Anket

Akıllı telefonda hangi işletim sistemi?

Android.
39 (61.9%)
Windows.
8 (12.7%)
IOS.
16 (25.4%)

Toplam Oy Verenler: 63

Gönderen Konu: Android mi, Windows mu, IOS mu?  (Okunma sayısı 13260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: Android mi, Windows mu, IOS mu?
« Yanıtla #60 : Nisan 18, 2013, 14:25:49 »
Sercan abi sen niye böyle stabilsin yahu :D :D

Her zaman olduğu gibi :D :D
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 18, 2013, 14:25:49 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Nisan 18, 2013, 17:23:58 »
Abi boş ver sen ios takıl toyotaci adamsın :)

İos'cuyum zate yiğidim ;)

Her zaman olduğu gibi :D :D

EvelAllah :)
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
  • Kilometre: 6500
  • Model Yılı: '20
  • 1130 kere teşekkür etti
  • 2372 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Nisan 18, 2013, 17:31:05 »
Çok pardon ama hangi telefonu kullanırsanız kullanın telefon defterinizi yedeklemek ya da yedekten geri yüklemek için benzer bir yazılıma ihtiyacınız var. Ben müzik yüklemek için itunes kullanmaktan rahatsız olmuyorum. Doğal olarak ben kullanım kolaylığını günlük kullanım olarak ifade etmiştim ve ayda en çok bir-iki kez kullandığım bir yazılımı kullanım zorluğu olarak görmememin doğal olduğunu düşünüyorum.

Andorid de rehberinizi yedeklemek yada geri yüklemek için bir yazılıma ihtiyacınız yok, rehber menüsünde rehberi sdcarda yedekle dediğinizde tüm rehberinizi .vcf formatında yedekliyor, istediğiniz bilgisyara alıp outlook üzerinde (yada farklı programlar) editleyip, sdcard dizinine tekrar atıp yükleyebiliyorsunuz.

Hatta cihaz rootlu ise .vcf dosyanızı erişim korumalı yapıp (bunu bütün dosya yada klasörler için yapabilirsiniz) format ile tüm telefonu sildiğinizde (mesela custom rom yüklemek için) bile rehberiniz sizinle kalır :)

ios'un JB si   android e  duman  attırır !

Root lu bir android ile bırakın birilerine duman attırmayı, yapamayacağınız hiç birşey yoktur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris Sport
  • Kilometre: 54000
  • Model Yılı: '11
  • 120 kere teşekkür etti
  • 222 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 18, 2013, 20:57:03 »
İOS JB
+ 32 veya 64 gb. jb 16 gb olunca tadı çıkmıyor
2011 Auris Sport
Atiker Nanofast, Eibach Pro-kit, Philips LumiLeds 5000k(farlar), Photon Xenon Effect 5000k(sisler), Cree Led 6000k (uzunlar), Amerikan Park(ayna ve sinyaller), Ayna Altı Kartalgöz Led, Ayakaltı Aydınlatma

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #64 : Nisan 18, 2013, 23:24:17 »
ios =  icould (bulut hafıza 5 gb)   
rehberını yedeklıyorsun bırını ekledınmı dırek eklıyor o sureklı calısıyor sen ıster sıl ıster ekle ( ayrıca yedek al felan demıyorsun)
istedıgın resımlerını yedeklıyor ( 5 gb  kadar)
 maillerini yedeklıyor
takvımler  belgeler verıler ve ayrıca

iphonemı bul var  telefonu bıyerdemı unuttun dusurdun kaybettın  ıstediğin bır pcden icoulda gırıp nerde oldugunu goruyorsun + mesaj gonderıyorsun telefonum kayıp oldu + şifreyle kıtleyebılıyorsun (uzaktan)+ siren çalma sesı yolluyorsun bataryayı cıkarana kadar susmuyor(iphonede batarya kasa acılıp cıkıyor)

bunlar standart özellıkler

(ben jblı kullanıyorum )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #65 : Nisan 19, 2013, 10:51:31 »
ios =  icould (bulut hafıza 5 gb)   
rehberını yedeklıyorsun bırını ekledınmı dırek eklıyor o sureklı calısıyor sen ıster sıl ıster ekle ( ayrıca yedek al felan demıyorsun)
istedıgın resımlerını yedeklıyor ( 5 gb  kadar)
 maillerini yedeklıyor
takvımler  belgeler verıler ve ayrıca

