0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 model ve sonrası Corolla / Auris için NWB "silecek lastiği" gelmiştir, vatana millete hayırlı olsun Not: Orijinal, Denso,Toyo ve NWB marka "Hybrid" tip silecekler ile uyumludur.
2014 ve sorası içinde var mı varsa fiyatını öğrenebilirmiyiz.
Mevcut Mehmet bey takımı (Sol/Sağ) 25₺.
Ufuk bey benim araç içinde var mı elinizde.
Ufuk abi bizimki için bi takım (sağ/sol) lastik alabilir miyiz
650/340 mm boyutlari var mi elinde ufuk abi?LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ufuk benim aracada uyarsa sadece lastik bende alabilirim.Geçen sene bosch almıştım senden orjinalleri duruyor.Fiyat bilğilerinide öğrenebilirmiyim.@Ufuk Sönmez (16363)
Gönderiyorum Kaan.Mevcut Mustafa Emre.Maalesef Bosch AeroTwin sileceklere uygun değil Cavit abi.
Orjinal avensis sileceklerine lastikleri uymuyormu ufuk.Orjinaller elimde mevcut.Tapatalkla gönderildi
Ufuk, seninkilerin lastik kanalı çift olan, yandan iki telli tip ise aerotwin'e uyar, ben normalden bir boy uzun alıp, ucundaki kapalı taraftan kesip geçiriyorum. Biraz meşakkatli dişer tiplere göre.
Hybrid sileceklerin lastikleri tek telli tip Hakan abi.
Orjinal avensis sileceklerine lastikleri uymuyormu ufuk.Orjinaller elimde mevcut.
Ufuk Hocam bir sorum olcak benim araç Toyota Avensis 2011 elegant.extra cam sileceklerini değiştirdim ama bulunduğum yerde orjinali yok yine ses yapıyor tavsiyeniz nedir hangi ürünü almam gerek teşekkür ederim