0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erzurumda o şekli yapacak zamanları var ama dörtnalın iş yapmaktan şekil yapacak vakti yok. velhasıl sizinle ben de tanışmak ve bu konuda uzun uzadıya konuşmak isterim. muhabbetle...
İkinci olarak motor yağı konulduktan sonra hiç kontrol yapılmadı( Erzurumda yaptırdığım bakımlarda motor yağı konulduktan sonra araba rolentide çalıştırılır ve yağ çubuğuyla kontrol yapılırdı). Belki buda göz boyamak için yapılan bir durumdur bilemiyorum.
Özcan bey, ben görev icabı Erzurum/Oltu da ikamet etmek durumundayım ve aracımın bakım zamanı geldiğinde 120 km yolu kat edip aracımı orada özel bir servise götürüyorum. Ve kıyaslamayı onlarla yapmak durumundayım.
Anlattıklarımız arasında fark varsa,bir daha ki gittiğinizde olumsuzlukların hepsi giderilmiş olacaktır.İnsanız hepimiz hatalarımız muhakkak olacaktır.Önemli olan bu hataları gidermek.Kendileri adına sizden ben özür dilerim aksaklıklar/olumsuzluklar için...
- koruma naylonu serilmedi, paspas konulmadı- motor yağı kontrolü yapılmadı- silecek ve aydınlatma ürünleri kimse tarafından kontrol edilmedi(ben ödeme yaptığım sırada yapıldıysa bilmiyorum)- aracım o gün leş gibiydi yıkama için teklif dahi gelmedi
Cevap hakkını müşterilerimize bırakıyoruz.
Bekir bu cevabın üslubu uygun olmamış. Size yakışır bir şekilde düzeltmeni rica ediyorum.
Servisinizde yapılan işlemi bilmedikten sonra nasıl bir cevap vermemi beklediniz?Bir üstteki mesajın düzeltilmeden önceki halini çok merak ettim. Ben bu kadar alttan alarak cevap vermeme rağmen eğer uygunsuz bir yanıt verildiyse hayırlı işler demekten başka diyecek bir şey bulamıyorum.
Haklısın Ahmet abi ama ben büyüklüğümü başta gösterdim daha da üstelemiyorum. Rahatsızlıklar adına kusura bakmayın...
Ankara büyük şehir müşteri sıkıntısı yok.Şaşmazda her zaman olan şeyler.Servisler de aynı.Yok birbirinden farkı.Ama kurumsallık paradan önce gelmeli bence.İşte bu yüzden yetkili servis.Kişisel değil kurumsal.Siz hiç kurumsal bir yetkili servisin çalışanının, müşteriye,üstelik bir forumda böylesine cevaplar verdiğini gördünüz mü?Ankara'da olduğum için Dörtnal Toyota 'yı merak ediyordum aslında.Ama düşüncelerimde yanılmamışım.5 kuruş fazla olsun yetkili servis olsun.
Haklısınız sadece düşüncelerimi dile getirdim.Sadece kurumsallığa vurgu yapmak istedim.