0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
çok geçmiş olsun düzeltme ve boya kesinlikle olacak gibi görünüyor
çok geçmiş olsun. kötü görünüyor.. O demirleri umarım o olaydan sonra hala arabanın arkasına koymaya devam etmiyorlardır, umarım fotograf eskidir.bence o garajın üsütünü ve kenarını kapatmakta geç kalmışsınız ama kiracı değilseniz kapalıya çevirin.. hem araç cayır cayır güneş yememiş olur..en sinir olduğu şeydir arabanın sağına soluna devrilebilecek şeyler koyan, arabaya yaslanıp totosunu sürten tipler vs.
Tabi ki mecbur olacak da araçta çizik bile yoktu şimdi hasarlı katogarisine girdi..Mecbur kendimiz yaptırıcaz araç garanti kapsamında ama garanti birşey yapmaz diye düşünüyorum.Emrecim düşüren market çalışanı 5 senedir çalışıyor kadıncağıza şimdi ne diyelim , zaten durumu belli , bir kazadır oldu artık
Oncelikle gecmis olsun, ayrica duyarliliginiz icinde tesekkurler.
Teşekkür ederim Kadir abi , bir kazadır oldu gitti ben bu yüzden suçlayamam onu .. Biliyorum durumu , Empati yapmak güzel.
burda laf bana değiyor gibi geldi :O Ama ben bilemezdim değilmi durumunun kötü olduğunu
Tabiki zor durum ama kadın için düşünceleriniz çok güzel,daha iyileri her zaman sizin olsun..Hiç birşey bir insanın kalbinden kıymetli değildir..
Abi çok geçmiş olsun abi. Halini çok iyi anlıyorum bizim arabada her hafta olduğu yerde mutlaka bir kapı darbesi yiyor. İnsan gelip özür dilese birşey demeyeceğim tamam yanlışlıkla olmuştur filan ama valla lanet okuyorum hiç birşeyde demiyorlar ya.
Cok buyuk gecmis olsun. Ben yorumumu yazmak istemiyorum cunku bu Konularda katiyimdir. Ama insanlik hali iste.