pek sanmıyorum ama zaman ne gösterir bakalım 
Bir zamanlar bende böyle düşünüyordum .
Bir zamanlar bende böyle düşünüyordum . 
kıymetini bilmeye çalışalım o zaman öyle diyorsanız vardır bir bildiğiniz
Abi bende işaretin tamamen kaldırılmasını doğru bulmuyorum ama zorunlu tutmakta iyi değildi en iyisi dediğim gibi isteyen istediğini kullanacak şekilde yasa çıkarmaktı ama maalesef bu bile bir kişinin keyfine göre yapıldı .
Aydın onlar daha maalesef kuralları bilmiyor ve ben onlara polis taklidi diyorum . Bende traktörde tepe lambası yaktığım için ceza yiyordum . Memur durdurdu bu süs lambası ne dedi istedi evrakları ceza yazacak memura bu lamba her iş makinesinde zorunlu diyorum adam nuh diyor peygamber demiyor tutturdu ceza yazacak en son başka bir memur geldi sağ olsun arkadaşına ya sen ne yapıyorsun o zorunlu dedi de alabildim evrakları .
Yani her işte olduğu gibi polislerde de maalesef işini bilmeyenler var .
Evet o konuda kesin haklısın abi. Adama bütün evrakları gösteriyosun herşey tamam ceza yazmak için bahane arıyo ısrarla arkadaki adam kemer bağlamadı diye yazıcaktı o derece. Sonra biraz dikleşince saldı.
Evet o konuda kesin haklısın abi. Adama bütün evrakları gösteriyosun herşey tamam ceza yazmak için bahane arıyo ısrarla arkadaki adam kemer bağlamadı diye yazıcaktı o derece. Sonra biraz dikleşince saldı.
Aydın bunlarla yaşamaya alışacağız . Arada iyide oluyor anılarımız çoğalıyor .
Aydın bunlarla yaşamaya alışacağız . Arada iyide oluyor anılarımız çoğalıyor . 
Haklısın iş o boyutundan bakmak lazım
Maşllah aracınız çok güzel görünüyor . Ben aksesuar için skntı çekmiyorum annemin otamatik ödemeli kartı ile her ay 100 150 200 tl civarı akseaur alıyorum daha hiç farketmedi karttan harcama yaptığımı

Ee böylede bütün param elimde kalmış oluyor ve rahat rahat orda burda yiyebiliyorum