0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
100 bin km ile sağlamlık anlaşılmaz. Opel toyota fiat hyundai vs vs markaları kullanan taksicilere sormak lazım 750 bin yapmış taksi corolla gördüm sadece 4 amortisör değiştirmiş periyodik bakım dışında.
Abi şöyle bir şey var 100000 km opel için sağlamlık gösterisi demekki.Daha önce o kadar dayanan araç görmediklerinden olağanüstü geliyor sanırım
2013 astra güzel tasarım , iyi araba . okey . tamam .1- berlin'deki fabrika neden kapatılıyor ? 2008 küresel krizde de direkten dönmüştü opel ve GM .2- yeni astra dizel sahibi biri bana arabanın 1650 kg ağırlıgında olduğunu ve karma kullanımda dizelle 7 lt tüketim oldugunu söylemişti.bu iki soruyu sorabilirim sizlere .
1000000 milyon km yapmış bir vectra ya da astrayı opel gözetleme altına aldı sıkıntısız
o arkadaş arabasının ruhsattaki ağırlığını kontrol etsin öncelikle ondan sonraki tüketimide ya 2 km kısa mesafe kullanıyor ya da yanlış biliyor tüketimini. 6 lt falan max istanbul trafiği o da berlindeki firma kapatıldımı bilmiyorum ama şuanda gm gözbebeği konumundadır opel
Bu söyleyeceğim yanlış anlaşılmasın marka fanatikliği falan değil ancak bu durumda toyota ürettiği araçların çoğunu gözetim altına alması gerekirdi.Gerçektende bir aracın sağlamlığını test etmek için 100000 km çok az bencede.
Gm'nin her sıkıştığında sattı satıyor denen opel'den bahsedyoruz değil mi "gm gözbebeği konumundadır opel " derken
revizyonsuz arabadan bahsediyorum...
ruhsata yazılan araba ağırlığı ile fabrika verilerindeki(yada kitapçıktaki) araba ağırlıklarının birbiriyle uyuşmadığına çok şahit olmuşumdur.örnek bende cerato vardı.ruhsatta 1450 kg , internette 1250 kg diyordu . 200 kg fark var. bu yaklaşık arabada 3 fazla insan taşıyor olmak demek .belkide o astra sahibi , ruhsatında 1650 kg yazıyor diye bana arabanın 1650 kg olduğunu söylemiştir .