0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Memnunsanız ne mutlu size, en güzel durum bence.Yol sesi konusunda biraz daha iyileşme olsa eksiği olmayacaktı.
Arkadaşlar bundan önce Opel Corsa, Fiat Punto, Reno Clio ve Ford Fiesta gibi arabalarım vardı. Geçtiğimiz hafta 2011 model bir auris aldım ve bundan önce aslında arabaya hiç binmemişim. Araçla ilgili ilk izlinimlerimi aktarayım. İlk olarak aracın kapısını açarken kapıdaki ağırlığı hissediyorsunuz kapı bile size bu arabanın sağlamlığı hakkında ilk intibayı uyandırıyor. aracın koltuğuna oturup kapıyı kapattığınızda tok bir ses duyuyorsunuz buda sizi mutlu ediyor, kendinizi güvende hissediyorsunuz. aracın iç tasarımı oldukça şık ve sade. şöförün kullanacağı herşey elinin altında diyebilirim. Araç bir kere oldukça sessiz çalışıyor. (benzinli araç için söylüyorum) Kontağı çevirdiğinizde araç çalışıyormu, çalışmıyormu ilkten şüpheye düştüm. Vites konumu çok iyi sanki yüksek bir araba yada jip kullanıyormuşsunuz hissi veriyor. Yol tutuşu mükemmel. Yolculuk esnasında aracın içine pek ses gelmiyor. süspansiyonlar oldukça iyi. daha birçok şey sayabilirim ama saymakla bitmez. Bundan sonra araba alacağım zaman toyota' dan başka arabalara bakacağımı zannetmiyorum. Geçenlerde toyota derindereye gittim yeni aurisler oldukça güzel. Cam tavan çok harika duruyor. İç tasarımıda mükemmel. Bu aracı almayı düşünenlere tek tavsiyem hiç düşünmesinler.
Serkan abi primacy 3'e geçince bayağı azaldığını söylemişti.
Yol sesi kesiliyor kesilmeyede bu seferde motor sesini duyuyorsun :-) önceki lastikler o kadar ses alıyormuşki motorun sesini hiç duymuyormuşum :-)
AynenYakinda bende gecis yapacagim P3 lere.
Geçen ay almıştım,foruma da yazdım hatta.. Michelin Primacy 3 lastiklerim sayesinde Ses gitti arkadaşlar..Herkese şiddetle tavsiye ederim
Arkadaşlar bundan önce Opel Corsa, Fiat Punto, Reno Clio ve Ford Fiesta gibi arabalarım vardı. Geçtiğimiz hafta 2011 model bir auris aldım ve bundan önce aslında arabaya hiç binmemişim. Araçla ilgili ilk izlinimlerimi aktarayım. İlk olarak aracın kapısını açarken kapıdaki ağırlığı hissediyorsunuz kapı bile size bu arabanın sağlamlığı hakkında ilk intibayı uyandırıyor. aracın koltuğuna oturup kapıyı kapattığınızda tok bir ses duyuyorsunuz buda sizi mutlu ediyor, kendinizi güvende hissediyorsunuz. Yol tutuşu mükemmel. Yolculuk esnasında aracın içine pek ses gelmiyor.