Gönderen Konu: İlan hakkında yorumlar  (Okunma sayısı 5283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
Ynt: İlan hakkında yorumlar
« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2013, 12:29:57 »
İlan üzerinden konuşursak bence de alınır bu araba.Arabsını alıp ödeyemediği için satanlar çok oluyor.bu araçta olnardan biri olabilir.Kontroller yapılır ve geçerse ve bence al.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 05, 2013, 12:29:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 05, 2013, 13:52:43 »
Alıntı
2012 lerde 55000 lira falan diyorlar genel olarak.

ben olsam 4 bin fazla verir sıfırını alırdım
kafan rahat olur en azından

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 05, 2013, 14:49:02 »
çok doğru söylemiş Kemal bey.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 05, 2013, 16:01:27 »
   Alakası yok ama size 1,5 dci Renault Latitude öneririm.Hem D sınıfı,hem dizel hemde konforlu ve güvenli bir araba.Sadece öneri bu.Bugün araba alacak olsam kendim için bile düşünebilirim.Renault'yu sevmememe rağmen...
   Mesela aşağıda ki ilan gibi

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz-2011-model-renault-latitude-1.5-dci-privilege-127297484/detay
  Renaultta tıpkı opelin insignia ile değişim yaşamasına benzer şekilde latitude ile gelişim gösterdi.Fakat nedense bana hitap etmiyor pek,elektrik alamıyorum.Hala eski toros bilemedin clio tarzı bir araç düşüncesi geliyor aklıma.

İlan üzerinden konuşursak bence de alınır bu araba.Arabsını alıp ödeyemediği için satanlar çok oluyor.bu araçta olnardan biri olabilir.Kontroller yapılır ve geçerse ve bence al.
Fiyat olarak ve görünüm olarak güzel fakat araçla ilgilenen kişiye ulaşamadım henüz.Zeki Bey'de bakacaktı,birde ondan alayım yorumları karar verip bakacağım hayırlısıyla.
Abi güzel diyorsunda 2013 ler şuan 61000 lira civarında.Yani 10000 lira fark var arasında.Tamam belki 1 model ve 12000 km fark var ama hesap yapınca %17 fark var arada fiyat olarak.Yani bence iyi bir oran gibi.60000 lira verirsem avensis değilde 2011-2012 güncel kasa skoda superb elegance dizel alırım.Senede 20-25000 km yol yapıyoruz çünkü.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 05, 2013, 16:07:07 »

Kemal bey bahse konu olan aracın 0 fiyatı 60.900 TL.

Merhabalar arkadaşlar bir süredir takipteydim aslında ama bugün ilan tekrar açılınca baya baya niyetlendim.Sizce http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-makyajli-toyota-avensis-1.6-elegant-extra-degisen-boya-yok-127322144/detay# bu araç alınır mı? 50000 liraya indirirsem baya kazançlı olur gibi geldi.2013 ler şuanda 61000 lira civarında,2012 lerde 55000 lira falan diyorlar genel olarak.Değişen boya yok diyor ama konuşmadım sahibiyle.Ne diyorsunuz alınır mı?

Ertan bey eğer araba ilanda yazıldığı gibiyse ve rengide içinize sindiyse alınabilecek fiyatta. Epey kilometre yapıyormuşsunuz, tıpkı benim yaptığım gibi aracın ruhsatı değişmeden LPG taktırıp keyifle binebilirsiniz.

Birde makyajsız kasalarda görünüm olarak güzeller. Düşük kilometreli, krom nikelaj kaplamalı olanı değerlendirebilirsiniz. Donanım olarak multimedya ekran ve bej döşeme haricinde fark yok.

1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Haziran 05, 2013, 16:16:34 »

Ertan bey eğer araba ilanda yazıldığı gibiyse ve rengide içinize sindiyse alınabilecek fiyatta. Epey kilometre yapıyormuşsunuz, tıpkı benim yaptığım gibi aracın ruhsatı değişmeden LPG taktırıp keyifle binebilirsiniz.

