0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
600 mm 400 mm de takabilirsiniz hatta daha iyi oluyor.Deneyerek alırsanız küçüğü 450 de bakin.Avensis verso da kurtariyordu.Corolla da 450 yaparsaniz daha iyi olabilir[/quote 12 lerde 60 a40 cm. 45 taksak silecek motorunda problem olmaz herhalde değil mi? bu sileceklerden e 12 ye takmak istiyorum. nasıl temin edebiliriz?Mesaj Birleştirildi: Mart 26, 2016, 19:38:45Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mart 01, 2015, 12:07:28O değilde şu araca biraz km yapıp beni geçsen 30 bindeyim bende ilke benim ki de 38000 de.... Gencsiniz , arabayla gezin biraz, cikin dolasin...... Km biraz artsin dimi ya,,,,,,,
O değilde şu araca biraz km yapıp beni geçsen 30 bindeyim bende
Orjinal sileceklerimi 2.5 seneyi askin kullandim.degistireyim dedim aksesuarci arkadasim takiverdi.ucuzlardan.fakat ilk yolculugumda takirdamaya basladi.bide tam silmiyor.toyota 167 tl diyor.internete baktim bosch silecekleri onerenler var.bu konu ile ilgili fikirlerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar,elimde önceki E 140 Corolla için aldığım fakat hiç kullanmadığım bir takım orijinal silecek takımı var.bunlar yeni Corollaya uyarmı?,ayrıca evde beklediği takdirde lastiklerinde bozulma olurmu acaba?Teşekkürler