0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşınız gereksiz yere evham yapıyor. Garantinin bozulacağı bir durum yok. Kesme biçme yapılıyor mu? HayırServis neden biz takalım diyor? Para kazanmak için. Garanti vs hikaye. Taktırıp gitsin servise, haberleri bile olmaz CC den. Kurumdaki başka arkadaşlarınızda enteresan. Garanti uzmanı galiba kendileri Ben neler yaptım hiç biri sorun teşkil etmedi garantide. CC zaten takılabilir bir uygulama iken etkilemezBu yazıyı bence arkadaşlarınıza gösterin
Zirve oto diye bir yer olduğunu duymuştum ama emin değilim tam olarak
bende bilemedim nerede işçilikleri nasıl acep..
@Abdül Tekin (36873) Yazılım olmadan çalışmaz doğru demişler ancak aracınızda yazılım olması lazım, Corolla'larda kolu takınca CC lambası yanmıyor, yolda denediniz mi? çalışmıyorsa bağlantı hatası olabilir.
arkadaşlar selam...bunu daha önce defalarca yazdım yine yazıyorum: 1,33 life larda altyapı var.Yazılım gerekmiyor.Otobanda da kullandım.Sadece göstergede ışık yanmıyor o kadar.Yoksa kolu tüm fonksiyonları ile kullanabiliyorsunuz.bilginiz olsun.
Zannedersem yanlış alıntı yaptınız, aksini iddia etmiyorum.
Bende tam aksini iddia edecektimTüm 1.33 Life lara takılamıyor. Makyajlı Aurisler desteklemiyor diye biliyorum ben