Birde makyajsız kasalarda görünüm olarak güzeller. Düşük kilometreli, krom nikelaj kaplamalı olanı değerlendirebilirsiniz. Donanım olarak multimedya ekran ve bej döşeme haricinde fark yok.
Lpg hiç düşünmedim,düşünmüyorumda.Bana çok riskli geliyor ve araçta ister istemez sürekli tedirginliğe neden oluyor.Yanan bir arıza ışığı tüpten mi yandı arızadan mı yandı çelişkisi falan pek içime sinmiyor.Makyajsız kasaları düşünmüyorum hem hoşuma gitmiyor hemde aldığım aracı en az 4-5 sene kullanacağım.Dolayısıyla ne kadar güncel bir şey alabilirsem o kadar iyi olacak benim için.Zaten fiyat olarak neredeyse makyajsız kasalara yakın bir fiyatta araç.Ancak bir yandanda dizel superb 2.el veya 0 km octavia düşünüyorum.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 05, 2013, 16:21:59 »
Lpg hiç düşünmedim,düşünmüyorumda.Bana çok riskli geliyor ve araçta ister istemez sürekli tedirginliğe neden oluyor.Yanan bir arıza ışığı tüpten mi yandı arızadan mı yandı çelişkisi falan pek içime sinmiyor.Makyajsız kasaları düşünmüyorum hem hoşuma gitmiyor hemde aldığım aracı en az 4-5 sene kullanacağım.Dolayısıyla ne kadar güncel bir şey alabilirsem o kadar iyi olacak benim için.Zaten fiyat olarak neredeyse makyajsız kasalara yakın bir fiyatta araç.Ancak bir yandanda dizel superb 2.el veya 0 km octavia düşünüyorum.

Superb'nin aks mesafesi bir hayli uzun. Şehir içi kullanımlar için uygun olmayabilir. Kendim gördüm arka diz mesafesi abartılı şekilde fazla, resmen yatak at yat yani :)

Octiva'nın metini çok duyuyorum. Eğer LPG düşünmüyorsanız kesinlikle dizel alın! Çünkü 25 bin kilometre az değil.  Skoda iyi bir seçim olabilir.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Haziran 05, 2013, 16:26:07 »
Alıntı

o senin dediğin 2013 model sıfır
bi de ücra bayilerde kalan 2012 model sıfırlar var 55 bin onların fiyatı olmalı
yoksa 2. el arabaya avensisde olsa kimse 55 bin vermez heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2013, 16:35:28 »
Superb'nin aks mesafesi bir hayli uzun. Şehir içi kullanımlar için uygun olmayabilir. Kendim gördüm arka diz mesafesi abartılı şekilde fazla, resmen yatak at yat yani :)

Octiva'nın metini çok duyuyorum. Eğer LPG düşünmüyorsanız kesinlikle dizel alın! Çünkü 25 bin kilometre az değil.  Skoda iyi bir seçim olabilir.
Yaklaşık bir hesap yaptım octavia dizel ile benzinlisi aradaki farkı 3 senede ancak çıkarıyorum ortalama.5000 lirayı 3 senede çıkarmış olacağım.Superbler çok hoşuma gidiyor,öyleki passattan daha güzel duruyor bence.Donanım olarakta çok sağlam bir araç.Onun dizeli ile benzinlisi arasında 7000 lira civarı fark var zaten.71000 lira olmuş dizeli yani 0 km almam imkansız dediğim gibi 2.el 2011-2012 olacak.

o senin dediğin 2013 model sıfır
bir de ücra bayilerde kalan 2012 model sıfırlar var 55 bin onların fiyatı olmalı
yoksa 2. el arabaya avensisde olsa kimse 55 bin vermez heralde
2012 elde kalan pek sanmıyorum olacağını çünkü artık 6. aydayız yani eritmişlerdir o stoğu.2.el 2012 lere 50000 lira istiyorlar (makyajsız kasalara dahi) Yani düşük bir ihtimal abi dediğin ama denk gelirse olabilir tabi neden olmasın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 05, 2013, 19:03:44 »
Merhabalar arkadaşlar bir süredir takipteydim aslında ama bugün ilan tekrar açılınca baya baya niyetlendim.Sizce http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-makyajli-toyota-avensis-1.6-elegant-extra-degisen-boya-yok-127322144/detay# bu araç alınır mı? 50000 liraya indirirsem baya kazançlı olur gibi geldi.2013 ler şuanda 61000 lira civarında,2012 lerde 55000 lira falan diyorlar genel olarak.Değişen boya yok diyor ama konuşmadım sahibiyle.Ne diyorsunuz alınır mı?

