Gönderen Konu: İlan hakkında yorumlar  (Okunma sayısı 5285 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
İlan hakkında yorumlar
« : Haziran 04, 2013, 22:54:16 »
Merhabalar arkadaşlar bir süredir takipteydim aslında ama bugün ilan tekrar açılınca baya baya niyetlendim.Sizce http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-makyajli-toyota-avensis-1.6-elegant-extra-degisen-boya-yok-127322144/detay# bu araç alınır mı? 50000 liraya indirirsem baya kazançlı olur gibi geldi.2013 ler şuanda 61000 lira civarında,2012 lerde 55000 lira falan diyorlar genel olarak.Değişen boya yok diyor ama konuşmadım sahibiyle.Ne diyorsunuz alınır mı?
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Toyota Club Türkiye

İlan hakkında yorumlar
« : Haziran 04, 2013, 22:54:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 121 kere teşekkür edildi
Ynt: İlan hakkında yorumlar
« Yanıtla #1 : Haziran 04, 2013, 23:22:09 »
yarın bi bakıyım isterseniz :)
Can yakıpta kalp kırma ey insanoğlu,seninde gülbenzin solacak birgün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Haziran 04, 2013, 23:24:25 »
yarın bir bakıyım isterseniz :)
Valla imkanınız varsa çok iyi olur.Hani ilan bu şekilde ama 4-5000 lira fark olunca biraz huylandım açıkçası.Birde galeri satıyor sanıyorum yani sahibinden heralde 45-47 arası bir şeye almıştır deiye düşünüyorum  :olu:
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Haziran 04, 2013, 23:29:37 »
bizim semtim galerileri genelde tok satıcıdır.düşük fiyata vermezler ben cok arabaya baktım o muhitte hiç biri içime sinmemişti.birde km oynamayı cok yapıyorlar.ama yinede yarın bı bakayım sizin için

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Haziran 04, 2013, 23:33:47 »
bizim semtim galerileri genelde tok satıcıdır.düşük fiyata vermezler ben cok arabaya baktım o muhitte hiç biri içime sinmemişti.birde km oynamayı cok yapıyorlar.ama yinede yarın bı bakayım sizin için
İmkanınız varsa,sizi uğraştırmayacaksa çok iyi olur.4-5000 lira aşağı olunca hiç sıkıntı olmasa bile biraz şüpheli bakıyoruz zaten ister istemez.51000 demiş o fiyata bile verse diğer taraftan en iyi fiyat 54000 dediler(ondada tampon falan boyanması gerekiyordu) Açıkçası 56-57 verdikten sonrada 60000 lira verir 0 km 2013 alırım.Araç diri duruyor baya km olayı zor gibi ama bellide olmaz tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 04, 2013, 23:38:05 »
bakarım bir sıkıntı çıkmazsa yolumun üstü zaten.o fiyatlara avensis düşünüyorsanız 55 bın e bır hocam 1.8 cvt 2011 9 bin km de aracı satıyorlar o daha mantıklı bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 04, 2013, 23:42:39 »
bakarım bir sıkıntı çıkmazsa yolumun üstü zaten.o fiyatlara avensis düşünüyorsanız 55 bın e bır hocam 1.8 cvt 2011 9 bin km de aracı satıyorlar o daha mantıklı bence
Hem 1.8 olması hemde makyajlı kasa olmamasından dolayı düşünmüyorum açıkçası.Alırsam en az 5-6 sene binmeyi düşünüyorum,yani normalde yeni corollayı bekliyordum fakat bu ilanı görünce nedense biraz fikrim değişti gibi.Corolla olursa dizel alabilirim,avensistede 1.6 elegant extra bakıyorum.Bir tane elagant bulmuştum(44000 lira dediler) geçenlerde burada 2 saatle kaçırmışım yoksa almıştım kesinlikle.Gittiğimde satılmıştı,alan adamı bekliyorlardı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 04, 2013, 23:47:34 »
bende cok baktım uygun fıyatlı epey bulmuştum ama honda Accord daha cazip geldi   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 04, 2013, 23:51:10 »
Makina diri duruyor ertan abi bi tuhaflıkta sezmedim.Ama serviste araca neler yapılmış ve son bakım tarihinin üzerinden kaç ay geçmiş bunları inceledikten sonra karar verilebilir.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 04, 2013, 23:56:12 »
bende cok baktım uygun fıyatlı epey bulmuştum ama honda Accord daha cazip geldi
Bilemiyorum bende baya karışık durumdayım.Bir yandan boşver dizel al diyorum bir yandanda dizele fazla para vermek cazip gelmiyor.Yılda 20000-25000 km yaparım arabayla.D sınıfında avensis yada skoda superb dizel dışında bir model düşünmüyorum.Tabi skodayı 0 km alamam bütçem yetmiyor 2.el olacak o da yeni kasa geliyor değer kaybı çok olur diyorum.Avensiste bu ilan dışında şuanda ilgilendiğim yok ancak bundanda çok umutlu değilim galeriden olduğu için.C sınıfı alırsam corolla dizel yada octavia dizel(kasada yeni değişti full olanı 61000 lira) olabilir.

