Gönderen Konu: Hatırlar mısınız bilmem?  (Okunma sayısı 6474 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Plakam Özel Arabam Güzel :)
    • http://www.facebook.com/mcaner52
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
Ynt: Hatırlar mısınız bilmem?
« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2013, 01:05:08 »
Samsun-çarşamba resim çekilen mekan ise ada yanlıs bilmiyorsam :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Temmuz 15, 2013, 01:05:08 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #21 : Temmuz 15, 2013, 10:05:37 »
Samsun-çarşamba resim çekilen mekan ise ada yanlıs bilmiyorsam :)

Evet Çarşamba ilk iki resim adada sonraki resimler köyde :) Çarşambalı mısınız? :)
Hayatımda okuduğum en uzun kitap Toyota Yaris Kullanıcı El Kitabı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Plakam Özel Arabam Güzel :)
    • http://www.facebook.com/mcaner52
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 20
  • Model Yılı: '12
  • 1 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Temmuz 15, 2013, 12:04:56 »
ordu-ünyeliyiz babamın işi dolayısıyla 10 sene fln çarsambada kaldık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Temmuz 15, 2013, 15:48:40 »
Evallah Abi sağol. :wacko:
Ahahahaa  :lol: sercan abimin ruhu genç bi kere.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 AVENSİS ELEGANT
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '04
  • 10 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Temmuz 15, 2013, 21:15:32 »
maşallah güzel araç :) bende öğrenciyim aynı sıkıntılar bende de var :) ne olacak bu öğrencilerin hali  :D
04' TOYOTA AVENSİS 1.6 ELEGANT
98' TOYOTA CARİNA 2.0 GLi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Temmuz 15, 2013, 21:31:18 »
maşallah güzel araç :) bende öğrenciyim aynı sıkıntılar bende de var :) ne olacak bu öğrencilerin hali  :D

Söyleniyorsunuz ama gün gelecek bugünleri mumla arayacaksınız .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Temmuz 16, 2013, 10:31:31 »
emeğinize sağlık aydın kardeşim....acizane bir tavsiyede bulunablirmiym..plakanızı sakın değiştirmeyin zira yeni çıkan bir kanuna göre özürlü plakaları artık özel işaretli olmaycak normal plaka olacak..maalesef bu plaka sahibi bir kaç kişi biraz işgüzarlık yaparak meclisten bu yasanın çıkmasını sağladılar ama gelin görünki o plakanın sizlere tanıdığı kolaylıklardan artık daha zor faydalanabiliyorsunuz mesela itfaiye musluğu ve yaya geçitleri haricinde istediğiniz yere park yapabilem özgürlüğünüz vardı halen var ama önceden bu plakayı gönce bişey yapmıyorlardı ama şimdi durumu anlatmaya çalışmakla vakit geçirmek zorunda kalıyorsunuz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #27 : Temmuz 16, 2013, 10:52:26 »
emeğinize sağlık aydın kardeşim....acizane bir tavsiyede bulunablirmiym..plakanızı sakın değiştirmeyin zira yeni çıkan bir kanuna göre özürlü plakaları artık özel işaretli olmaycak normal plaka olacak..maalesef bu plaka sahibi bir kaç kişi biraz işgüzarlık yaparak meclisten bu yasanın çıkmasını sağladılar ama gelin görünki o plakanın sizlere tanıdığı kolaylıklardan artık daha zor faydalanabiliyorsunuz mesela itfaiye musluğu ve yaya geçitleri haricinde istediğiniz yere park yapabilem özgürlüğünüz vardı halen var ama önceden bu plakayı gönce bişey yapmıyorlardı ama şimdi durumu anlatmaya çalışmakla vakit geçirmek zorunda kalıyorsunuz...

Abi benim aracımda engelli aracı ve plaka yı normal plaka olarak değiştirdim ama bu dediğiniz zorlukları yaşamıyorum . Engelli araçlarına yol verenleri takdir ediyorum ama araç sırf engelli plaka diye sıkıştıran öküzler var trafikte Aydının başına geldi mi bilmiyorum ama Adana'da maalesef böyle . Park olayına gelirsek isteyene plaka ile birlikte büyük bir kart veriyorlar engelli aracı olduğuna dair ve sadece engelli araçlarının park edebileceği yere aracı park ederseniz o kartı ön cama içeriden koyup gitmeniz yetiyor .Ben araçta babam olmadı mı kesinlikle engelli parklarına özel yerleri de işgal etmiyorum zaten ondan o kartı da almadım . Çünkü gerçekten o parklara ihtiyacı olanlar var ve asla işgal etmem çok şükür ihtiyacımız yok ama maalesef işgal edenler çok . :(

