0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
babanın forumumu ötüyorsun horoz efendi ?
burası toyota forumu Ercümentin dediği gibi opelin methiyesini opel forumunda yap.
neden ? biz opel forumundada konuşuyoruz bas baya başka markaları. bu kadar mı dar görüşlüsünüz ?
varya şu konuyuda buralara getirdiniz ya helal olsun. ne diyeyim çok hoşgörülü bir forum burası. konuyu açtık ilk 6 7 postta sıkıntı yok ama sonra bakınız sıkıntılar başlıyor. bu yüzden dedim 20 yaş altı diye. ercüment arkadaşımız yazmış bak işte sizin toyotanız sorunsuzsa bizimkide sorunsuz manasında açılmış bir konu diye balıklama atlayış yaptı. ne diyeyim yani bu yorumu yapan kişinin duvar metaryeli ile aynı seviyeye gelemeyeceğini kestirebiliyorum ayrıca ercüment senin benimle seviye olayına gelebilmen için baya çaba sarfetmen gerekir senin geçtiğin yollardan bizde geçtik o yüzden yadırgamıyorum seni. bende babamın amcamın arabasını kullanırken dünyanın en iyi arabalarına sahipim diye düşünüyordum. hatta o kadar abartıyordum ki laf söyleteni düşman ilan edebiliyordum tıpkı senin gibi...
Ercü kendine adına konuyu üstteki mesajınla bitirdiğini düşünüyorum kardeşim Alpere katılıyorum sonuna kadar zaten herken canı burnunda üç kuruşluk araçların beş kuruşluk huzur kaçırmasına izin vermeyin sayın İsmail Aksu eğer öyle bir yetiniz varsa, iki düşünün bir yorum yapın lütfen Alperin dediği gibi kimsenin sosyal statüsünü bilemezsiniz yaş itibarı ile ülkemiz şartları göz önüne alındığında sizin yaşınızda baba arabasına binmeye gayet müsait, bu tartışılacak ve laf edilecek bir durum değildir... Ayrıca forum geneline baktığınızda bahsettiğiniz yaş aralığında ki üyelerimiz sizin gibi davranmıyor! "Yaşlanarak değil yaşayarak tecrübe kazanılır, zaman insanları değil armutları olgunlaştırır." Sivrisinek
Yorum yazmayacaktım ancak dayanamadım.Yazılanların dar görüşlülükle hiç bir ilgisi yok.Hatta olayın opellede ilgili yok.Tek söylediğimiz şey tamam testte 1.çıktı ancak bunlar aslında gerçek sağlamlık ve kalite bilgisini vermeyeceği,daha uzun sürelerde(4-5 sene) asıl gerçek değerlere daha çok yaklaşılacağıydı.Ancak bu noktadan sonra sizin "yaıt tüketimine gelince. şehir içi 5 lt ile geziyor çoğu kullanıcı anladınız mı bilmiyorum. kulaktan dolma yok sanayide ustam dedi yok komşunun abisi aldı gibi yorumlarla gelmeyin...100000 km testi tabiki birşey değil bizde biliyoruz. 2011 corsamız 1 senede 60 bin km yol yaptı bakımdan bakıma sadece sanayi gördü. 200 binde astra sattım tık demedi. 2006 model araçtı ve sene 2009 yılıydı.(babamın aracıydı) özellikle rica edeceğim kendi arabası olmayanlar özellikle 20 yaş altı arkadaşalar kendinizi ispatlamaya falan çalışmayın. ben biliyorum babanın arabasından başka arabaya binmedin. dünyadaki bütün arabaları kullanmış gibi yorumlar yapmayın..." yorumunuzdan sonra işin rengi değişti.Hiç bir bilgisi olmayan bir arkadaşımızı konuya yanlış yorum yapsa dahi kırmadan,rencide etmeden üstüne yorum yaparak onunda öğrenmesini sağlayacak şekilde düzeltirken,sizin "bana bunlarla gelmeyin,20 yaş altı gelmesin,kendinizi ispatlamaya çalışmayın,ben biliyorum babanın arabasında başka arabaya binmedin,dünyadaki bütün araçları kullanmış gibi yorum yapmayın" yorumunuz tamamen konuyu yönünden saptırdı.20 yaşın altındaysa veya kendi aracı yok ise size göre "o zaman ölün" mantığındasınız.Nedir bu bu kadar benim doğrum esas diğerlerinin canı çıksın mantığı anlayamıyorum.İnsanları kırmadan,rencide etmeden konuşmak varken bu şekilde sivriltmenin mantığı var mıydı konuyu? Forumda o kadar üye var farklı marka aracı olan hatta yönetici abilemiz var.Onlar herhangi bir karşı görüşte kendi görüşünü karşısındakine empoze etme amacı gütmezken siz neden değil empoze etmek tamamen sindirmeye çalışıyorsunuz? Eğer amacınız OPEL DÜNYANIN EN DAYANIKLI VE KALİTELİ MARKASIDIR dedirtmek ise buyurun ben istediğiniz kadar diyebilirim.Hatta istediğiniz model model yılı varsa onlarıda söylerim sorun değil.Yeterki siz etrafınızdakilere nasıl davranmamanız gerektiğinin farkına varın.