Gönderen Konu: dörtnal servisi  (Okunma sayısı 7190 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
dörtnal servisi
« : Haziran 02, 2013, 21:25:36 »
ankarada iyi bir usta dedigmde yeni dörtnal toyota özel servisini met edenler tavsiye edenlere seslenyrm ve gideck arkadşlarada  bn sesleniyrm iyi olabilrler ama  her konuda iyi dgller :% 120 garnti verdigi şey hala bozk  ve o kdr paramızı aldılar yazıklar olsn

Toyota Club Türkiye

dörtnal servisi
« : Haziran 02, 2013, 21:25:36 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2373 kere teşekkür edildi
Ynt: dörtnal servisi
« Yanıtla #1 : Haziran 02, 2013, 23:09:25 »
Eksik Türkçe ile buradan şikayet etmek yerine kendileriyle memnuniyetsizliğinizi paylaşsanız ve sonuç arasanız? sonrasında yaşadıklarınızı aktarsanız daha gerçekçi olmaz mıydı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 03, 2013, 01:22:06 »
Samet Bey,

Foruma attiginiz mesajlarda harf basina para almiyoruz.
Gönül rahatligi ile herkesin anlayacagi mesajlar atabilirsiniz.
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2013, 07:22:30 »
   Öncelikle Murat abiye ve Ufuk beye katılıyorum.Konuya gelecek olursak eger aracınızda ki sorun neydi ve memnun olmadıgınız sey nedir? Memnun kalmadıgınızı,sorununuzun hala devam ettigini kendileriyle paylaştınız mı?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 03, 2013, 18:28:19 »
ankarada iyi bir usta dedigmde yeni dörtnal toyota özel servisini met edenler tavsiye edenlere seslenyrm ve gideck arkadşlarada  bn sesleniyrm iyi olabilrler ama  her konuda iyi dgller :% 120 garnti verdigi şey hala bozk  ve o kdr paramızı aldılar yazıklar olsn

Türkçe konusunda arkadaşlarım uyarmışlar zaten. Mesajınız ilgili firmaya cevap hakkı doğurmaktadır. Sorun ile ilgili daha fazla bilgi verebilirseniz sorununuzu hem forum üyemiz olan hem de arkadaşımız olan Sadık ustaya iletebiliriz.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Haziran 03, 2013, 18:44:54 »
Sonuç olarak ortada bir memnuniyetsizlik var .Sadık ustayı bende tanırım iyi niyetli bir adamdır vede para canlı degildir.Ama  bu pek tabi kişiye ve memnuniyete göre degişir.

