0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufuk bey bahsettiginiz sileceklerden 2013 Avensis için var mi?
10 güne bize de gelir mi
Ben de araya yaz girince bekleyeyim dedim hala duruyor silecek ihtiyacı. Önceki sayfada görüntüsünü paylaştığım "hybrid" tip sileceği değiştirmeden lastiğini değiştirebilir miyim? Bize ne zaman gelir Ufuk Bey?
Corollada kiler hybrid tio dediklerinden herhalde ufuk.o günkü konuşmadan sonra cogu seyi yanlis biliyormusuz.2004 coroollanin sileceklerinde lastiklerinde nwb yaziyordu.hakikaten cok iyi lastik.Cok rahat uzun süreler kullanılır.Mardin in o sicaklarinda bile 4 5 sene rahat gitmistir.Aklimdasin kardeş.
eyüp bey bari bir takim daha alin.Onu yazin kullanirsiniz.Sicaklar cabuk bozuyor.Orjinalide kış a girerken takarsiniz
Şimdi bu denso veya nwb silecek lastiğini temin edebilme imkanımız yok mu internetten de?Mesaj Birleştirildi: Ağustos 09, 2016, 14:54:55Sanayide değiştireceğim öyle ise. 😒
NWB zaten Denso'nun tedarikçisi (Denso Toyota iştiraki bir firmadır bu arada), dolayısı ile yetkili servisten alacağınız "silecek lastiği" NWB olacaktır, piyasada şu an için yok ne yazık ki
Ama serviste sadece lastik değil, süpürgelerle birlikte satılıyor demiştiniz. Sadece lastik olarak temin etmek mümkün değil o zaman şimdilik. 👍🏻
@Ufuk Sönmez (16363) bende aracıma cam sileceği arıyorum. ama yedek parçacılarda sadece ön iki silecek oluyor. arka cam sileceğini nerden bulabilirim. değiştirmem gerekiyor artık lastikler parçalandı camımı çizecek duruma geldi.