0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar arabam 59000 km de ve bakıma gireceğim yakında özel bir servis düşünüyorum sormak istediğim şu bir çok farklı görüş aldım bakım kitabında buji ve hava filtresi her 40000 km bir değişiyor.60000 bakım için servise sorduğumda yine değişmeyeceğini 80000 bakımda değişeceğini söylediler bir kaç arkadaşım ise bujilerin 20000 km de hava filtresininde 10000 km bir değişmesi gerektiğini söylüyorlar ben sizce ne yapayım acaba değiştirsem mi yakıta bir faydası olurmu olumlu olarak ve yağ olarakta 5 40 düşünüyorum bu sıkıntı yaratır mı
60 bin bakımında neler yapılıyor ?
bakımda polen filtreside değişiyor 60000 km bakımında yani.yağ olayında ise zaten koyulacak onun yerine shell yada castrol düşünüyorum 5 40 olarak.Ve henüz karar veremedim yetkili servisemi gitsem yoksa dışarda bir özel servisemi yaptırsam servis 470 tl istiyor gerçi şanjuman yağı konusunda şikayetim sonucunda 70 tl daha az ödücem yani 400 tl diyelim buna polen filtresi yağ yağ filtresi polen filtresi ve şanjuman yağı sizce fiyat nasıl
Sadece düzgün bakım yaptırın ve kullanmaya devam edin
orjinal radyatör suyu 160000km'de değişiyor. 60000km'de değil. İlke..
Anadolu yakasında TEM servise gidebilirsiniz arkadaşımız zaten forum üyesi size yardımcı olacaktır
Aynen kardeşim ama yanlış hatırlamışım yerini Olsun yinede güvenilir olduktan sonra karşıyada geçilir bence http://www.temservis.com/contact.html
evet radyatör suyu 160000 km değişiyor bakımlara gelince 50000 e kadar zaten yetkili servis bakımlı 60000 bakımınıda ya dışarda yaptırcam yada yine yetkili serviste zaten dışarda yaptırsam bile şanjuman yağını serviste değiştireceğim geri kalan ise 50 80 tl farkediyor bunun için ise açıkcası dışarıda gitmek istemiyorum bakalım bir karar verecğeim daha vaktim var bir pazarlık yaparım servisle fiyat knousunda