0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ertan abi senin canın ban istiyor galiba.Sanada bana yaptıkları gibi verecekler 4 gün ceza haberin yok.
Neden ceza yediğini anlayamadın demek. Kimse sana başka marka hakkındaki görüşünü dile getirdin diye ceza vermez. Aynı tartışmada ben de 2 gün yedim, sen 4 gün. İğneyi kendine bir batır bakalım.
Yarası olan gocunuyor.
Ayrıca Citroenin reklamlarında dönen bilmem kaç milyon km yapıldı denen testin tek bir araçla mı yapıldığını düşünüyorsunuz 24 saat hiç durmadan kaç yıl sürmüştür acaba
arkadaşlar bir arabanın iyiliği kötülüğü en az 10 senelik arabasının ikinci el fiatları ve satılma süresiyle ölçülür yoksa uyduruk testlerle değil.
atilla bey bende aynısına yakın bir şeyler yazdım ama kızdılar bana opeli 100 binde sat haberi olmuş bu haber.
bu testte eminim prius 1. olsaydı buradaki çoğu kullanıcı toyota farkı diye post atacaktı.ne yapsın yani adamlar 10 sene boyunca arabamı test etsinler ? 2. yıl sonunda en sağlam başarıyı bu araba yakalamış bunu anlamak idrak etmek bu kadar mı zor ?yaıt tüketimine gelince. şehir içi 5 lt ile geziyor çoğu kullanıcı anladınız mı bilmiyorum. kulaktan dolma yok sanayide ustam dedi yok komşunun abisi aldı gibi yorumlarla gelmeyin...100000 km testi tabiki birşey değil bizde biliyoruz. 2011 corsamız 1 senede 60 bin km yol yaptı bakımdan bakıma sadece sanayi gördü. 200 binde astra sattım tık demedi. 2006 model araçtı ve sene 2009 yılıydı.(babamın aracıydı) özellikle rica edeceğim kendi arabası olmayanlar özellikle 20 yaş altı arkadaşalar kendinizi ispatlamaya falan çalışmayın. ben biliyorum babanın arabasından başka arabaya binmedin. dünyadaki bütün arabaları kullanmış gibi yorumlar yapmayın...
Evet ben sordum! Hepsinin ortak cevabı dizelse fiat, benzinliyse toyota.Fiatın multijet (aynı motor gm'de CDTI) adlı motorunun en fazla km yapan araç olduğu yönünde yorumlara sahip Kadıköy-Bostancı duraklarında taksicilik yapan arkadaşlar Hyundai'de maksimum 300bini gördüğünü söyleyen arkadaşım var, Toyota'da 500-750binler fiatta 1000000 evet 1 milyon! gören var
2 yıllık basit bir test neden bazı arkadaşlar anlamıyor anlamıyorum. Bazı marka model araçları almış 2 yıl kullanmış adamlar sadece. Bazılarımız 2 yılda zaten birşey çıkarmaz falan demişler ama bu testte bunun için zaten. 2. olan araç 3 kez teknik arıza yaşamış. Demek ki ilk 2 yılda da problem olabiliyormuş, Opel'de bu yaşanmamış. Özellikle malzeme kalitesinin devamından, aracın genel sağlamlığından memnun kalınmış. Demek ki testteki diğer araçlarda bu konularda da eksiklikler görülmüş. Yok 10 yıl sonra belli olur falan. Olay bu değil ki. 10 sene sonraki 2.el değerini sorgulayanlar bile çıkmış pes valla...
Eeeh yeter ama 20 yaş altını beğenmiyorsunda kendin 24 yaşına gelmişsin sürekli birşeyi burda ispatlama çabasındasın madem opelcisin gidersin opel forumunda ispatlamanı yap her horoz kendi çöplüğünde öter biz toyotacıyız burda ötüyoruz ve öterizde çöplük bizim başka marka araç alan bir çok kişi var onların forumdan kopmamasının sebebi nedir biliyor musun ? Çevreye olan saygıları kişilere yaklaşımı aramızdaki muhabbet burda sürekli gelip yok o öyle değil bu böyle değil siz şöylesiniz siz böylesiniz yok şu yaş grubu yorum yapmasın hayırdır nedir sorun kimin nereye yorum yapıp yapamayacağı sana mı bağlı öncelikle çevreye saldıracağına kendine baksan iyi olacak farkında mısın bilmiyorumda her konuda yaramaz çocuklar gibi abuk subuk şeyler söyleyip diretip kavga çıkartıp insanları gerip sıkıntı çıkartıyorsun bunu YAPMA !TCTde ilk defa benden ilk kez büyük birisine bu şekilde konuştum farkındayım ceza alacağımın bir 4 gün olmadı 1 hafta yetmezse 2 hafta kadar ceza yerim ama akıllanmayanların biraz düzelmesine özen gösterilirse sevinirim
babanın forumumu ötüyorsun horoz efendi ?