Gönderen Konu: Auris çok doğru bir tercih..  (Okunma sayısı 10952 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris çok doğru bir tercih..
« Yanıtla #60 : Haziran 12, 2013, 00:22:37 »
Ali abi ve Ahmet abi siz beni yanlış anladınız benim hakkımda yazılmış birşey var bunu yazan kişiye özelden benim hakkımda yorum yapma mı demek daha doğru yada site yonecileride hazır burdayken herkezin huzurunda ilgili kişiye gönder me yapmam mı daha doğru. Ben burada boşboğazlık göremiyorum ve cevap verme ihtiyacı gördüysem cevap vermede yanlış bişey göremiyorum.
Saygilar.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Haziran 12, 2013, 00:22:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Haziran 12, 2013, 00:24:32 »
Engin bey oldukça haklı, b segmenti araçlardan sonra c segmenti bir araca binince bu tür şeyler hissetmek oldukça normal. Allah gelirinizi daim etsin, hep daha iyi araçlara binersiniz inşallah. Güzel günlerde kullanın.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Haziran 12, 2013, 00:28:22 »
Ali abi ve Ahmet abi siz beni yanlış anladınız benim hakkımda yazılmış birşey var bunu yazan kişiye özelden benim hakkımda yorum yapma mı demek daha doğru yada site yonecileride hazır burdayken herkezin huzurunda ilgili kişiye gönder me yapmam mı daha doğru. Ben burada boşboğazlık göremiyorum ve cevap verme ihtiyacı gördüysem cevap vermede yanlış bişey göremiyorum.
Saygilar.

Selçuk ben o boşboğazı kendime dedim kardeşim Ali abinin uyarısından sonra yazdığım için asıl sen yanlış anlamışssın ;) ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Haziran 12, 2013, 00:40:32 »
Selçuk ben o boşboğazı kendime dedim kardeşim Ali abinin uyarısından sonra yazdığım için asıl sen yanlış anlamışssın ;) ::)
Haklısın abi orayı farketmeyip atlamışım ali abi sana gönderme yapmış senin yanıtınıda ben üstüme alınmışım yanlış anlamadan dolayı kusura bakma :-[
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 45 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Haziran 12, 2013, 08:15:12 »
Alıntı
.Öncelikle o noktayı düzeltelim.Forumda 1 tane gerçek anlamda marka fanatikliği yaptığıma dair 1 mesajımı gösterebilirseniz sözünüzünde arkasında durabilirsiniz.

arkadaşım memleketini bu kadar belli etme yazımı sana verdiğim cevabı dikkatle okursan orada sana yapılmış bir fanatiklik ithamı yok

Alıntı
20 yaşında olup bizden çok daha fazla bilgisi olan arkadaşlarımız var.

kusura bakma ama katılmıyorum bilmeden,sürmeden,denemeden ahkam kesilmesine karşıyım

Alıntı
Kimse üzerine alınmasın ama hafızamı şöyle bir yokladığımda sorun olan arkadaşlar neden hep Opelci

opelciler nasıl bir sorun oluyormuş söylesene? sizi yere göğe koyamadığınız toyotanın sorunlarını göstermek mi sorunlu olmaya işaret ediyor?

Alıntı
Abiler bence durumun markayla ilgisi yok.Amaç farklı gibi geliyor biraz.Yani sevdiği taraftarı olduğu bir şeyi dahi söyleseniz niyet farklı olduğundan bir üzerine oynayacak bir nokta aranıyor.İşin komik tarafı saygıyla yaklaştıkça karşı tarafta bir düşüş oluyor ne hikmetse

söylesene bizim niyetimiz neymiş? biz opel mi satıyoruz vw mi satıyoruz? sizden farklı olarak yaşayıp gördüğümüz şeyleri+toyotanın yanlışlarını yazıyoruz hemen karala niyeti farklı nedir bizim niyetimiz yahu?

Alıntı
Arkadaşlar burası genel bir ortam kalabalık bir toplantı salonu düşünün herkesin önünde tartışmaya gerek var mı?

al sana başka bir inci.  herkesin önünde tartışmayacaksak foruma ne gerek var? tartışmadan neden bu kadar korkuyorsunuz?
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Haziran 12, 2013, 09:59:14 »
Serdar bey tecrüme mecrübe neyse de "20 yaşında bebe"yi hangi saygı kuralları içine sığdırabildiniz? üstüme alınmak zorunda kaldım. biri çıkıyor 20 yaş altı konuşmasın diyor siz de bebe??? yaşı gereği benim gibilerin sözüne kulak asmayacaksanız, boş söz olarak değerlendirecekseniz yönetime öneride bulunun belli yaş grubu altına üyelik hakkı vermesin? saygı yaşı büyük olana değil saygıyı hak edene gösterilir ;) nerde hata yaptım diye soruyorum kendime
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Haziran 12, 2013, 10:44:39 »
arkadaşım memleketini bu kadar belli etme yazımı sana verdiğim cevabı dikkatle okursan orada sana yapılmış bir fanatiklik ithamı yok

kusura bakma ama katılmıyorum bilmeden,sürmeden,denemeden ahkam kesilmesine karşıyım

opelciler nasıl bir sorun oluyormuş söylesene? sizi yere göğe koyamadığınız toyotanın sorunlarını göstermek mi sorunlu olmaya işaret ediyor?

