Gönderen Konu: İlan hakkında yorumlar  (Okunma sayısı 5284 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
Ynt: İlan hakkında yorumlar
« Yanıtla #40 : Haziran 06, 2013, 01:13:41 »
Valla açık konuşayım eğer tasarım olarak etkileyemezse kesinlikle almayacağım nede olsa bir toyota diyerek.Hem 50-60000 lira para vereceğim hemde hoşuma gitmeyecek.Ancak şuan için 3 seçeneğim var,ağırlık octavia 1.6 dizel elegance manuel 62.750 lira olmuş şuanda.Sanıyorum indirimle 60000-61500 civarına alabilirim.Araç çok dolu donanım yönünden.Yeni kasa olması bir avantaj,diğer taraftanda yine dizel elegance superb var fakat 0 km olamıyor ne yazıkki dolayısıyla ne kadar ekmek o kadar köfte olayı 2011-2012 temiz denk gelirse olabilir.Jetta dizel falan 67000 civarında dolusu,yani o paraya superb full var dizel dolayısıyla kafadan gitti.Passat dizel ise fiyatı çok çok fazla benim için.Başkada şık kalmadı. :)
İkinci el önemli değilse sorun yok abi.Skodanın iç mekanı,direksiyonu falan hoşuma gitmiyor benim şahsen.Herkes alfa,skoda,lancia tavsiye eder ama almaz bizim ülkede böyle.İkinci eli iyi olsun elim paraya sıkıştığında aracı anında satmak istiyorsan Opel,Vw,Toyota,Ford,Honda,Fiat,Renault bu plazalardan uzaklaşma derim. :)
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Haziran 06, 2013, 01:13:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Haziran 06, 2013, 01:16:34 »
İkinci el önemli değilse sorun yok abi.Skodanın iç mekanı,direksiyonu falan hoşuma gitmiyor benim şahsen.Herkes alfa,skoda,lancia tavsiye eder ama almaz bizim ülkede böyle.İkinci eli iyi olsun elim paraya sıkıştığında aracı anında satmak istiyorsan Opel,Vw,Toyota,Ford,Honda,Fiat,Renault bu plazalardan uzaklaşma derim. :)
Opeldede durum öyle değil; yani liste fiyatı üzerinden opelin kendi yaptığı indirim var zaten malum,birde bayilerin yaptığı indirimleri duysan dudağın uçuklar.Tabi böyle olunca ikinci eldede değerler ölüyor iyice.0 km de 1 indirim oluyorsa 2.elde 2 oluyor o indirim ne yazıkki ister istemez.Mesela 1.6 turbo cosmo insignia 69000 lira civarında indirimli liste fiyatı.Ama bayiler 63-64 e kadar iniyor dönem dönem :)
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Haziran 06, 2013, 11:08:44 »
Bugün yeni Octavia gördüm az önce. Park halindeydi, ben de oturuyordum epey kestim yani arabayı :) Resmen dibim düştü. Müthiş bir araç yapmışlar. Yalnız 16 jantlar michelin lastikler vardı ve arabaya biraz küçük gelmiş açıkçası. Varsa 17 jant opsiyonu alınmalı bence. Açık renkti içi ve kalite kokuyordu resmen... Yandan Passat'ın liftback versiyonu gibi olmuş. Sahibi geldi, bagajı bir açtı ki 2 oda bir salon:) Biliyorsunuz bagaj kapağı da komple açılıyor, Müthiş genişti.  Bu arabaya C sınıfı demek bence doğru olmaz. İmkanım olsa gerçekten alırdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Haziran 06, 2013, 11:30:08 »
insan 2 kare foto çeker yavw

