0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar forumda da vardır egzoz sesi meraklıları. Şehir dışında kullanmak kaydıyla merakını giderebilirler. Ancaakk özellikle şehir içinde, apartman aralarında kulakları rahatsız edecek, çocukları uykusundan uyandıracak derecede sesli egzoz kullananları kınıyorum! Nedir bu merak. Hele kuş serisi sahipleri yokmu. Genç kullanıcıların yarısından fazlası barbar bağıran egzozlarla dolaşıyorlar. Kimsenin de sesi çıkmıyor. Emniyet nasıl radarla işiyle meşgulse, egzoz kontrolünede yer vermeli. Haksızmıyım ?
Sizde kullananlardansınız demek
ben de yaptırmayı düşünüyorum yakışır bana gibi geliyor...
Zaten polisler araci durdurdugunda eksozlara bakiyorlar Bende genc olmama ragmen sevmiyorum eksozu cunku benim icin araba sessiz olmali
Diğerleri (rahatsız olanlar) beni ilgilendirmez demeye getiriyorsunuz!
Hande hanımı tanımıyorsunuz latife etmiş sadece bende bahsettiğiniz tiplere uyuz oluyorum , heleki kızım uyumuşken geçtiklerinde inip bir kaşık suda boğasım gelmiyor değil
Abi aslında yakaladıklarında bütçede o egzozun çıkışı çapında bir delik açılacak şekilde ceza yazsalar bu şekilde olmayacak ama
arabaları anladımda o basit motorlarda nedir 100 cup. mondial vs ramzey erzincan turu