0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yaklaşık bir yıl önce gelip buraya yarisimin resimlerini koymuştum ve yavaş yavaş bişeyler yapıcağımı söylemiştim işte o günden sonra arabaya yaptıklarım ve yapmaya devam ettiklerim (Resimleri yükleyemedim.) -Far kaşı-App Plaka-Amerikan Park ve kavun içi park-Greddy Ön lip-Krom egsoz ucu-1400 wattlık amfi woofer ses sistemi-Cam filmi-Krom sibop başlığı (hediye)Nasıl resim yükleyeceğime yardımcı olur musunuz
Rica ederim .Şimdi güneşli yerdeyim ekranda tam net gözükmüyor ama gördüğüm kadarıyla sade ve güzel olmuş aracınız .
iki fotoyla olmaz bu is daha cok resim bekliyoruz. Hayirli olsun. Kazasiz belasiz binersin insallah.
Aydın kardeşim aracın çok güzel olmuş güle güle kullanın App plaka ile tüv hiç gittiniz mi peki ?
Daha gitmedik bakalım ama olmadı orjinalleri arkada duruyo bir günlüğüne tak çıkar yaparız Benim korkum amerikan park
App bende de var yaptırdığım yer muayeneden hafif kusur geçer dedi . Perşembe günü gideceğim umarım geçer .
Mahmut bey muayeneden sonra sonucu bildirirmisiniz. Bende app plaka siparişi vereceğim ancak takıldığım nokta tüv.
Araç çok güzel Ellerine sağlık Valla bende öğrenciyim para yok pul yok birde ehliyette yok arabaya bu sene birşeyler yapamadım Ehliyeti ekim gibi alacağım o zaman üniye gittiğimde param kalırsa başlayacağım işe
Tabi ki ama sizden ricam eğer ayın 19 una kadar size sonucu bildirmez isem bana konu ile ilgili özelden bir mesaj atarmısınız .
Tabiki ben size ulaşırım teşekkür ederim
Sorma kardeşim ya son sınıftık internet yüzü mü gördük sınav stresinden ama lise de bitti çok şükür artık buralardayız Çok sağolasıınn