Ben internet bağlantısız bir sistemden bahsetmiştim ama internet bağlantınız var ise Android de bunların hepsini çok çok iyi işleyen Google servisleri ile de gerçekleştirebiliyorsunuz :)

iphonemı bul var  telefonu bıyerdemı unuttun dusurdun kaybettın  ıstediğin bır pcden icoulda gırıp nerde oldugunu goruyorsun + mesaj gonderıyorsun telefonum kayıp oldu + şifreyle kıtleyebılıyorsun (uzaktan)+ siren çalma sesı yolluyorsun bataryayı cıkarana kadar susmuyor(iphonede batarya kasa acılıp cıkıyor)

bunlar standart özellıkler

(ben jblı kullanıyorum ) [/b]

Bu özellikler ise GPS çipi sahibi hemen hemen tüm akıllı telefonlarda 3. parti yazılımlar ile yapılabiliyor, kaç kişinin kullandığı ise meçhul.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Nisan 19, 2013, 11:50:26 »
Ufuk Sönmez >>    :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Nisan 19, 2013, 12:00:15 »
Bunu konuyu defalarca kez tartışmış biri olarak tartışmanın bir sonucu olmadığını net olarak söyle bilirim. Hangisinin daha iyi olduğu kullanım alışkanlıkları ile değişmektedir. IOS kullanan birçok kişi Android'e geçtiği için pişman olabildiği gibi çok memnun da olabiliyor. Çok basit bir örnek vereyim. Bir arkadaşım Android'e geçti ve google kendi servisi olan gmail için okunmamış kaç mail olduğunu gösteren bir sayacı olmadığı için iphone satın aldı.

Bu örnek uç bir örnek olabilir ama buradaki memnuniyet tamamen kullanıcı bakış ve yaşam şekline göre değişmektedir. Android kullanan birçok arkadaşımın tüm özelliklerinden faydalanmak için telefonuna taklalar attırdığını bildiğim için bana daha karmaşık geliyor. IOS bana kolay, Android'de size kolay olabilir bunu  tartışmanın da hiçbirimize faydası olmayacaktır.

Bu arada her iki işletim sistemi ile ilgili bildiklerinizi aşağıdaki başlıklar altında bizlerle paylaşa bilirseniz seviniriz. Bakarsınız bir gün S4 almaya karar veririm o zaman çok baş ağrıtım.

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41161.0

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41160.0
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Nisan 19, 2013, 12:45:11 »
İlk akılı telefonum nokia idi. Hiç randuman alamadığım gibi 4 kez dokunmatiği arızalanmıştı. 3 aydı android LG kullanıyorum. Şimdilik memnunum.
1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #69 : Nisan 19, 2013, 12:46:53 »
İlk akılı telefonum nokia idi. Hiç randuman alamadığım gibi 4 kez dokunmatiği arızalanmıştı. 3 aydı android LG kullanıyorum. Şimdilik memnunum.

