0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar sorularla yine karşınızdayım.Geçtiğimiz ay 2006 1.6 corolla HB araç sahibi oldum. Lpg yok aslına bakarsanız bu şekilde de devam etmek istiyorum ama sizlerede bir danışayım dedim. Yılda taş çatlasın 16-17bin km ya yaparım ya yapmam. Arabamı alalı daha 1 ay oldu 1200km yol yapmışım . Bu yolun yarısını Erzurum-Oltu arasında yaptım diğer yarısıda ş.içinde. Toplamda 400 liralık benzin aldım ışık ha yandı ha yanacak. Kabaca hesap yapacak olursak kmde karışık tüketim 33 krş ediyor. Sizce bu durumda lpgnin artı ve eksisi ne olur ?
Düzce hesap devam edelim Benzinde 33 yakıyor.LPG'de 23...Kiti vırtzırt masraflar 1300e taktırsanız.... Kaç senede amorti edersiniz varın siz hesap edin Yeni LPG sistemleri benzinle çalıştığı için aylık 30tl de benzin masrafı ekleyin Şimdiden pek avantajlı olmayacak galiba
sonuçta satarken de ikinci el fiyatını olumlu yönde değiştiriyor çoğunlukla, bence taktırın...
yunus bey aracı almıssın bu vaktten sonra pahalı almıssın desek olmaz.güle güle kullanın.Gaziantep te bir abim de gümüş gri sizin araç ile aynı renk sol 2005 model 80 bin de orjinal boyası darbesi kazası hiç birşeyi yok.25,500 istiyor.250 sini verme 25,250 rahat alırdık.
1200 km bir depo yakıtla yapmışsın belki lpg daha ucuz ama bulaşmamanı tavsiye ederim
Fatih Bey Selman Bey bir depo benzin ile 1200 km yapmamış 400 TL.lik yakıtla yapmış o km yi.