0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ali abi ve Ahmet abi siz beni yanlış anladınız benim hakkımda yazılmış birşey var bunu yazan kişiye özelden benim hakkımda yorum yapma mı demek daha doğru yada site yonecileride hazır burdayken herkezin huzurunda ilgili kişiye gönder me yapmam mı daha doğru. Ben burada boşboğazlık göremiyorum ve cevap verme ihtiyacı gördüysem cevap vermede yanlış bişey göremiyorum.Saygilar.
Selçuk ben o boşboğazı kendime dedim kardeşim Ali abinin uyarısından sonra yazdığım için asıl sen yanlış anlamışssın
.Öncelikle o noktayı düzeltelim.Forumda 1 tane gerçek anlamda marka fanatikliği yaptığıma dair 1 mesajımı gösterebilirseniz sözünüzünde arkasında durabilirsiniz.
20 yaşında olup bizden çok daha fazla bilgisi olan arkadaşlarımız var.
Kimse üzerine alınmasın ama hafızamı şöyle bir yokladığımda sorun olan arkadaşlar neden hep Opelci
Abiler bence durumun markayla ilgisi yok.Amaç farklı gibi geliyor biraz.Yani sevdiği taraftarı olduğu bir şeyi dahi söyleseniz niyet farklı olduğundan bir üzerine oynayacak bir nokta aranıyor.İşin komik tarafı saygıyla yaklaştıkça karşı tarafta bir düşüş oluyor ne hikmetse
Arkadaşlar burası genel bir ortam kalabalık bir toplantı salonu düşünün herkesin önünde tartışmaya gerek var mı?
arkadaşım memleketini bu kadar belli etme yazımı sana verdiğim cevabı dikkatle okursan orada sana yapılmış bir fanatiklik ithamı yokkusura bakma ama katılmıyorum bilmeden,sürmeden,denemeden ahkam kesilmesine karşıyımopelciler nasıl bir sorun oluyormuş söylesene? sizi yere göğe koyamadığınız toyotanın sorunlarını göstermek mi sorunlu olmaya işaret ediyor?söylesene bizim niyetimiz neymiş? biz opel mi satıyoruz vw mi satıyoruz? sizden farklı olarak yaşayıp gördüğümüz şeyleri+toyotanın yanlışlarını yazıyoruz hemen karala niyeti farklı nedir bizim niyetimiz yahu?al sana başka bir inci. herkesin önünde tartışmayacaksak foruma ne gerek var? tartışmadan neden bu kadar korkuyorsunuz?
http://www.atasozlerianlamlari.com/Harf/A-01/Atasozu/akil-yasta-degil-bastadir/ Zaman ile edinilen tecrübe illaki vardır fakat gençleri görmemezlikten gelmek te hasızlık diye düşünüyorum..Ne de olsa kanun 18 yaşından sonra güvenip ehliyet veriyor..
arkadaşım memleketini bu kadar belli etme yazımı sana verdiğim cevabı dikkatle okursan orada sana yapılmış bir fanatiklik ithamı yok
Kanun 35 dese bile hepimiz insaniz, karsilikli goruslerimize saygi duymamiz gerek fazlasiyla.20 yas alti dedigimiz arkadaslara bir sorun en cok kimi severler bu ortamda, ben bunun bilincindeyim her zaman oblara fazlasiyla sans verdim verecegimde, bu degerli arkadaslara yol gostermek gerekir ya da kendi dogrusunu bulmak icin yardimci olmaliyiz ki Ulkemizin gelecegide saglam olsun.
Gençliği yetiştiriniz. Onlara ilim ve irfanın (kültürün) müspet fikirlerini veriniz. İstikbalin aydınlığına onlarla kavuşacaksınız. Hür fikirler tatbik (uygulama) mevkiine konduğu vakit Türk milleti yükselecektir. demiş Ata'mız..Her zaman ki gibi güzel söylemiş..
Sercan tam dedim ki "sercan cevap yazana kadar bir çay alayım" koltuktan kalkamadım inan,hızına maşallah valla..
Bu bir de telden agir islem yapmis halim, omrumuzu verdik foruma
Ama bir yandan da genc üyelerin bazilari fazla heyecanli olabiliyor.Tecrübe etmeden Profesör misali konusup, bilgi kirliligi yaratmaya da gerek yok.
işte benim düşündüklerimin derli toplu izahı ben de yukarıdakinden farklı birşey düşünmüyorum ama bazı arkadaşlar kendi aralarında dalga geçecekler "aman dikkkatli olun şimdi almancılar damlar" diye, bazıları söylenilen fikirlere değil de burası almancı forumu mu diye karşı çıkıp küçümseyecek bazıları çıkıp şu opelci bu vw ci diye ayıracak ama ben çıkıp birşey söyleyince de söylediğimin içeriğine değil de üslubuma bakılacak,ben insanları ayrıştırmış bölmüş olacağım ben saygısız olacağım hadi canım sizde... Tekin bey ile,kemal hocam ile,alper bey ile (binbir) konuşurken,tartışırken bir sıkıntı yaşamıyorum yada kimse üslubundan rahatsız olmuyorsa insanın bir sorması gerekmez mi? ama nerde mesele üzüm yemek değil ki...
Serdar Bey, Edirne'den bir dost görmek güzel