0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tabi tabi. ulen yine polemik olduk ha ! segment farkını söyledik halbuki.yariste in fiestaya bin poloya bin corsaya ibizayada ondan sonra karşılaştır.focus jetta golf astra octavia leon bravoya bin aurisle karşılaştırpassat superb insignia accorda bin avensisle karşılaştır. segmentler arası geçiş yaparsan düşük segmentlerdeki araç her zaman daha kötü gelir bence b segmentinin en iyisi polodur. ama polodan sonra avensise binsen polonun hiçbir albenisi kalmaz her anlamda. neden bunu anlamak istemedinde acayip acayip yönlere çektin ? bay polemik...
ben bilmiyorum ya segment farkını. "b segmentinden c segmentine geçince böyle oluyor..." bu ne demek? segment farkından başka fark yokmuş gibi.. toyotalar beş para etmez de ancak üst segment araçları kullanıcıya hoş gözükürmüş gibi? bunlar aklından bile geçmemiştir tabii senin polemikçi benim sıkıntı da bende daha da uzatmaya gerek yok senle tartışınca kazanacağım bişey yok.. sende her bulduğun konuda inceden toyotaya gönderme yapmasan da bende polemiğe girmesem keşke. toyotanın yarısı bizimmiş gibi savunma yapmaya yöneltmesen bizi
tabi tabi. ulen yine polemik olduk ha !
valla ya site sahibi sanırım alper abi bile opel kullanıyor. ama herkes bana sallıyor
tatile çok çıktım bu aralar
O kadar başka marka kullanıp, olumsuz yorumlar yapan varken sadece sana "sallamaları" sanada ilginç gelmiyor mu
Ya kardeşim b segmentte en iyi polo c segmentte c hb golf c sedan jetta d segment passat en iyisi bunlar diyolar adamlar fanatik olmuyorlar laf edemiyosun ya toyota formundayız, konuyu açan adam aurise için olumlu yorum yapmış toyota formunda yapmış üstelik ama bir iki tane alamancı çıkmış nasıl olur o araç kötü bizim kullandığımız araçlar daha iyi diyorlar sonra tepki alıyorlar forumdan hala sırıtıyorlar bakalım bu dediklerimi üstüne kim alınacak corolla konusunun içine edildi bakalım bu konu ne olacak hade bakalım.
tecrubelerimi anlattıkça doğruları gormemek isteyenlerden mi?
Bende de auris var ama o dediğiniz tok kapı sesini hiç duymadım Aracınız hayırlı olsun bu arada.
Yunus bey kulağınız alışmıştır bence artık, aynı sınıfta başka bir araçtan aurise geçtiysenizde alışaknlıktan farketmemiş olabilirsiniz.
sizin doğrunuz diğer arkadaşlarımıza doğru gelmek zorunda değilki , aynı takım tutmak gibi , kimi siyahı sever kimi kırmızıyı kimi sarıyı laciverti, kimseye bunu neden seviyorsun benim beyendiğim daha doğru diyemezsiniz.Yunus bey kulağınız alışmıştır bence artık, aynı sınıfta başka bir araçtan aurise geçtiysenizde alışaknlıktan farketmemiş olabilirsiniz.
Önceki aracım polo olmasına rağmen tokluk sesi auristen iyiydi. Belki makyajsız auris ile makyajlı auris arasında da fark olabilir bu konuda.
