Selam.
Kafası ayrılmayan tipte Panasonic orjinal Corolla oto kaset çalarına Aux girişi nasıl yapılabilir? Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler, eminim çok faydalı olacak bir konudur bu da.
Ben de bu soru ekleyeyim buna Hakan,

Kafasi ayrilanlara nasil AUX girisi yapilabilir acaba?

anladığım kadarıyla Kasetçalar'a Aux girişi yapımını bilen yok.

En iyisi sanırım hala Kaset Adaptörü kullanmak.
anladığım kadarıyla Kasetçalar'a Aux girişi yapımını bilen yok.
En iyisi sanırım hala Kaset Adaptörü kullanmak.
Var tabiiki bu tür çalışmalar. Ben okudum bir kaç kez. Ancak her kaset çaların iç yapısı farklı oluyor. Bulursam buraya yazayım ve elektronikten anlayan bir arkadaş sizin teybinize uyarlayabilir.
Çok teşekkür ederim. Bu bilgilerden umarım diğer arkadaşlar da yararlanırlar. Sonuçta artık kaset çalar pek kalmadı ve aracın orjinal sistemini CD player olarak kullanmak daha keyifli.
Rica ederim. Umarım işinize yarar.
s.a HayırLı gunLer..Fm modülator Yanı Aracımızın çakmaklıgına takıLan Mp3 Player ı Kullanırsanız Ucuz fıyata Mp3 dınleme şansınız Olur..Fakat UnutmayaLımkı Hıc bır Mp3 aparatı Ana unıte gıbı(Teyp) net ses vermez..Kasetlık,fm modülatör(çakmaklıga takılan mp3 player) geçici çözümlerdir..
Çakmaklıktan mp3 çalan cihazı yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum aracımdaki teyp pıoneer kaset çalar ses kalitesi mükemmel ama sıfır doblo ve tofaş'da denedim aynı sonucu vermedi teyp kalitesiyle alakalı ben aldığım verimden memnunum kumandasız cihazlarda ses kalitesi sorunu olur ancak.
Bu konuda daha önce de yazmıştım. Hanımın Peugeot 206 aracına orjinal çıkma Peugeot CD player taktırdım. Mp3 playerını kullanması için Mute çıkışından torpidonun içine Aux çıkışı yaptılar. İçine CD kouyorsunuz, Mute'a basıyorsunuz, switch'e basıp Mp3 konumuna getiriyorsunuz. Mükemmel oldu diyebilirim...
selam arkadaşlar benim 2005 corrola terra arabamın cd çaları için aux girişi varmı yoksa orjinal cd çalarımdan nasıl mp3 dinleyebilirim.
selam arkadaşlar benim 2005 corrola terra arabamın cd çaları için aux girişi varmı yoksa orjinal cd çalarımdan nasıl mp3 dinleyebilirim.
Aracınızdaki teybin cd changer desteği varsa o girişten bile aux girişi yapabiliyorlar, sadece işinin ehli bir elektronikçi bulunuz. Bu şekilde taşınabilir mp3 player veya ıpodunuzdaki mp3 lerinizi orjinal sisteminizde keyifle dinleyebilirsiniz.
sırası geldi ben de küçük bişey sorayım. orjinal radyonun orjinal cd-changer ını mp3 çalar ile değiştirebilirmiyim. yani orjinali değişmesin ama mp3 cd si çalabilsin. çok mu şey istiyorum...
2006 verso için aux çıkısı takılıyor mu diye servise sordum ama mümkün olmadığını söylediler acaba biz sonradan birşeyler yapabilirmiyiz teypte bir cıkıs var mıdır?
teyibin marka ve modelini yada varsa katoloğunda aux özelliği varmı onu öğren çıkışı olmasa bile özellik varsa arka taraftan bir kablo çekerek hallediyorlar
2008 model toyota corollaya aux çıkışı takılıyomu yardımcı olursanız sevinirim
2008 model toyota corollaya aux çıkışı takılıyomu yardımcı olursanız sevinirim
Sayın Semih Durmaz, foruma üye olurken forumun tüm kurallarını okuduğunuza ve kabul ettiğinize dağir bir kutucuk işaretliyorsunuz ! forum kuralları derki,
yeni üyeler tanışma bölümü altında önce kendilerini tanıtmalıdır !
lütfen önce kendinizi tanıtınız, ayrıca prfilinizdeki yaş bilgisi kısmınıda doldurunuz.
http://www.toyotaclubtr.com/tanisma/
teşekkür ederim güzel cihaz ama biraz büyükmüş torpidoya koyarız artık