0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2012 lerde 55000 lira falan diyorlar genel olarak.
ben olsam 4 bin fazla verir sıfırını alırdımkafan rahat olur en azından
Alakası yok ama size 1,5 dci Renault Latitude öneririm.Hem D sınıfı,hem dizel hemde konforlu ve güvenli bir araba.Sadece öneri bu.Bugün araba alacak olsam kendim için bile düşünebilirim.Renault'yu sevmememe rağmen... Mesela aşağıda ki ilan gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz-2011-model-renault-latitude-1.5-dci-privilege-127297484/detay
İlan üzerinden konuşursak bence de alınır bu araba.Arabsını alıp ödeyemediği için satanlar çok oluyor.bu araçta olnardan biri olabilir.Kontroller yapılır ve geçerse ve bence al.
Merhabalar arkadaşlar bir süredir takipteydim aslında ama bugün ilan tekrar açılınca baya baya niyetlendim.Sizce http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-makyajli-toyota-avensis-1.6-elegant-extra-degisen-boya-yok-127322144/detay# bu araç alınır mı? 50000 liraya indirirsem baya kazançlı olur gibi geldi.2013 ler şuanda 61000 lira civarında,2012 lerde 55000 lira falan diyorlar genel olarak.Değişen boya yok diyor ama konuşmadım sahibiyle.Ne diyorsunuz alınır mı?
Kemal bey bahse konu olan aracın 0 fiyatı 60.900 TL. Ertan bey eğer araba ilanda yazıldığı gibiyse ve rengide içinize sindiyse alınabilecek fiyatta. Epey kilometre yapıyormuşsunuz, tıpkı benim yaptığım gibi aracın ruhsatı değişmeden LPG taktırıp keyifle binebilirsiniz. Birde makyajsız kasalarda görünüm olarak güzeller. Düşük kilometreli, krom nikelaj kaplamalı olanı değerlendirebilirsiniz. Donanım olarak multimedya ekran ve bej döşeme haricinde fark yok.
Lpg hiç düşünmedim,düşünmüyorumda.Bana çok riskli geliyor ve araçta ister istemez sürekli tedirginliğe neden oluyor.Yanan bir arıza ışığı tüpten mi yandı arızadan mı yandı çelişkisi falan pek içime sinmiyor.Makyajsız kasaları düşünmüyorum hem hoşuma gitmiyor hemde aldığım aracı en az 4-5 sene kullanacağım.Dolayısıyla ne kadar güncel bir şey alabilirsem o kadar iyi olacak benim için.Zaten fiyat olarak neredeyse makyajsız kasalara yakın bir fiyatta araç.Ancak bir yandanda dizel superb 2.el veya 0 km octavia düşünüyorum.
Kemal bey bahse konu olan aracın 0 fiyatı 60.900 TL.
Superb'nin aks mesafesi bir hayli uzun. Şehir içi kullanımlar için uygun olmayabilir. Kendim gördüm arka diz mesafesi abartılı şekilde fazla, resmen yatak at yat yani Octiva'nın metini çok duyuyorum. Eğer LPG düşünmüyorsanız kesinlikle dizel alın! Çünkü 25 bin kilometre az değil. Skoda iyi bir seçim olabilir.
o senin dediğin 2013 model sıfırbir de ücra bayilerde kalan 2012 model sıfırlar var 55 bin onların fiyatı olmalıyoksa 2. el arabaya avensisde olsa kimse 55 bin vermez heralde
Hayırlısı olsunda, aracı almadan önce kemerlerini kontrol etmende büyük fayda var. Neden Mi? Çünkü kemerleri alttan ya da arkadan takarak zorlanmasına sebep oluyor ve kemerin çalışma sistemi bozuluyor zamanla, madem kemeri takmayacaksın sanayide 5lira tokalar gidip ondan alsana be biraderim.
Tercihler arasında SuperB varsa diğer araçları boşverin.Konfor,kalite,güvenlik vs. herşey bu arabada.Diyarbakır'ın eski sokaklarında kullanmayacaksanız aracın boyu sıkıntı yaratmaz.Sonuçta uzatılmış Passat şasisine sahip.A6'dan azıcık kısa
Octavia al abi bence ama superb yede bütçen yetiyorsa superb almanı tavsiye ederim rahat geniş ve konforlu araba
Alakası yok ama size 1,5 dci Renault Latitude öneririm.Hem D sınıfı,hem dizel hemde konforlu ve güvenli bir araba.Sadece öneri bu.Bugün araba alacak olsam kendim için bile düşünebilirim.Renault'yu sevmememe rağmen...
Bu arada ilandaki HILUX kullanıcı el kitabı ne alaka? fotoğraf karesini doldursun diye mi konulmuş?
Wait for Corolla.