Kısaca araç normal plaka olursa durumu anlatmak için çok vakit kaybetmezsiniz en fazla çıkarıp ruhsatı gösterdiniz mi anlayışla karşılıyorlar . Aydına plakaları değiştirsin demiyorum ama böyle dolaşmaktan rahatsız oluyorsa değiştirmesinde herhangi bir sıkıntı olmaz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Temmuz 16, 2013, 11:44:08 »
Abi benim aracımda engelli aracı ve plaka yı normal plaka olarak değiştirdim ama bu dediğiniz zorlukları yaşamıyorum . Engelli araçlarına yol verenleri takdir ediyorum ama araç sırf engelli plaka diye sıkıştıran öküzler var trafikte Aydının başına geldi mi bilmiyorum ama Adana'da maalesef böyle . Park olayına gelirsek isteyene plaka ile birlikte büyük bir kart veriyorlar engelli aracı olduğuna dair ve sadece engelli araçlarının park edebileceği yere aracı park ederseniz o kartı ön cama içeriden koyup gitmeniz yetiyor .Ben araçta babam olmadı mı kesinlikle engelli parklarına özel yerleri de işgal etmiyorum zaten ondan o kartı da almadım . Çünkü gerçekten o parklara ihtiyacı olanlar var ve asla işgal etmem çok şükür ihtiyacımız yok ama maalesef işgal edenler çok . :(

Kısaca araç normal plaka olursa durumu anlatmak için çok vakit kaybetmezsiniz en fazla çıkarıp ruhsatı gösterdiniz mi anlayışla karşılıyorlar . Aydına plakaları değiştirsin demiyorum ama böyle dolaşmaktan rahatsız oluyorsa değiştirmesinde herhangi bir sıkıntı olmaz .

yaşatılan sıkıntılar konusunda senin kadar kibar ifadeler kullanımıyorum..ama burada da söyleyemiyeceğim:) bildiğim kadarı ile çok meşekkatli olmasada bahsettiğin kartı almak içni bile biraz uğraşman gerekiyor,mesai arkadaşım engelli olduğu için ondan edindiğim bilgiler doğrultusunda fikrimi paylaştım ayırımcılık hususunda belki engelli plakası sorun hissedilebilir ama engelli işareti kaldırılmasaydı sanki daha iyi olurdu diye düşünüyorum (bir çok sitelrdeki ortak görüşde bu doğrultuda) .

unutmayalım ki hepimiz engelli adayıyız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #29 : Temmuz 16, 2013, 13:55:30 »
yaşatılan sıkıntılar konusunda senin kadar kibar ifadeler kullanımıyorum..ama burada da söyleyemiyeceğim:) bildiğim kadarı ile çok meşekkatli olmasada bahsettiğin kartı almak içni bile biraz uğraşman gerekiyor,mesai arkadaşım engelli olduğu için ondan edindiğim bilgiler doğrultusunda fikrimi paylaştım ayırımcılık hususunda belki engelli plakası sorun hissedilebilir ama engelli işareti kaldırılmasaydı sanki daha iyi olurdu diye düşünüyorum (bir çok sitelrdeki ortak görüşde bu doğrultuda) .

unutmayalım ki hepimiz engelli adayıyız.

Abi öncelikle mesai arkadaşınıza Allah'tan acil şifalar diliyorum .

Engelli plakanın engelliye sağladığı avantajlar da var tabi ki .Benim demek istediğim o engelli ambleminden rahatsız olan engellilerde mevcut aslında tamamen kaldırılmak yerine isteyen normal isteyen de engelli plaka kullansaydı en iyi çözüm olurdu ama dediğiniz gibi tamamiyle kaldırıldı ve şu an engelli araçlarına isteseniz de istemesiniz de normal plaka veriliyor diye biliyorum . Park için olan kartı almakta maalesef dediğiniz gibi biraz uğraştırıyor bununla da bitmiyor 1 veya 2 yılda bir gidip yenilemek gerekiyor diye biliyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • !!! YERDEN GİDEN TOYOTACI !!!
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 163000
  • Model Yılı: '98
  • 31 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Temmuz 16, 2013, 14:04:58 »
Aydın ilk fotolarda jant hoşuma gitmemişti ama diğer fotolarda güzel olduğunu anladım kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim ;)

Üniversiteye gidin devletten geri ödemeli kredi çekin yapın arabayı :D (Benim yaptığım gibi :) )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Temmuz 16, 2013, 14:42:24 »
Abi öncelikle mesai arkadaşınıza Allah'tan acil şifalar diliyorum .

