0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ankarada iyi bir usta dedigmde yeni dörtnal toyota özel servisini met edenler tavsiye edenlere seslenyrm ve gideck arkadşlarada bn sesleniyrm iyi olabilrler ama her konuda iyi dgller :% 120 garnti verdigi şey hala bozk ve o kdr paramızı aldılar yazıklar olsn
Az önce Sadık usta ile görüştüm.Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir" Samet bey bize geldiğinde aracında patlama şikayeti vardı.Sorunun buji kablolarında olduğunu söyledik ve 100 TL kapora alarak orijinal buji kablosu siparişi verdik.ürün geldiğinde montajı yaparak araç sahibi beyefendiyi yol testine gönderdik.Epey sonra geldiğinde sorunun giderilmiş olduğunu,teşekkürlerini de sunarak ayrıldı.Yaptığım kontrollerde Lpg beyninin kalitesiz olduğunu ve kaliteli bir beyin ile değişim yapıldığı taktirde sorunun tamamıyla çözüleceğini belirttim.Samet bey bir sıkıntı çıkarsa gelirim dedi ve 13 Mayıs tarihinden sonra bizi ne aradı nede atölyemize geldi.285 TL orijinal buji kablosu+15 TL işçilik ile birlikte toplam 300 TL ödeme yaptı Samet bey" dedi. Durum bundan ibaret arkadaşlar
Bu durumda yapılan işle ilgisi yok durumun.Yani beyin kötü olduktan sonra takılan kablo ne yapsın o sisteme.Bunu siz buraya yazmasaydınız belki gören insanlar "bak burası insanları kandırıyor,paralarını alıyorlar hizmet yok" diyebilirlerdi değil derlerdi ister istemez.İnsanları yanıltmaya ne gerek var anlayamıyorum.
Yani sözün özü Samet bey Lpg beynini kaliteli bir beyin ile değiştirdiğinde sorunu kökten çözülmüş olacak
Elbette fakat keşke bu açıklamaları sizden değilde en başta konuyu açarken Samet Beyden duysaydık.Böylece siz bu açıklamaları yazana kadar geçen sürede konuyu görüp yanlış düşünecek arkadaşlarımız olmamış olurdu.
Keşke dediğiniz gibi olsaydı ama olmamış. Çok dert değil Sadık ustayı tanıyan tanıyor zaten, tanımayanlarda sadece bu başlığa bakarak karar verirlerse onların sorunu
Az önce Sadık usta ile görüştüm.Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir" 285 TL orijinal buji kablosu+15 TL işçilik ile birlikte toplam 300 TL ödeme yaptı Samet bey" dedi.
Burada biraz gariplik var sanırım, EE100!ün orjinal buji kablosu 185TL ?
Sadık aracın AE 101 (1.6 enjeksiyonlu) olduğunu bu nedenle fiyatı tekrar kontrol etmenizi rica ediyor.----Not-----Bu arada Sadık'ın avukatı değiliz sadece kendisi şuan cevaplayamadığı için bizden rica ettiğinden mesajlarını iletiyoruz. Elçiye zeval olmaz.
4A-FE ise tamam, fiyat yaklaşık olarak doğru, benimde eksikliğim oldu şimdi, Samet bey'in eski mesajlarında yazıyor 1.6 XLI diye, özür dilerim.Not'a Cevap: Kimse kimsenin avukatı değil, bu forumda kimsenin de kimseden bir çıkarı olduğunu düşünmüyorum, düşünmekte istemiyorum. Yanlış insana mahsus herkes yanlışlık yapabilir önemli olan uslübü ile yanlışı düzeltebilmektir.
Not size değildi Ufuk bey
Şimdi de Samet bey e cevap hakkı doğdu ama Samet bey yok ortalıkta...Bu arada konu üzerinde gösterilen hassasiyetten nezaketten kaliteden dolayı herkese teşekkür ederim..