0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 manuel aurislere sayfanın başında takılamadığı söyeniyor o kadar cc forumlarıda baktım araştırdım 1,6 manuel active aracına cc takan bir kişiye rastlamadım takılamayışının sebebinide anlamadım cevap verilirse sevinirim
Takılamadıgını kim söyledi anlamadım.Kesin oluyordur. İncelemk lazım.
Servis kolun orjinal olması durumunda garantinin bozulmayacagini ifade etti kendi de sipariş etmiyor.O yüzden oyle bir yola başvurma gereği duydum.Birde coralla 1.33 temmuz cikislilarda bazi değişiklikler var acaba cc ışığı yanmasi ile ilgili de bir değişiklik olmuş olabilir mi?
merhaba hocam bende 2015 corolla 1.33 life vardı mart ayında almıştım .gecen ay kaza yaptım aracım pert oldu.o aracıma takmıstım kolu evet ışık yanmıyordu.yeni aracımıda cumartesi günü tekrar aldım birkaç donanım değişmiş evet.ama cc kolunu henüz takmadım birkaç güne takarım ışık yanarsa sana ulaşır haber veririm ama sanmıyorum yanacagını.bu arada servisle felan ugrasma al kolu kendin tak bende kendim taktım 10 dk nı alır.sorunsuz calısıyor ve cok keyilfi birşey cc.
Merhabalar.KApak geldi. Resmini paylasiyorum. Orjinal oldu
oncelikle cok gecmis olsun hocam .çok teşekkür ederim yanitiniz icin haberlerinizi bekliyorum. Bende sipariş edip kendim takmayi düşünüyorum artık. Kapak işini nasıl hallederim bilmiyorum diger servislerden temin eden arkadaşlar bize de yardımcı olsa çok iyi olur aslinda.
Orjinalinde set halinde kol-kapak ve vida seklinde imis arkadaslar ve 380 tl fiyati var. Servisden kapak siparişi yapıcam.Servis olaya komple soğuk baktığı için kapak olayında da sacmayalacak. OlmAssa Ankaradaki servislerden temin ederim.