Engelli plakanın engelliye sağladığı avantajlar da var tabi ki .Benim demek istediğim o engelli ambleminden rahatsız olan engellilerde mevcut aslında tamamen kaldırılmak yerine isteyen normal isteyen de engelli plaka kullansaydı en iyi çözüm olurdu ama dediğiniz gibi tamamiyle kaldırıldı ve şu an engelli araçlarına isteseniz de istemesiniz de normal plaka veriliyor diye biliyorum . Park için olan kartı almakta maalesef dediğiniz gibi biraz uğraştırıyor bununla da bitmiyor 1 veya 2 yılda bir gidip yenilemek gerekiyor diye biliyorum .

bu sıkıntılar yerine bırakın engelli işareti olan plakalr devam etseydi iyi olmazmıydı? maalesef bu işi başlatan vatandaşın beki iyi niyetle ama maalesef ezik ve işgüzarlığından kaynaklandı....alternatif olarak dediğin gibi de yapılabilirdi ama aracın camına bir kart parçası koymaktansa hem önde hem arkada görünen plakalrın klamsı sadece sizler için değil polisler içinde kolaylık olurdu..neyse geçmiş ola.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Temmuz 16, 2013, 14:56:15 »
güzel olmuş yahu...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Temmuz 16, 2013, 16:29:42 »

Aynen haklısın abiciğim babamda değiştirmemekte kararlı zaten aynı konular yüzünde. Cidden çok avantajları oluyor o plakanın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Temmuz 16, 2013, 16:32:41 »

Yeni yasadan sonra karşılaştığımız bi kaç durum oldu. Otopark görevlilerinden biri. Plaka beni lgilendirmez kart isterim demesinin üzerine biraz kargaşa yaşandı sonra ruhsat göstererek çıkabildik. Yeni yasa ortalığı biraz karıştırdı açıkcası. Dediğiniz gibi sıkıştırmalar ise bi kaç kere yaşandı evet. Ama yeni sistem de iyi olmadı engelli aracına ceza yazan birsürü polise denk geldim kart astığı halde :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Temmuz 16, 2013, 16:34:04 »
Aydın ilk fotolarda jant hoşuma gitmemişti ama diğer fotolarda güzel olduğunu anladım kazasız belasız sürüşler dilerim kardeşim ;)

Üniversiteye gidin devletten geri ödemeli kredi çekin yapın arabayı :D (Benim yaptığım gibi :) )

Mantıklı aklıma yatıı :D ;) :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Temmuz 16, 2013, 16:34:35 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Temmuz 16, 2013, 16:35:25 »
ordu-ünyeliyiz babamın işi dolayısıyla 10 sene fln çarsambada kaldık :)

Güzel yer çarşamba bizim de memleket bura ama sonradan gelmeyiz babam emekli oldukdan sonra Samsundan geldik :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #38 : Temmuz 16, 2013, 18:25:48 »

bu sıkıntılar yerine bırakın engelli işareti olan plakalr devam etseydi iyi olmazmıydı? maalesef bu işi başlatan vatandaşın beki iyi niyetle ama maalesef ezik ve işgüzarlığından kaynaklandı....alternatif olarak dediğin gibi de yapılabilirdi ama aracın camına bir kart parçası koymaktansa hem önde hem arkada görünen plakalrın klamsı sadece sizler için değil polisler içinde kolaylık olurdu..neyse geçmiş ola.....

Abi bende işaretin tamamen kaldırılmasını doğru bulmuyorum ama zorunlu tutmakta iyi değildi en iyisi dediğim gibi isteyen istediğini kullanacak şekilde yasa çıkarmaktı ama maalesef bu bile bir kişinin keyfine göre yapıldı .

Yeni yasadan sonra karşılaştığımız bir kaç durum oldu. Otopark görevlilerinden biri. Plaka beni lgilendirmez kart isterim demesinin üzerine biraz kargaşa yaşandı sonra ruhsat göstererek çıkabildik. Yeni yasa ortalığı biraz karıştırdı açıkcası. Dediğiniz gibi sıkıştırmalar ise bir kaç kere yaşandı evet. Ama yeni sistem de iyi olmadı engelli aracına ceza yazan birsürü polise denk geldim kart astığı halde :D

Aydın onlar daha maalesef kuralları bilmiyor ve ben onlara polis taklidi diyorum . Bende traktörde tepe lambası yaktığım için ceza yiyordum . Memur durdurdu bu süs lambası ne dedi istedi evrakları ceza yazacak memura bu lamba her iş makinesinde zorunlu diyorum adam nuh diyor peygamber demiyor tutturdu ceza yazacak en son başka bir memur geldi sağ olsun arkadaşına ya sen ne yapıyorsun o zorunlu dedi de alabildim evrakları .

Yani her işte olduğu gibi polislerde de maalesef işini bilmeyenler var .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2004 1.6 AVENSİS ELEGANT
  • Kilometre: 114000
  • Model Yılı: '04
  • 10 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Temmuz 16, 2013, 18:28:26 »
Söyleniyorsunuz ama gün gelecek bugünleri mumla arayacaksınız .
pek sanmıyorum ama zaman ne gösterir bakalım :)
04' TOYOTA AVENSİS 1.6 ELEGANT
98' TOYOTA CARİNA 2.0 GLi