ben hiçbir zaman benim dediğim kesinlikle doğru demem. ukalalıktan başka bir şey olmaz. ben sadece zamanında bindiğim e12 ile şimdiki aracımın arasındaki farkları söylediğim zaman ya da forumda birisi araç alacağım dediği zaman corolla yerine şunu alın dememle. ooo işte burası toyota forumu diye zıplanıyor. eşşek değiliz sitenin adı toyota forumu ama illa toyota forumu diye hep övecek-miyiz ? sitede belki binlerce kullanıcı var dediklerimi nedense genç arkadaşlar çekip çeviriyorlar. örneğin Selçuk pakaki arkadaşımızda bir türlü çözemediğim durum var. biz post atınca arkadaş hemen almancılar yine geldi tavrı var. sanki alman arabası kullanınca ben alman vatandaşlığı o toyota kullanınca japonya vatandaşı oldu. gerek yok bunlara. zamanında corolla aldım sattım daha almam diyorum ama şimdiki aracımdan üst model bir corolla uygun fiyatlı denk gelse düşünmeden alırım o zaman yine japonya vatandaşımı olacağım. toyota satılır vw alınır. vw satılır honda alınır. araba bu sonuçta. ben sadece toyotanın eksiklerini söylüyorum. donanımsız diyorum kızıyorlar. bugün bakıyorum yeni corolla konusunda c.c dizelde yok diye belkide forumdaki kullanıcılardan almayanlar olacaktır. yada cam düğmeleri full auto değilse yine kararı değişenler olacaktır. ama bunu biz vw opel kullanıcıları söylerse sitede hemen bir cepheleşme oluyor. forumda çok kaliteli insanlar var. tartıştığım insanlarda kötü insanlar demiyorum sadece olayları abartıyorlar. o yüzden 20 yaş altı yazmasın demiştim. hemen celalleniveriyorlar toyotaya laf edildi diye. biz halk olarak böyleyiz kullandığımız en iyisi oluveriyor biranda gözümüzde. halbuki biraz eleştirsek birbirimize karşı değil markalara tepki gösterebilsek bize 3.dünya ülkesi gibi muamele edip sis farsız ya da çelik jantsız bomboş arabaları bu fiyatlara iteleyemezler ...
ben hiçbir zaman benim dediğim kesinlikle doğru demem. ukalalıktan başka bir şey olmaz. ben sadece zamanında bindiğim e12 ile şimdiki aracımın arasındaki farkları söylediğim zaman ya da forumda birisi araç alacağım dediği zaman corolla yerine şunu alın dememle. ooo işte burası toyota forumu diye zıplanıyor. eşşek değiliz sitenin adı toyota forumu ama illa toyota forumu diye hep övecek-miyiz ? sitede belki binlerce kullanıcı var dediklerimi nedense genç arkadaşlar çekip çeviriyorlar. örneğin Selçuk pakaki arkadaşımızda bir türlü çözemediğim durum var. biz post atınca arkadaş hemen almancılar yine geldi tavrı var. sanki alman arabası kullanınca ben alman vatandaşlığı o toyota kullanınca japonya vatandaşı oldu. gerek yok bunlara. zamanında corolla aldım sattım daha almam diyorum ama şimdiki aracımdan üst model bir corolla uygun fiyatlı denk gelse düşünmeden alırım o zaman yine japonya vatandaşımı olacağım. toyota satılır vw alınır. vw satılır honda alınır. araba bu sonuçta. ben sadece toyotanın eksiklerini söylüyorum. donanımsız diyorum kızıyorlar. bugün bakıyorum yeni corolla konusunda c.c dizelde yok diye belkide forumdaki kullanıcılardan almayanlar olacaktır. yada cam düğmeleri full auto değilse yine kararı değişenler olacaktır. ama bunu biz vw opel kullanıcıları söylerse sitede hemen bir cepheleşme oluyor.
forumda çok kaliteli insanlar var. tartıştığım insanlarda kötü insanlar demiyorum sadece olayları abartıyorlar. o yüzden 20 yaş altı yazmasın demiştim. hemen celalleniveriyorlar toyotaya laf edildi diye. biz halk olarak böyleyiz kullandığımız en iyisi oluveriyor biranda gözümüzde. halbuki biraz eleştirsek birbirimize karşı değil markalara tepki gösterebilsek bize 3.dünya ülkesi gibi muamele edip sis farsız ya da çelik jantsız bomboş arabaları bu fiyatlara iteleyemezler ...
Selçuk pakaki arkadaşımızda bir türlü çözemediğim durum var. biz post atınca arkadaş hemen almancılar yine geldi tavrı var.