0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
belki konuyu hortlatıyorum ama tamda piyasada 150 liraya satılan aux dönüştürücülerden alıcakken bu konuyu bulmam mükemmel oldu emeği geçen herkese teşekkürler
Hakan Bey buyrun size farklı forumlardan derlediğim orjinal kaset çalara aux girişi yapma ile ilgili 3 adet proje. Mantık her yerde aynı sadece elektronik kart üzerindeki yerleri farklıdır.Umarım işinize yarar.Linki burada http://rapidshare.com/files/134952676/Aux_girisi_yapmak.rar.html
Merhabalar,Aracımdaki kasetçalara (w58300) içten aux girişi yapmak istiyorum, yukardaki dosya silinmiş elinde olan varsa paylaşabilir mi? Teşekkürler
@Osman Şenyurt (4631) arkadaşımızda varsa yardımcı olacaktır.
Kulağım çınladı, geldim. (bahsedilenler gene çalışmadı, tesadüfen gördüm kendimi )Eliniz havya tutuyor ise az çok, kaset çaların içini açın, kaseti teybin içine koyunca manyetik şeride baskı yapan kristal vardır. Ondan üç adet kablo çıkar, R, L ve ortak (-) uç. Yani sağ, sol ve eksi uçlar. Aux için gerekli dişi 3,5mm soketin kablolarını uygun bir şeklide bunlara lehimleyin. Sonra eğer bulabilirseniz bir adet kaset bulup (bulamazsanız daha başka modifiyeye ihtiyaç var) içini açın, manyetik şeridi komple çıkartın, yada içini açmadan sadece manyetik şeridi kesin. Şimdi aux girişinize portable bir müzik aygıtı/mp3 player/telefon bağlı iken kaseti kaset çalarınıza takın. Keyifli dinlemeler.
Merhaba Osman bey,Dün akşam bu işlemi yapmak için benim teyibi dağıttım, teyp kafasından (kristal galiba) üç değil beşli bir esnek kablo çıkıyor, Bu beş kablodan hangilerini kullanmam gerektiğini bulamadım, yardımcı olamnız mümkün mü? Eski dosyalar sizde duruyorsa onları tekrar upload edebilir misiniz?TeşekkürlerKulağım çınladı, geldim. (bahsedilenler gene çalışmadı, tesadüfen gördüm kendimi )Eliniz havya tutuyor ise az çok, kaset çaların içini açın, kaseti teybin içine koyunca manyetik şeride baskı yapan kristal vardır. Ondan üç adet kablo çıkar, R, L ve ortak (-) uç. Yani sağ, sol ve eksi uçlar. Aux için gerekli dişi 3,5mm soketin kablolarını uygun bir şeklide bunlara lehimleyin. Sonra eğer bulabilirseniz bir adet kaset bulup (bulamazsanız daha başka modifiyeye ihtiyaç var) içini açın, manyetik şeridi komple çıkartın, yada içini açmadan sadece manyetik şeridi kesin. Şimdi aux girişinize portable bir müzik aygıtı/mp3 player/telefon bağlı iken kaseti kaset çalarınıza takın. Keyifli dinlemeler.
Lehim yerine bu kabloyu alsak işimizi görmez mi? http://www.aliexpress.com/item/For-Toyota-Camry-RAV4-Corolla-4Runner-Highlander-Yaris-New-3-5MM-AUX-IN-Input-Audio-Radio/32471874483.html?spm=2114.01020208.3.55.ucAyHQ&ws_ab_test=searchweb201556_6,searchweb201644_4_79_78_77_82_80_62_81,searchweb201560_8