0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğru diyon kardeş Aygaz düpü takmaya çalışırsan sorun yaşarsın. Zaten zor olur büyük tüpler araca sığmaz piknik tüp koyarsan ikide bir biter Aygaz tüpü nedir? Öyle bir marka şahsen duyamdın. Sen istasyonla kitleri karıştırmışsın galiba Garanti diye bir şey duydun mu yada servis ağı? Elbette sorun yaşayanlar olabilir ama iyi bir firmada kit taktırırsan firma ürünün arkasında durur ve rahat edersin:Dizel alıyorsun da benzinliye oranla kaç lira fark veriyorsun? En az 5000 tl. Millet 1800 tlye tüp taktırmış çok mu?Çok merak ettin tüpün ne gibi derdi varmış? Taktırma sorunsa bir günlük iş.
Bu Aygaz Tüp müdür, LPG'midir bu mereti kullanıpta sorun yaşamayan var mı acaba??Millet şunu istiyor galiba Renault dizel Kadar az yaksın, Mercedes,BMW konforu olsun vs vs.. Min 30000TL ve üstü para verip Aygaz Tüp şeyinin, derdini insan neden çeker anlamıyorum arkadaşlar,Benzinli Corolla'mı sattım, ya dizel alırım ya da arabamı satmam derdim, öyle de oldu, Auris D4D aldım..Ucuz araba al bin, maddi imkanın yoktur, Aygaz tüp takarsın eyvallah,saygım var..Ama millet 2009 ve üstü model araba alıyor benzinli, ekonomi olsun diye de lpg takıyor ? Verdiği para 28000-30000TL ve üstü.. Sonra git lpg şeyi ile uğraş bir de
Lpgli arac kullaniyoruz benim icin tek eksisi bagajimizin kuculmesi yoksa tasarruf icin super
Faruk: su tavrindan ne zaman vazgececeksin cok Merak ediyorum. Insanlar fikirlerini soyluyor hemen ortami gerecek yorumlar yapma.hayata dair sorunun varsa sende cok rica ediyorum burada cozme lutfeen.
bilmem ama lpg ye her zaman uzak durmuşumdur. bunca ar-ge araştırması yapan otomotiv markaları isterlerse direk lpg'li araç üretirlerdi ya da bunun alternatifini piyasaya sürerlerdi.
Sercan: Benim ne kimseye ne hayata dair bir problemim yok. Birşeyi sevmezsin, tercih etmezsin anlarım. Ama bazı insanları anlayamıyorum. Fikirler böyle söylenmez kardeşim. Aygaz tüp müdür nedir diye girilmiş konuya zaten girişinden belli niyet. Lpgye karşı önyargında olabilir ona da eyvallah. Ama insanların tercihlerini kimse sorgulamasın bir zahmet. '30000 lira verip lpg taktıran zihniyeti anlayamıyorum' havasında küçük gören bir tabir kaçıncı defa kullanıldı saymadım. En sonunda da konusu açılmış. Fikir söylemek böyleyse ben de fikrimi söylüyorum...
Konuyu okudum ama senin tarzin igneliyici yani savasa hazirlanin der gibi, 30.000Tl verip lpg takiliyor konusunda haklisin sahsen bir Camry alsam tup takarim diye dusunuyorum, risk aldigimida adim gibi biliyor olacagim yani herkes kendince yorum yapiyor.Biraz daha sakin inan uzuluyorum bu tur konusmalar olunca, tabiki bu lafim sadece sana degil genelleme.
MisalJaponyada aracına lpg takandan vergileri düşüyor. Çevreyi daha az kirlettigi için.Ticari taksilerede işe çıkabilmesi için lpgli olma şartı koşuyor.Bu nedenle Toyotanın lpgli fabrikasyon araçları iç pazarında satılıyor ve bu araçlar genelde Toyota Crown.Oradaki boyutu çevre bizdekisi ise ekonomi.Yoksa lpg sistemi çok güzel oldugunu savunmuyorum. Ama yakıt bakım risk analizi yaptıgımda benim için daha cazip gözüküyor.
forumlar hiç hoş olmayan yazılarla doluyor,inan üzülüyor insan