0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dizel araba kullanıpta;Pompa, enjektör, turbo arızası yaşamayanlarıb ypzdrsi ne kadardır acaba.Komplesi problem olsa benzinli araç 3000 tlye komple motor yapılırken sadece turbonun fiyatı nedir?
96.000km Corolla Hb kullandım D-4D bir kere dahi tık demedi ama Lpg olsaydı bu kadar dayanırmıy dı hiiiiç sanmıyorum usta.
tasarruf herkes içindir, pahalı ya da ucuz araba olması farketmez...öte yandan azıcık paraya kıyıp da kaliteli bir yerde kaliteli bir sistem uygulatılırsa herhangi bir sorunla karşılaşılmaz...örneğin: 30.000 km'dir lpg'li auris kullanıyoruz, en ufak bir problem dahi olmadı...
Bu Aygaz Tüp müdür, LPG'midir bu mereti kullanıpta sorun yaşamayan var mı acaba??Millet şunu istiyor galiba Renault dizel Kadar az yaksın, Mercedes,BMW konforu olsun vs vs.. Min 30000TL ve üstü para verip Aygaz Tüp şeyinin, derdini insan neden çeker anlamıyorum arkadaşlar,Benzinli Corolla'mı sattım, ya dizel alırım ya da arabamı satmam derdim, öyle de oldu, Auris D4D aldım..Ucuz araba al bin, maddi imkanın yoktur, Aygaz tüp takarsın eyvallah,saygım var..Ama millet 2009 ve üstü model araba alıyor benzinli, ekonomi olsun diye de lpg takıyor ? Verdiği para 28000-30000TL ve üstü.. Sonra git lpg şeyi ile uğraş bir de
Ekonomi LPG taktirilarak degil ucuz arac alinarak yapilir.
Abi ucuz değilde,minimum yakıt maksimum konfora sahip araç alınarak yapılır desek olmaz mı