0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yoksa o sen miydin 06 YEL 60 diye bir plaka gördüm bir uno'da , soyadım YEL ve Tokatlıyım aslen , heyt yavrum dedim denk gelirsem adamla konuşacağım
Yok maalesef ben değildim 19 DK idi plakam,olsaydı seve seve verirdim,bende CAN plaka aramıştım mart 2011'de,boşta sadece Antalya'da bir clio'da bulabildim o da 2500 Tl isteyince mecburen vazgeçtim.
olgunluğunu takdir ettim kardeşim..allah gönlüne göre versin...her işde bir hayır vardır demek lazım...bizim şer diye düşündüğümüz olaylarda bile...
çok geçmiş olsun. ancak böyle güzel düşünceli insanların olduğunu bilmek insanlara mutluluk veriyor. kazasız belasız olsun. buda nazarı olsun:)
geçmiş olsun. En kötüsü bu olsun
öncelikle geçmiş olsun geçtiğimiz hafta bizim aracımıza yandan Vurdular tekerleğin çaprazında genelde corolla modellerinde orada bant oluyo tam orası içine göçtü hiç kaskoyu bozdurmaya gerek yok bence 200 tl verdk orayı yaptrdk ufak tefen çizikler vardı onları rütuşlattık bide adam komple cilaladı aracı kaskodan yaptırsanız bidahaki seneye indirimden yararlanamayacaksınz kaskonunda yaptığı şey anı bu durumda karlı siz çıkın olur böyle kazalar hiç canınızı sıkmaya gerek yok.
Uğur aracı verdim zaten 2 gün sonra alıcam 300 lira komple pasta cila da olacak , kasko bozdurmaya gerek duymadım bu tarz şeylerde zaten saçmalık olur Şimdiden özledim arabamı
Nerde yaptırmaya karar verdiniz.
Tanıdık bir kaportacıda Adam gerçekten çok iyi yapıyor zaten ufak bir bölge oldugu için belli bile olmayacak garantisini verdi , bir tanıdığımız zaten.pasta cilasını da atacak komple sonra cumartesi de araba gelin arabası olacak cici cici süsleyecekler
Umarız güzel olur içine siner.Hayırdır evleniyor musun?
Olacak inş Yok yahu ben daha delirmedim
Bekarlık sultanlık boşveeer.
Evlenip balayına gideceğime Bekar kalır alayına giderim
züğürt tesellisi