Hayırlısı olsunda, aracı almadan önce kemerlerini kontrol etmende büyük fayda var. Neden Mi? Çünkü kemerleri alttan ya da arkadan takarak zorlanmasına sebep oluyor ve kemerin çalışma sistemi bozuluyor zamanla, madem kemeri takmayacaksın sanayide 5lira tokalar gidip ondan alsana be biraderim.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #30 : Haziran 05, 2013, 19:11:21 »
Hayırlısı olsunda, aracı almadan önce kemerlerini kontrol etmende büyük fayda var. Neden Mi? Çünkü kemerleri alttan ya da arkadan takarak zorlanmasına sebep oluyor ve kemerin çalışma sistemi bozuluyor zamanla, madem kemeri takmayacaksın sanayide 5lira tokalar gidip ondan alsana be biraderim.
O benimde dikkatimi çekti,haftasonu bir arkadaşım var onu göndereyim diyorum baktırayım bir.Anlar kendisi bu işlerden,eksper olarak çalışmıştı bir sigorta firmasında.Tabi Zeki Bey bakacaktı bugün eğer olumsuz bir şey çıkmazsa.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 05, 2013, 19:36:33 »
Tercihler arasında SuperB varsa diğer araçları boşverin.Konfor,kalite,güvenlik vs. herşey bu arabada.Diyarbakır'ın eski sokaklarında kullanmayacaksanız aracın boyu sıkıntı yaratmaz.Sonuçta uzatılmış Passat şasisine sahip.A6'dan azıcık kısa ;)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #32 : Haziran 05, 2013, 19:38:58 »
Tercihler arasında SuperB varsa diğer araçları boşverin.Konfor,kalite,güvenlik vs. herşey bu arabada.Diyarbakır'ın eski sokaklarında kullanmayacaksanız aracın boyu sıkıntı yaratmaz.Sonuçta uzatılmış Passat şasisine sahip.A6'dan azıcık kısa ;)
Bütçeye göre bulabilirsem düşünüyorum açıkçası ancak 60000 liraya bulduklarım ya hor kullanılmış yada boyalı araçlar.2011 üstü düşünüyorum ama kısmet tabi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 05, 2013, 19:53:27 »
Ayrıca Bolero olanlarada bir bak istersen...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 05, 2013, 21:39:35 »
Octavia al abi bence ama superb yede bütçen yetiyorsa superb almanı tavsiye ederim rahat geniş ve konforlu araba :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 05, 2013, 22:32:31 »
Octavia al abi bence ama superb yede bütçen yetiyorsa superb almanı tavsiye ederim rahat geniş ve konforlu araba :)
İşte maksimum 60000 lira verebileceğim gibi geliyor.Tabi o bile biraz zorlayacak açıkçası.O yüzden baya kararsızım ama sanıyorum dizel olarak tercihim km miktarımızdan dolayı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 05, 2013, 23:16:24 »
Alakası yok ama size 1,5 dci Renault Latitude öneririm.Hem D sınıfı,hem dizel hemde konforlu ve güvenli bir araba.Sadece öneri bu.Bugün araba alacak olsam kendim için bile düşünebilirim.Renault'yu sevmememe rağmen...

Made in Korea by Samsung :) Renault'u zaten sevmiyorum birde kore üretimi, mümkünze uzak dursun.

Bu arada ilandaki HILUX kullanıcı el kitabı ne alaka? fotoğraf karesini doldursun diye mi konulmuş?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 05, 2013, 23:43:00 »
Bu arada ilandaki HILUX kullanıcı el kitabı ne alaka? fotoğraf karesini doldursun diye mi konulmuş?
Kuvvetle muhtemel ellerinde satılık hiluxda var.Karışmış sanıyorum kitapçıklar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Haziran 06, 2013, 00:23:52 »
Wait for Corolla. :D
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Haziran 06, 2013, 00:46:11 »
Wait for Corolla. :D
Valla açık konuşayım eğer tasarım olarak etkileyemezse kesinlikle almayacağım nede olsa bir toyota diyerek.Hem 50-60000 lira para vereceğim hemde hoşuma gitmeyecek.Ancak şuan için 3 seçeneğim var,ağırlık octavia 1.6 dizel elegance manuel 62.750 lira olmuş şuanda.Sanıyorum indirimle 60000-61500 civarına alabilirim.Araç çok dolu donanım yönünden.Yeni kasa olması bir avantaj,diğer taraftanda yine dizel elegance superb var fakat 0 km olamıyor ne yazıkki dolayısıyla ne kadar ekmek o kadar köfte olayı 2011-2012 temiz denk gelirse olabilir.Jetta dizel falan 67000 civarında dolusu,yani o paraya superb full var dizel dolayısıyla kafadan gitti.Passat dizel ise fiyatı çok çok fazla benim için.Başkada şık kalmadı. :)