0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende tam aksini iddia edecektimTüm 1.33 Life lara takılamıyor. Makyajlı Aurisler desteklemiyor diye biliyorum ben
Hocam ben bugün taktırdım, destekliyor.Geçen aylarda böyle bir girişimim olmuştu fakat çalışmamıştı. Ben de desteklemiyor deyip kendi kendime kapatmıştım konuyu. Fakat ne olduysa başka bir kol daha denemek geldi içimden. Orijinal deneyeyim dedim. Taktırdım, destekliyor, çalışıyor, ışıklar da yanıyor. Sorunsuz.
+akü başları sökülünce arıza sinyali yada arıza kodu verir mi? bu cihazı kendim takayım diyorum
eğer korna sesi için diyorsanız aküyü sökmeye gerek yok, kornaya giden sviçi çıkarmanız yeterli. Kaputun içinde kornanın bulunduğu yerde hemen.
bu cruise control takmak için korna değil?
En garantisi önleminizi almanız, yanlışlıkla airbag patlar ise ciddi yaralanmalara yol açabilir.
2016 model 1.33 auris life aracıma hız sabitleyici taktıra bilirmiyim ne kadar maliyeti olur
Arkadaslar kolu taktim calistiramadim. Isik yanmiyo diyosunuz. Peki hic bir sayi falan da mi cikmiyo.ben hizimi nasil ayarlayacagim peki bisey gormeden ? Devrede olup olmadigini nerden anlayacagim? Arac 2014 1.33 life