Makina diri duruyor ertan abi bir tuhaflıkta sezmedim.Ama serviste araca neler yapılmış ve son bakım tarihinin üzerinden kaç ay geçmiş bunları inceledikten sonra karar verilebilir.
   Eğer araç çok sık km yapmış ise o şekildede anlaşılmıyor ne yazıkki.Yani ne zaman satacaklarsa o zaman km yi düşürüp bir bakıma sokuyorlar.3-5000 daha binip satıyorlar.İçerisinde kullanılmış izlenimi yok ancak sadece arka tamponda hafif bir dalgalanma var gibi geldi bana.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • power of honda
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Haziran 05, 2013, 00:01:21 »
o kadar km yapacaksanız dizel sizin için en iyisi olur.sıfır bır araç alın kafanız rahat olsun tabi güncel kasa toyotadan ziyade oktavia güzel bir tercih olur.ama sizin için bu araca yarın bakacam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 05, 2013, 00:03:57 »
hislerimle konusuyorum , sorun cıkmaz 50,500 e bırakır sende alırsın :)
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 05, 2013, 00:05:46 »
o kadar km yapacaksanız dizel sizin için en iyisi olur.sıfır bır araç alın kafanız rahat olsun tabi güncel kasa toyotadan ziyade oktavia güzel bir tercih olur.ama sizin için bu araca yarın bakacam :)
Çok teşekkür ederim şimdiden,dediğim gibi baya karışıklardayım bu çelişki yüzünden.Hem d sınıfı olsun diyorum hem dizel olunca bütçe yetmiyor yetenlerinde kmleri yüksek.En azından temmuza kadar bekleyeceğim eğer avensis olmazsa belki kampanya falan olur.

hislerimle konusuyorum , sorun cıkmaz 50,500 e bırakır sende alırsın :)
Açıkçası pek sanmıyorum ama olursa güzel olur.Rengi falanda yerinde aracın :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Haziran 05, 2013, 00:09:15 »
çok gezmiyorum diyosan boşver dizeli yaa , arasında pek bi fark yok benzinle dizelin zaten..

o sesi çekmeye değmez..

50,500'den aşağı inmez ara sor :) hissediyorum :D

bu arada avensis gerçekten çok güzel bir araba ama kafanızda bir taslak belirleyin , marka / model olarak birkaç tane ekleyin listenize ve gidip bayilerinde inceleyin , eminim daha faydalı olacaktır sizin için. Görmediğiniz modeller olabilir , bilmediğiniz daha güzel araçlar olabilir .. Sonuçta 50-55 bin'i gözden çıkarmışsınız.
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Haziran 05, 2013, 00:24:29 »
çok gezmiyorum diyosan boşver dizeli yaa , arasında pek bir fark yok benzinle dizelin zaten..

o sesi çekmeye değmez..

50,500'den aşağı inmez ara sor :) hissediyorum :D

bu arada avensis gerçekten çok güzel bir araba ama kafanızda bir taslak belirleyin , marka / model olarak birkaç tane ekleyin listenize ve gidip bayilerinde inceleyin , eminim daha faydalı olacaktır sizin için. Görmediğiniz modeller olabilir , bilmediğiniz daha güzel araçlar olabilir .. Sonuçta 50-55 bin'i gözden çıkarmışsınız.
Dediğim gibi senede 20-25000 arasında yol yapıyoruz.Avensis,skoda superb ve yeni octavia bildiğim araçlar.Benzinli alırsam kesinlikle avensis,dizel olursa superb( düşük ihtimal ama) 2.el olacak,octavia 0 km alabilirim,corolla dizel ise pek sanmıyorum ama belki olabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 05, 2013, 00:49:43 »
Ertan bey araçta sıkıntı yoksa çok uygun fiyatta ayrıca yeni corolla alsanız dahi avensisdeki sessizliği, yol tutuşu, güven sezgisini bulamazsınız bence :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Haziran 05, 2013, 00:52:34 »
Ertan bey araçta sıkıntı yoksa çok uygun fiyatta ayrıca yeni corolla alsanız dahi avensisdeki sessizliği, yol tutuşu, güven sezgisini bulamazsınız bence :)
Fiyat olarak uygun ancak detayları bilmiyorum ne yazıkki.Benzinli olursa kesinlikle avensis olacak.Ancak dizel olursa ne yazıkki seçenekler değişiyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 05, 2013, 01:08:20 »
Eğer araç çok sık km yapmış ise o şekildede anlaşılmıyor ne yazıkki.Yani ne zaman satacaklarsa o zaman km yi düşürüp bir bakıma sokuyorlar.3-5000 daha binip satıyorlar.İçerisinde kullanılmış izlenimi yok ancak sadece arka tamponda hafif bir dalgalanma var gibi geldi bana.
Benzinli arabalar fazla km yapadıkları için daha çok dizeller de oluyor bu olay ne yazık ki.Arka tampon fotoğraflarına yine baktım abi ama bana çekimden dolayı öyle görünüyor gibi geldi.Ama zeki abi araca bakınca kesin yorum ondan gelir diye düşünüyorum.Herhangi birşey çıkmazsa Brc tüp takılır senelerce binilir bence.Hakkında hayırlısı olsun abi. :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: -
  • 44 kere teşekkür etti
  • 145 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 05, 2013, 09:03:40 »
plakasından geçmişine bakmak faydalı olacaktır.
2007 Toyota Corolla 1.6 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 05, 2013, 09:17:05 »
   Alakası yok ama size 1,5 dci Renault Latitude öneririm.Hem D sınıfı,hem dizel hemde konforlu ve güvenli bir araba.Sadece öneri bu.Bugün araba alacak olsam kendim için bile düşünebilirim.Renault'yu sevmememe rağmen...
   Mesela aşağıda ki ilan gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz-2011-model-renault-latitude-1.5-dci-privilege-127297484/detay
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR