garanti konusunda birşey demişler mi ?
Selam, Ben 2015 1.33 toyota corolla arabama hız sabitleyici taktırmak istiyorum. İnternetten alıp takanlar aldıkları sitenin linkini verebilir mi acaba.