0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yazın benim arabanın tavanına da babam plastik anahtar sandığı düşürmüştü balkondan.önce çöküntüyü görünce çok sinirlendim ve biraz kötü bir kelime kullanarak baba ağzına etmişler arabanın gördün mü dedim. sonra babam mahcup bir halle ben yaptım yanlışlıkla oldu dedi hala çok pişmanım kötü kelimeyi kullandığım için babamın yaptığını bilseydim tabi ki demezdim ama 10 dk sonra sandık iyi ki benim arabanın tavanına düşmüş dedim. o civarda benim kızımda dahil bir sürü çocuk vardı. çok şükür arabadır sonuçta yapılır geçmiş olsun.
Geçmiş olsun kardeşim, 4 sayfayı okumadım ama market sizin kiracınız vs mi? Neden senin garajına bırakıyor o korkulukları?
Çok geçmiş olsun,kişilerin hatasına karşı bu hareketinizi takdir ettim.Böyle durumlarda nazar keser demekten başka bir şey gelmez elden.Bende 2009 yılında 3 hafta önce alınmış,park halinde duran, full aksesuarlı bir vw caddy'ye çarpmıştım,karşı tarafın sol tarafı resmen buruşuk peçete gibi olmuştu.O zaman fiat unom vardı ve kaskom herşeyi karşıladı,yaptırdı ama daha sonra ahını almamak için arabasının farkını verip kendisine sıfır araç alabileceğimi söyledim (ki o dönemde unomu satıp bunu yapacaktım) fakat sağolsun görmüş geçirmiş bir abiydi ve bana "çarpıp kaçmadınya kardeşim,ben bu arabayı yola çıkarttıysam bu araca ya çarpacaklar yada çarpmayacaklar,yani %50-%50 ihtimal vardır,canın sağolsun düşünmen yeter" dedi.Şimdi bulunduğum şehir küçük olduğu için hala kendisini görüyorum,merhabalaşıyoruz ve her seferinde mahcup oluyorum.İşte bu olaydan sonra hiç dert etmedim,varsın boyalı olsun, varsın değer kaybı olsun,canımız sağolsun zihniyetiyle yaşıyorum.Aracımı çok seviyorum ama öyle aman amanda üstüne düşmüyorum.Tekrardan geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Duyarlılığınızı kutlarım. Başkası olsa kızcağızı epey üzerdi. Sonuçta kasko kaybınızı karşılar ancak insan gözü gibi baktığı aracının başına böyle bir olayın gelmesi can sıkıcı bir durum.
şşt çaktırmayın , Kemal amca gençleşiyor
Efsane geri döndüüü.Kemal amca senin arabanın içi bej değilmiydi yav.
içide dışıda bej.... de ne alaka şimdi anlayamadım..
Öncelikle geçmiş olsun Ersin kardeşim..Gerçekten bu yaşta bu olgunluk tebrik ediyorum..Kaybedenlerden değilsin kardeşim..Emin ol...
Hala o unu yu kullanmıyorsun değilmi
Yok Kemal abi,sattım kurtuldum 6 sene dayanabildi kahrıma
profilimi sürekli değiştirdiğim için hangi araç anlayamadım ama genellikle profilimde kendi fotolarımı ve kendi aracımı kullanırımen son kullandığım o kız fotosu olan hondanın reklemlarında kullandığı bir avatardı, onu kasdediyorsan zaten o kız ben değildim
yoksa o sen miydin 06 YEL 60 diye bir plaka gördüm bir uno'da , soyadım YEL ve Tokatlıyım aslen , heyt yavrum dedim denk gelirsem adamla konuşacağım
Akraba çıkacaksınız neredeyse