0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun Allahtan opak renk tamirat sonrası sırıtmaz boya. Şahsen sizin aracınızı alacak olsam orayı dert etmem aracınız hala hatasız.
sağolasın sercan abi , yapcak bişey yok :s
Kasko bu günler için....Zaten sizin de dediğiniz gibi bir kazadır olmuş...Ama nazarlık olsun diyebileceğiniz tarzda bir hasar değil, mutlaka yapılması gerek gibi duruyor, yoksa hep gözünüze batacak...Verin kaskodan yapsınlar...Fotoğraflarını da ayrıntılı 5-6 poz çekip saklayın, satarken sattığınız kişiye gösterirsiniz...Zaten parça değişimi olmayacağı için sadece macun boya olacak ,o da yüzeysel olur.... Hem beyaz renkte ton tutmaması riski de az....Sıkmayın canınızı, olur böyle şeyler...Aracı hemen satma gibi bir niyetiniz de yoksa zaten değerinden çok ta aman aman kaybedeceği bişey de olmaz...Cana geleceğine mala gelsin Allah beterinden saklasın, vardır bunda da bir hayır,
Ne yapmayi dusunuyosunuz?
Geçmiş olsun.Sağlık olsun diyorum Hoşgörülü tavrınızı kutlarım...
Düzeltilecek , başka yapcak bişey yok kaskoyla konuşacağız öncelikle.
Fotograflari saklayin, oksijen ya da kesme isine girmesinler benden tavsiye cunku renk tutmaz bariz siritir.
Bence kadına acıma kasten yapmadığı ne malum para iste mahkemeye ver ödemezse icraya ver sanada yazık değilmi güzelim arabayiat çöpe gitsin şimdi
Geçmiş olsun,hasarınızı kaskodan karşılayabilirsiniz,ayrıca kazanın oluşumunda sorumluluğu olanlara dava açıp değer kabı tazmininde bulunabilirsiniz.
Hoşbulduk bende yıllar önce o arkadaş gibi naif ve iyi niyetliydim ama yaşadığım tecrübelerden gördümki insanlar çok art niyetli
Mahallemizde komşumuz , ayrıca markette çalışan bir arkadaşımız.. İçini dışını biliyoruz , ki içini dışını bilmesem bile durumu olmayan birine bu denli davranmam ben