0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yarın bir bakıyım isterseniz
bizim semtim galerileri genelde tok satıcıdır.düşük fiyata vermezler ben cok arabaya baktım o muhitte hiç biri içime sinmemişti.birde km oynamayı cok yapıyorlar.ama yinede yarın bı bakayım sizin için
bakarım bir sıkıntı çıkmazsa yolumun üstü zaten.o fiyatlara avensis düşünüyorsanız 55 bın e bır hocam 1.8 cvt 2011 9 bin km de aracı satıyorlar o daha mantıklı bence
bende cok baktım uygun fıyatlı epey bulmuştum ama honda Accord daha cazip geldi
Makina diri duruyor ertan abi bir tuhaflıkta sezmedim.Ama serviste araca neler yapılmış ve son bakım tarihinin üzerinden kaç ay geçmiş bunları inceledikten sonra karar verilebilir.
o kadar km yapacaksanız dizel sizin için en iyisi olur.sıfır bır araç alın kafanız rahat olsun tabi güncel kasa toyotadan ziyade oktavia güzel bir tercih olur.ama sizin için bu araca yarın bakacam
hislerimle konusuyorum , sorun cıkmaz 50,500 e bırakır sende alırsın
çok gezmiyorum diyosan boşver dizeli yaa , arasında pek bir fark yok benzinle dizelin zaten..o sesi çekmeye değmez..50,500'den aşağı inmez ara sor hissediyorum bu arada avensis gerçekten çok güzel bir araba ama kafanızda bir taslak belirleyin , marka / model olarak birkaç tane ekleyin listenize ve gidip bayilerinde inceleyin , eminim daha faydalı olacaktır sizin için. Görmediğiniz modeller olabilir , bilmediğiniz daha güzel araçlar olabilir .. Sonuçta 50-55 bin'i gözden çıkarmışsınız.
Ertan bey araçta sıkıntı yoksa çok uygun fiyatta ayrıca yeni corolla alsanız dahi avensisdeki sessizliği, yol tutuşu, güven sezgisini bulamazsınız bence
Eğer araç çok sık km yapmış ise o şekildede anlaşılmıyor ne yazıkki.Yani ne zaman satacaklarsa o zaman km yi düşürüp bir bakıma sokuyorlar.3-5000 daha binip satıyorlar.İçerisinde kullanılmış izlenimi yok ancak sadece arka tamponda hafif bir dalgalanma var gibi geldi bana.