Öncelikle Sadık ustaya ne işlem yaptırdınız ve sonucunda ne oldu .Ve memnuniyetinizi ve arızanızın gitmedigini kendidine bildirdiniz mi ?Bu sorulara bir cevap verebilirseniz konu açıklık kazanmış olur şu an aracınızdaki arıza her neyse giderilmediginden belliki canınız sıkkın ama canınızın sıkkın olması bşir firmayı karamanız anlamına gelmez sizin memnun olmadıgınız firmadan çok memnun kalan kişiler var .
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Haziran 03, 2013, 19:22:53 »
Sadık usta kendisine bildirilmiş olumsuz bir durum olmadığını söyledi. Araç plakasından kontrol ettiğini, Buji kablosu değişimi yapıldığını orjinal parça ücreti hariç 15 TL işçilik almış.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Haziran 03, 2013, 19:31:39 »
   Az önce Sadık usta ile görüştüm.Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir
" Samet bey bize geldiğinde aracında patlama şikayeti vardı.Sorunun buji kablolarında olduğunu söyledik ve 100 TL kapora alarak orijinal buji kablosu siparişi verdik.ürün geldiğinde montajı yaparak araç sahibi beyefendiyi yol testine gönderdik.Epey sonra geldiğinde sorunun giderilmiş olduğunu,teşekkürlerini de sunarak ayrıldı.Yaptığım kontrollerde Lpg beyninin kalitesiz olduğunu ve kaliteli bir beyin ile değişim yapıldığı taktirde sorunun tamamıyla çözüleceğini belirttim.Samet bey bir sıkıntı çıkarsa gelirim dedi ve 13 Mayıs tarihinden sonra bizi ne aradı nede atölyemize geldi.285 TL orijinal buji kablosu+15 TL işçilik ile birlikte toplam 300 TL ödeme yaptı Samet bey" dedi.
   Durum bundan ibaret arkadaşlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 03, 2013, 19:37:05 »
   Az önce Sadık usta ile görüştüm.Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir
" Samet bey bize geldiğinde aracında patlama şikayeti vardı.Sorunun buji kablolarında olduğunu söyledik ve 100 TL kapora alarak orijinal buji kablosu siparişi verdik.ürün geldiğinde montajı yaparak araç sahibi beyefendiyi yol testine gönderdik.Epey sonra geldiğinde sorunun giderilmiş olduğunu,teşekkürlerini de sunarak ayrıldı.Yaptığım kontrollerde Lpg beyninin kalitesiz olduğunu ve kaliteli bir beyin ile değişim yapıldığı taktirde sorunun tamamıyla çözüleceğini belirttim.Samet bey bir sıkıntı çıkarsa gelirim dedi ve 13 Mayıs tarihinden sonra bizi ne aradı nede atölyemize geldi.285 TL orijinal buji kablosu+15 TL işçilik ile birlikte toplam 300 TL ödeme yaptı Samet bey" dedi.
   Durum bundan ibaret arkadaşlar
Bu durumda yapılan işle ilgisi yok durumun.Yani beyin kötü olduktan sonra takılan kablo ne yapsın o sisteme.Bunu siz buraya yazmasaydınız belki gören insanlar "bak burası insanları kandırıyor,paralarını alıyorlar hizmet yok" diyebilirlerdi değil derlerdi ister istemez.İnsanları yanıltmaya ne gerek var anlayamıyorum. :argh:
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Haziran 03, 2013, 19:51:55 »
Bu durumda yapılan işle ilgisi yok durumun.Yani beyin kötü olduktan sonra takılan kablo ne yapsın o sisteme.Bunu siz buraya yazmasaydınız belki gören insanlar "bak burası insanları kandırıyor,paralarını alıyorlar hizmet yok" diyebilirlerdi değil derlerdi ister istemez.İnsanları yanıltmaya ne gerek var anlayamıyorum. :argh:
   Sadık usta özellikle belirtmiş bu beyin sıkıntılı diye.Orijinal buji kabloları 285 TL gibi bir fiyata sahip olunca ister istemez kimse orijinal olanını tercih etmiyor.2002 yılında da benim başıma gelmişti.93 model XL Corolla'mın buji kablolarında sadece bir tanesinde çatlak vardı.Bu da haklı olarak çekişi düşürüyordu.O vakitler yetkili servis olan Dörtnal'a bile gittiğimde Ankara'da orijinal buji kablosu bulamamış girip özel bir Toyota servisinde tek bir adet kablo bulup onu taktırmıştım.Yinede yan sanayi olanı tercih etmedim.Dörtnal'a gittiğimde yan sanayi buji kablo kaynaklı bir çok araca denk geldim.Orijinal kablo ile bir çok sorun giderildi.
   Yani sözün özü Samet bey Lpg beynini kaliteli bir beyin ile değiştirdiğinde sorunu kökten çözülmüş olacak ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 417 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 03, 2013, 19:55:36 »
      Yani sözün özü Samet bey Lpg beynini kaliteli bir beyin ile değiştirdiğinde sorunu kökten çözülmüş olacak ;)
Elbette fakat keşke bu açıklamaları sizden değilde en başta konuyu açarken Samet Beyden duysaydık.Böylece siz bu açıklamaları yazana kadar geçen sürede konuyu görüp yanlış düşünecek arkadaşlarımız olmamış olurdu.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Haziran 03, 2013, 19:57:20 »
Elbette fakat keşke bu açıklamaları sizden değilde en başta konuyu açarken Samet Beyden duysaydık.Böylece siz bu açıklamaları yazana kadar geçen sürede konuyu görüp yanlış düşünecek arkadaşlarımız olmamış olurdu.
   Açıklama sonrası yanlış düşünmezler artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 03, 2013, 19:59:32 »

Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama olmamış. Çok dert değil Sadık ustayı tanıyan tanıyor zaten, tanımayanlarda sadece bu başlığa bakarak karar verirlerse onların sorunu :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 03, 2013, 20:02:59 »
Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama olmamış. Çok dert değil Sadık ustayı tanıyan tanıyor zaten, tanımayanlarda sadece bu başlığa bakarak karar verirlerse onların sorunu :)
   Aynen Ali.KAtılıyorum sana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #14 : Haziran 03, 2013, 21:51:43 »
" 285 TL orijinal buji kablosu+15 TL işçilik ile birlikte toplam 300 TL ödeme yaptı Samet bey" dedi.