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Haziran 06, 2013, 13:30:30 »
Bugün yeni Octavia gördüm az önce. Park halindeydi, ben de oturuyordum epey kestim yani arabayı :) Resmen dibim düştü. Müthiş bir araç yapmışlar. Yalnız 16 jantlar michelin lastikler vardı ve arabaya biraz küçük gelmiş açıkçası. Varsa 17 jant opsiyonu alınmalı bence. Açık renkti içi ve kalite kokuyordu resmen... Yandan Passat'ın liftback versiyonu gibi olmuş. Sahibi geldi, bagajı bir açtı ki 2 oda bir salon:) Biliyorsunuz bagaj kapağı da komple açılıyor, Müthiş genişti.  Bu arabaya C sınıfı demek bence doğru olmaz. İmkanım olsa gerçekten alırdım.
Bizim okula geliyordu octavia nin yeni kasasi gormustum super arac hangi hocanin oldugunu bir bulsamda araba hakkinda konussam :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #45 : Haziran 19, 2013, 19:42:56 »
Tekrar merhabalar arkadaşlar bugün bir ilan daha denk geldi ve 2013 model 2000 km de bir beyaz elegant extra fiyat 55750 demişler ama 55000 e indirebilirim sanırım.Ne dersiniz uygun mu,bide yeni corolla meselesi var tabi.Onu beklesem mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-2013-toyota-avensis-1.6-elegant-extra-yetkili-ana-bayide-128907687/detay
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Haziran 19, 2013, 20:00:01 »
Tekrar merhabalar arkadaşlar bugün bir ilan daha denk geldi ve 2013 model 2000 km de bir beyaz elegant extra fiyat 55750 demişler ama 55000 e indirebilirim sanırım.Ne dersiniz uygun mu,bide yeni corolla meselesi var tabi.Onu beklesem mi?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-2013-toyota-avensis-1.6-elegant-extra-yetkili-ana-bayide-128907687/detay
Abi yeniyi beklersen iyi olur eskisinin fiyati azda olsa duser :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Haziran 19, 2013, 20:03:08 »
Abi yeniyi beklersen iyi olur eskisinin fiyati azda olsa duser :)
Avensis bu abicim,yani corolla fiyatı etkilemez etkilersede zam olarak olur bu.Full corolla ile elegant extra avensis aynı para olmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #48 : Haziran 19, 2013, 20:23:54 »
Avensis bu abicim,yani corolla fiyatı etkilemez etkilersede zam olarak olur bu.Full corolla ile elegant extra avensis aynı para olmaz :)
İlana bakmadim abi corolla sandim ilani :) Dedigin gibi olur aynen :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Haziran 19, 2013, 22:04:35 »
Ben olsam Avensisi alırım ne yalan söyleyeyim. :D
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Haziran 19, 2013, 22:09:46 »
Çok güzel görünüyor fakat belirttiğim gibi corolla faktörü ve birde yılbaşından sonra yeni kasa durumu olabilir avensisin.Bir süre güncel kasaya binmek istiyorum en azından  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Hayatı kendinize zorlaştırmayın...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Haziran 20, 2013, 00:06:26 »

Yakın bir arkadaşım 61.000 TL'ye geçen ay düz vites, dizel, sunroof hariç full paket olanını aldı. Bence de güzel bir araç, donanım olarak da dolu, bagaj tam anlamı ile 2 oda 1 salon :)

Avensis ile Corolla iki farklı sınıf, karşılaştırmak doğru olmaz. Eğer Avensis kasa yenileme konusu kesin değilse bence Avensis doğru seçim olur.
Hayatı kendinize zorlaştırmayın...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Haziran 20, 2013, 00:20:38 »
Yakın bir arkadaşım 61.000 TL'ye geçen ay düz vites, dizel, sunroof hariç full paket olanını aldı. Bence de güzel bir araç, donanım olarak da dolu, bagaj tam anlamı ile 2 oda 1 salon :)

Avensis ile Corolla iki farklı sınıf, karşılaştırmak doğru olmaz. Eğer Avensis kasa yenileme konusu kesin değilse bence Avensis doğru seçim olur.
Kasa yenilemesi kuvvetle muhtemel.En fazla seneye son baharda satışa sunulur yeni kasası.Corolla o yönden devreye giriyor.Dizel olursa octavia elegance 1.6 dizel manuel için 60000 lira fiyat aldım.Şuanda  o da askıda,yani önce şu corollayı göreyim diyorum sonrada bir an daha donanımlı bir şey alayım diyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Haziran 20, 2013, 00:29:27 »
Kasa yenilemesi kuvvetle muhtemel.En fazla seneye son baharda satışa sunulur yeni kasası.Corolla o yönden devreye giriyor.Dizel olursa octavia elegance 1.6 dizel manuel için 60000 lira fiyat aldım.Şuanda  o da askıda,yani önce şu corollayı göreyim diyorum sonrada bir an daha donanımlı bir şey alayım diyorum.