söylesene bizim niyetimiz neymiş? biz opel mi satıyoruz vw mi satıyoruz? sizden farklı olarak yaşayıp gördüğümüz şeyleri+toyotanın yanlışlarını yazıyoruz hemen karala niyeti farklı nedir bizim niyetimiz yahu?

al sana başka bir inci.  herkesin önünde tartışmayacaksak foruma ne gerek var? tartışmadan neden bu kadar korkuyorsunuz?

Serdar Bey,

Çuvaldızı kendinize, iğneyi başkasına batırın lütfen.

Hali hazırda ben de 2008 yılından itibaren Corolla, Avensis ve Corolla şeklinde bir sıralama ile Toyota kullanmış ve genel anlamda memnun olmama rağmen 2008 Dizel Corolla'yı multi mode yüzünden, 2009 Dizel Corolla'yı iç kabindeki tıkırtılardan dolayı sattım (zaten bitim kanlanmıştı satmama bahane oldu:)). Toyota öncesinde ve sonrasında başka marka araçlarda satın aldım ve seyahatler sırasında kullandığım araçlar ile Türkiye'deki lüks modeller hariç hemen hemen tüm markaları test etme şansım oldu. Birçok arkadaşımın araba alım satımına yardımcı oldum ve şuana kadar hiçbir araç için kötü demedim. Hali hazırda Civic sahibiyim ve çok memnunum ama henüz 6 aylık araba 3 yıl sonra ne olur bilemem.

Bütün bu tecrübelerime rağmen forum ortamında hiç ahkam kesmedim, şu marka iyidir bu marka kötüdür demedim ama şu adam sorunludur bu adam iyidir dediğim çok oldu. Sizin tavrınız ve yaklaşımınız bana sizin de forum için iletişim açısından sorunlu biri olduğunuz izlemini vermektedir. Bu konuda farklı görüşünüz olabilir fakat tecrübe yaş ile ölçüldüğüne göre ve bende sizden büyük olduğuma göre haklıyımdır.

Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 64500
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Haziran 12, 2013, 10:51:31 »
http://www.atasozlerianlamlari.com/Harf/A-01/Atasozu/akil-yasta-degil-bastadir/

Zaman ile edinilen tecrübe illaki vardır fakat gençleri görmemezlikten gelmek te haksızlık diye düşünüyorum..Ne de olsa kanun 18 yaşından sonra güvenip ehliyet veriyor.. ;)
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Haziran 12, 2013, 10:53:10 »
35 yaşındakiler 20 yaşındakilere bebe derse; 50 yaşındakilerde 35 yaşındakielere, 65 yaşındakilerde 50 yaşındakilere bebe deme hakkı doğar o zaman :)
üslup çok önemli malum dilin kemiği yok ağızdan çıkmadan önce iyi düşünmek gerekiyor...
20 yaşında bebe yerine 20 yaşındaki arkadaşların tecrubeleri denmiş olsa polemik olmazdı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Haziran 12, 2013, 10:56:08 »
http://www.atasozlerianlamlari.com/Harf/A-01/Atasozu/akil-yasta-degil-bastadir/

Zaman ile edinilen tecrübe illaki vardır fakat gençleri görmemezlikten gelmek te hasızlık diye düşünüyorum..Ne de olsa kanun 18 yaşından sonra güvenip ehliyet veriyor.. ;)

Kanun 35 dese bile hepimiz insaniz, karsilikli goruslerimize saygi duymamiz gerek fazlasiyla.

20 yas alti dedigimiz arkadaslara bir sorun en cok kimi severler bu ortamda, ben bunun bilincindeyim her zaman oblara fazlasiyla sans verdim verecegimde, bu degerli arkadaslara yol gostermek gerekir ya da kendi dogrusunu bulmak icin yardimci olmaliyiz ki Ulkemizin gelecegide  saglam olsun.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Haziran 12, 2013, 11:00:00 »
Bunu bana açıklayabilir misiniz? İşte mantığınız bu,her şeyi tamamen açıkça gösteriyor net bir şekilde.İnsanlar toplamaya,birleştirici olmaya çalıştıkça siz "nereden ne bulsamda bir yürüme noktası bulsam" derdindesiniz.Farkındaysanız ben size "siz" diye hitap ederken kendi hitap şeklinize bakmanızı öneriyorum.Madem o kadar tecrubeniz var bunuda bilmeniz gerekirdi nede olsa 20 yaş üstü bir üyesiniz malum.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Haziran 12, 2013, 11:03:03 »
Kanun 35 dese bile hepimiz insaniz, karsilikli goruslerimize saygi duymamiz gerek fazlasiyla.

