0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Scirocco veya ibiza Cupra tarzında bir araç alırsam eksoz kesinlikle yaparım..Ama elektronik vanalı
Motorlara laf yok bende de var Motorun kendisi zaten sesli
Görgüsüzlükten başka hiç birşey değil.Bunun neyi haz veriyor anlamış değilim,binersin üçbin motor bir arabaya belki anlarım kaputun altında bir aslan yatıyor havasını,fakat öyle araçlar varki altında kabak lastikler içerde mor ışık müzikten titreyen kaporta ve iyrenç derecede sesli egzoz.Aman genç arkadaşlar sakın bunları yapmayın itici oluyorsunuz insanların bedduasını alırsınız hiç hoş değil
Diğerleri (rahatsız olanlar) beni ilgilendirmez demeye getiriyorsunuz!
ferrari de almayı düşünüyorum....
Al ablacım ses dinleyelim yeter ki.... Evin önümden V8 gecerken gaz versin ses dinleyelim diye dua ediyorum
Modifiye konusunda imkanlar kısıtlı hem de polisin ve toplumun çok fazla baskısı var. Cezaların dayandığı kanunların ucu çok açık kesin ve net bir ibare yok polisin kişisel insiyatifine kalmış herşey. En çok buna sinir oluyorum. Eğerki güzel bir düzenleme yapılır şehir içi için egsoz sesine bir desibel sınırı koyulursa daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Her ne olursa olsun sizin rahatsız olduğunuz kadar karşıdakinin zevk alması söz konusu eğer saygı duyulmasını istiyorsanız siz de bazı şeylere saygı duyun derim. Genç yaşlı doğan görünümlü şahinci veya s2000 fark etmez danışıklı saygı çerçevesince ortaklığa gidilmeli. Ben de sabahları saat 6.20-6.45 arası ekmek dağıtımı yapan transitin egsoz ve gereksiz blowwoff sesi ile uyanıyorum. Haftanın 7 günü aynı saat aynı ses 200mt caddede 6 kere vites değiştirip o 6 kere cuff sesi ve en son yokuşta dip gazı resmen beynimde deprem yapıyor ama inip adamı döveyimmi ya da söveyim mi ? Buna hakkım yok. Sen yasal düzenlemeyi yap ve denetlemeyi arttır bakalım neler oluyor. Bir de önümüzdeki cadde arada olsa da baya işlek bir cadde ve tam önümüzde yokuşa bağlanıypr eğerki egsoz sesinden rahatsız olup isyan edeceksek caddeyi kapatmak lazım en sessiz araba bile vitesi 2 ye düşürüp genelde dip gaz zorlanarak çıkıyor yokuşu . Apartmanında ses yalıtım özelliği olmadığını hesaba katın ...