Octavia 1.6 dizel için sıra var demişti arkadaş. 1 ay kadar beklemek gerekiyormuş. Yüce Otomotiv ithalat konusunda biraz zayıf görünüyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Haziran 20, 2013, 00:38:58 »
Octavia 1.6 dizel için sıra var demişti arkadaş. 1 ay kadar beklemek gerekiyormuş. Yüce Otomotiv ithalat konusunda biraz zayıf görünüyor.
Yaklaşık 2.5 hafta kadar önce vardı araç ellerinde,ama dediğim gibi kararsızım şuanda.Belki 2012 superbde denk gelebilir diye düşünüyorum.Kampanyaların sıklaştığı dönemi,eylül ekim gibi, beklemek daha mantıklı geliyor eğer 0 km almaya karar verirsem.2 eldede 2013 model düşük km de araştırıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Haziran 20, 2013, 00:41:03 »
dizelde şöyle bişi var 4 sene bincekseniz her türlü dizel alın kafanız rahat olur ki senelik 25.000 km demek ciddi yol demek sıfır octavia alabiliyorsanız bence başka hiç bir şeye bakmaya gerek yok arabada çok hoş olmuş :)
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #56 : Haziran 20, 2013, 00:43:37 »
dizelde şöyle bişi var 4 sene bincekseniz her türlü dizel alın kafanız rahat olur ki senelik 25.000 km demek ciddi yol demek sıfır octavia alabiliyorsanız bence başka hiç bir şeye bakmaya gerek yok arabada çok hoş olmuş :)
Eğer 60000 lira civarı bütçeyi kullanırsam minimum 5-6 sene binerim.Uzatırım garantiyide diyorum,ama yinede tam olarak emin olmak istiyorum doğru karar verdiğimden. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Haziran 20, 2013, 00:48:06 »
bir kere sıfır alcaksınız ilk sahibi nolursa olsun siz olcaksınız ve de satarken unutmayın nolursa olsun benziliye göre yüksek fiyata gidecek arada sizin az yakmanızda cebinize yarayacak bende alırken aracımı benzinli alsam mı diye düşündüm 3-4 arası oynuyordu fiyat farkı sende bende 20.000 km yapıyorum ama canım sıkılıyor bursaya sağa sola gidiyorum ve açıkçası dizel olmada bu kadar rahat kullanamazdım içim rahat etmezdi avensis hoş güzel ama sıfır dizel yeni kasa bir araç alcaksınız avensis makyajlandı yeni kasasıda bence çok süre geçmeden gelecek dikkat ettiyseniz toyota tüm araçları yeniledi bir tek avensis kaldı :)
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Haziran 20, 2013, 01:00:05 »
bir kere sıfır alcaksınız ilk sahibi nolursa olsun siz olcaksınız ve de satarken unutmayın nolursa olsun benziliye göre yüksek fiyata gidecek arada sizin az yakmanızda cebinize yarayacak bende alırken aracımı benzinli alsam mı diye düşündüm 3-4 arası oynuyordu fiyat farkı sende bende 20.000 km yapıyorum ama canım sıkılıyor bursaya sağa sola gidiyorum ve açıkçası dizel olmada bu kadar rahat kullanamazdım içim rahat etmezdi avensis hoş güzel ama sıfır dizel yeni kasa bir araç alcaksınız avensis makyajlandı yeni kasasıda bence çok süre geçmeden gelecek dikkat ettiyseniz toyota tüm araçları yeniledi bir tek avensis kaldı :)

İşte bu yüzden dizel almadık biz arabayı, az yakıyor diye her gün 150 km gider 150 km geri gelirdim ben :) Şaka bir tarafa dizelin gerçekten böyle bir etkisi var, az yakıyor diye daha çok geziyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Haziran 20, 2013, 01:08:15 »
İşte bu yüzden dizel almadık biz arabayı, az yakıyor diye her gün 150 km gider 150 km geri gelirdim ben :) Şaka bir tarafa dizelin gerçekten böyle bir etkisi var, az yakıyor diye daha çok geziyorsunuz.
Gezmeye vakit olduğu sürece sorun yok.Yani sonuçta binip gezmek için alıyoruz  :D