20 yas alti dedigimiz arkadaslara bir sorun en cok kimi severler bu ortamda, ben bunun bilincindeyim her zaman oblara fazlasiyla sans verdim verecegimde, bu degerli arkadaslara yol gostermek gerekir ya da kendi dogrusunu bulmak icin yardimci olmaliyiz ki Ulkemizin gelecegide  saglam olsun.
:alkis: :alkis:

Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın (kültürün) müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir.  demiş Ata'mız..Her zaman ki gibi güzel söylemiş..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Haziran 12, 2013, 11:04:34 »
:alkis: :alkis:

Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın (kültürün) müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir.  demiş Ata'mız..Her zaman ki gibi güzel söylemiş..

Asil Alkis sana Mertayim :alkis:
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Haziran 12, 2013, 11:05:59 »
Sercan tam dedim ki "sercan cevap yazana kadar bir çay alayım" koltuktan kalkamadım inan,hızına maşallah valla..  :D  :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 312 kere teşekkür etti
« Yanıtla #74 : Haziran 12, 2013, 11:17:51 »
Sercan tam dedim ki "sercan cevap yazana kadar bir çay alayım" koltuktan kalkamadım inan,hızına maşallah valla..  :D  :lol: :lol:

:D Bu bi de telden agir islem yapmis halim, omrumuzu verdik foruma :P
Taklitlerden sakının

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Haziran 12, 2013, 11:35:26 »
:D Bu bir de telden agir islem yapmis halim, omrumuzu verdik foruma :P

:D :foto: :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Haziran 12, 2013, 11:41:00 »
Akil yasta degil, bastadir. O yüzden yas ile ilgili tartismanin bir sonuca varmasini bekleyemeyiz.

Ama bir yandan da genc üyelerin bazilari fazla heyecanli olabiliyor.
Tecrübe etmeden Profesör misali konusup, bilgi kirliligi yaratmaya da gerek yok.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #77 : Haziran 12, 2013, 21:42:17 »
Alıntı
Ama bir yandan da genc üyelerin bazilari fazla heyecanli olabiliyor.
Tecrübe etmeden Profesör misali konusup, bilgi kirliligi yaratmaya da gerek yok.

işte benim düşündüklerimin derli toplu izahı ben de yukarıdakinden farklı birşey düşünmüyorum ama bazı arkadaşlar kendi aralarında dalga geçecekler "aman dikkkatli olun şimdi almancılar damlar" diye, bazıları söylenilen fikirlere değil de burası almancı forumu mu diye karşı çıkıp küçümseyecek bazıları çıkıp şu opelci bu vw ci diye ayıracak ama ben çıkıp birşey söyleyince de söylediğimin içeriğine değil de üslubuma bakılacak,ben insanları ayrıştırmış bölmüş olacağım ben saygısız olacağım hadi canım sizde...

Tekin bey ile,kemal hocam ile,alper bey ile (binbir) konuşurken,tartışırken bir sıkıntı yaşamıyorum yada kimse üslubundan rahatsız olmuyorsa insanın bir sorması gerekmez mi? ama nerde mesele üzüm yemek değil ki...
onuncu köy

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Haziran 13, 2013, 16:30:29 »
işte benim düşündüklerimin derli toplu izahı ben de yukarıdakinden farklı birşey düşünmüyorum ama bazı arkadaşlar kendi aralarında dalga geçecekler "aman dikkkatli olun şimdi almancılar damlar" diye, bazıları söylenilen fikirlere değil de burası almancı forumu mu diye karşı çıkıp küçümseyecek bazıları çıkıp şu opelci bu vw ci diye ayıracak ama ben çıkıp birşey söyleyince de söylediğimin içeriğine değil de üslubuma bakılacak,ben insanları ayrıştırmış bölmüş olacağım ben saygısız olacağım hadi canım sizde...

Tekin bey ile,kemal hocam ile,alper bey ile (binbir) konuşurken,tartışırken bir sıkıntı yaşamıyorum yada kimse üslubundan rahatsız olmuyorsa insanın bir sorması gerekmez mi? ama nerde mesele üzüm yemek değil ki...

+1 
Serdar Bey, Edirne'den bir dost görmek güzel :):)  İyi sürüşler Saygılar bu arada :):)
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 45 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Haziran 14, 2013, 15:19:24 »
Alıntı
Serdar Bey, Edirne'den bir dost görmek güzel

dostum teşekkür ederim antalyadan selamlar,sevgiler saygılar. afiyettesindir inşallah
onuncu köy