0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ufukta silecek lastiği var geçen sene orjinalini almıştım.Ses yapmıyor fakat iyi silmemeye başladığından bosch marka alıp değiştirdim.
Orjinal silecek lastiği 100 tlAldığım bosch silği takımı 100 tl
En güzelini yaparsın ben burda orjinele uyğun silği lastiği bulamadığım için bosch almak zorunda kaldım.Orjinalle piyasadaki lastik kanalları farklı yapılmış (orjinallerinide avensiste bosch yapıyormuş bir nevi kendi ürününe avensis kullanıcılarını bağımlı yapmak başka alternatiflere yönlendirmemek adına farklı yapılmış) piyasada bulmak bayağı meşakatli.
Yoo abi çok kolay carub modacar muz silecek alıyorsun. İkisi 10 tl falan. Onları güzelce parçalayıp lastiklerini alıyorsun. Ben öyle yaptım
Ama o muz sileceklerde kötü duruyor ya. Bosch aerotwin mesela , Bekir abinin aracında gördüm orjinal görüntüsü var çok iyi duruyor.
Gökhan bey avensis silecek lastiklerinin kanalları piyasadaki lastiklerden farklı dün sanayide aramadığım yer kalmadı esnafta bulamayacağın bir ürünü arıyorsun dedi siz nereden temin ettiniz bu silgi lastiklerini link veya adres verebilirmisiniz.(Geçen sene 90 tl verip orjinal lastiklerini alıp değiştirmiştim birsene olmadan çok kötü silmeye başladılar bu kadar para vermek istemiyorum)@Gökhan Tuna (780)
Aliexpress ten aldigim silecekleri monte ettim.silecekler Servisten takilandan daha ıyı kesınlıkle ız bırakmıyor.servıste aldığımdan daha memnun kaldım
ceyyıldan almıştım outlett center karşısındakinden ama yukarda arkadaşın belirttiği gibi marka önemli değil sileceği kırıp sadece lastiğini alıyoruz gerisi çöp eger eski silgileri atmadı isen onları değiştirelim yedek olsun
ae101 orjinal silecekmi yoksa muz silecekmi daha iyidir?