Burada biraz gariplik var sanırım, EE100!ün orjinal buji kablosu 185TL ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Haziran 03, 2013, 22:49:28 »
Burada biraz gariplik var sanırım, EE100!ün orjinal buji kablosu 185TL ?

Sadık aracın AE 101 (1.6 enjeksiyonlu) olduğunu bu nedenle fiyatı tekrar kontrol etmenizi rica ediyor.

----Not-----
Bu arada Sadık'ın avukatı değiliz, kendisi şuan konuyu cevaplayamadığı için bizden rica etti, mesajlarını iletiyoruz. Elçiye zeval olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #16 : Haziran 03, 2013, 23:00:13 »
Sadık aracın AE 101 (1.6 enjeksiyonlu) olduğunu bu nedenle fiyatı tekrar kontrol etmenizi rica ediyor.

----Not-----
Bu arada Sadık'ın avukatı değiliz sadece kendisi şuan cevaplayamadığı için bizden rica ettiğinden mesajlarını iletiyoruz. Elçiye zeval olmaz.

4A-FE ise tamam, fiyat yaklaşık olarak doğru, benimde eksikliğim oldu şimdi, Samet bey'in eski mesajlarında yazıyor 1.6 XLI diye, özür dilerim.

Not'a Cevap:

Kimse kimsenin avukatı değil, bu forumda kimsenin de kimseden bir çıkarı olduğunu düşünmüyorum, düşünmekte istemiyorum. Yanlış insana mahsus herkes yanlışlık yapabilir önemli olan uslübü ile yanlışı düzeltebilmektir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Haziran 03, 2013, 23:09:33 »
4A-FE ise tamam, fiyat yaklaşık olarak doğru, benimde eksikliğim oldu şimdi, Samet bey'in eski mesajlarında yazıyor 1.6 XLI diye, özür dilerim.

Not'a Cevap:

Kimse kimsenin avukatı değil, bu forumda kimsenin de kimseden bir çıkarı olduğunu düşünmüyorum, düşünmekte istemiyorum. Yanlış insana mahsus herkes yanlışlık yapabilir önemli olan uslübü ile yanlışı düzeltebilmektir.

Not size değildi Ufuk bey :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 03, 2013, 23:13:15 »
Samet bey konuyu açıp kaybolmuş.. Geri kalanını abilerimiz arkadaşlarımız yorumlamış.. Malesef çamur atmak kolay ama temizlemesi zor oluyor şekil 1a da görüldüğü üzere..

Şimdi de Samet bey e cevap hakkı doğdu ama Samet bey yok ortalıkta...

Bu arada konu üzerinde gösterilen hassasiyetten nezaketten kaliteden dolayı herkese teşekkür ederim..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #19 : Haziran 03, 2013, 23:32:46 »
Not size değildi Ufuk bey :)

Biliyorum :) Not'a Cevap "kızım sana söylüyorum gelin sen anla" içindi ;)

Şimdi de Samet bey e cevap hakkı doğdu ama Samet bey yok ortalıkta...
Bu arada konu üzerinde gösterilen hassasiyetten nezaketten kaliteden dolayı herkese teşekkür ederim..

Samet bey okuduğun da muhtemelen foruma kırılacaktır ama her şeyin bir üslubu var, hizmette yada ticarette bir sorun varsa önce sorun yaşanılan yer ile çözülmeye çalışılması, çözülemez ve zor durumda kalınır ise ifşa edilmesi gerekir.

Yapım gereği çamur atmayı ve atılmasını sevmem, konuşacağı olanda klavye şovalyeleği yapacağına yerim yurdum belli gelir yüzüme söyler, aynı şeyi bütün herkes için geçerli sayarım.

Burada yazdıklarım için mahkemeye verilme tehditi almama rağmen yüzüne söylemeye çekinmediğim kişiler bile oldu, ama ben doğru bildiğimden şaşmam, bugün yine yüzüne söylerim, iyiyse iyi, kötüyse kötü bu kadar basit!