Nexus 4 ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Trafik medeniyettir, buna uyan medeni kişidir...
  • Model Yılı: -
  • 254 kere teşekkür etti
  • 303 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Nisan 19, 2013, 14:07:47 »
LG optimus L3

1)  1994 Tempra SX A Beyaz    2) 1997 Mazda 323 Yeşil  3) 2005 Honda Civic Vtec Bej   4) 2011 Toyota Avensis Elegant Extra Beyaz
5)  2005 Honda Jazz Elite Cvt Kırmızı 6)  2011 Honda Civic A/T Elegance Füme
7)  2012 Honda CR-V Executive Beyaz 8) 2011 Kia Picanto Hiper A/T
9)  2012 Honda Jazz Fun Cvt Beyaz  10) 2016 Honda CR-V Executive 1.6 Zf A/T 11) 2017 Civic Eco Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
    • Sadece Toyota
« Yanıtla #71 : Nisan 19, 2013, 14:14:44 »
LG optimus L3

İyi günlerde kullanın, LG yazılım güncellemeleri konusunda çok zayıf ancak hardware konusunda da rakiplerinin bir adım ötesindedir, kullandığı ekran paneli ve kasa kalitesinden bile anlaşılabilir bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #72 : Nisan 19, 2013, 17:06:46 »
akıllı telefon kullanıcan ınternet yok  :D bence cok komık
sizdiniz 3. nesıl yazılımlara ıhtıyac duymak ıstemeyen

samsung note2  sahıbıyım aynı zamanda
n8 kullandım bb kullandım  4s  hepsını bılıyorum hepsinin işletım sıstemlerını kırdım

yınede bıldıgım ve soyledıgım gıbı ios un ustune hıc bırı su dokemez

çok basıt karşılaştırma

4s  s3 aynı prgram acarlar hangısı cabuk çar ve kasmaz budur onem  youtubede çok vıdeo var android şuan çöpluk gıbı googlede bunun  farkına vardı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Nisan 19, 2013, 18:36:03 »
Akıllı telefon olarak ilk telefonum samsung galaxy s ve ekranı kırıldığı için s3 mini ye geçtim . Galxy s 2.3.6 sürümdü şu an s3 mini de 4.1.2 kullanıyorum ve arada dağlar kadar fark var android eski android değil . İOS berbattır kötüdür demiyorum oda çok güzel hatta androidden daha iyi olduğunu biliyorum ama kullanıcıyı kısıtlaması benim hoşuma gitmediği için istediği kadar iyi olsun benim tercihim android .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Nisan 19, 2013, 22:47:14 »
Akıllı telefon olarak ilk telefonum samsung galaxy s ve ekranı kırıldığı için s3 mini ye geçtim . Galxy s 2.3.6 sürümdü şu an s3 mini de 4.1.2 kullanıyorum ve arada dağlar kadar fark var android eski android değil . İOS berbattır kötüdür demiyorum oda çok güzel hatta androidden daha iyi olduğunu biliyorum ama kullanıcıyı kısıtlaması benim hoşuma gitmediği için istediği kadar iyi olsun benim tercihim android .

Abi benim telefon ace 2 android surumu 2.3.6 bunu yukseltebilme ihtimalimiz var midir ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #75 : Nisan 19, 2013, 22:56:29 »
Abi benim telefon ace 2 android surumu 2.3.6 bunu yukseltebilme ihtimalimiz var midir ?

Ercü telefonu rootlayıp başka bir rom yükleyebilirisin. Amma ve lakin bu rootlama olayı riskli bir olaydır :)

Galaxy Ace 2 Rootlama
http://www.maxicep.com/android-modifikasyon-genel-destek/samsung-glaxy-ace-2-i8160-root-712540.html
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Nisan 19, 2013, 22:59:04 »

Ercü senin telefona resmi olarak 4.1.2 jealy bean güncellemesi verilmeye başlandı. Sadece biraz bekle .. farla kurcalama bence :)

2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #77 : Nisan 19, 2013, 23:19:03 »

Ercüment abilerim gerekli cevapları vermişler bende tavsiyemi yazim .

Ace 2 ye Kerem abinin dediği gibi 4.1.2 güncellemesi verilmeye başladı diye biliyorum . Güncellemek için bir wifi ağına bağlı iken Ayarlar - cihaz hakkında - yazılım güncelleştirmeleri yolunu takip ederek telefonu güncelleyebilirsin . Bunun için samsung hesabın olması lazım. Hesabın yoksa yine bu adımı takip et zaten sana giriş yap veya kayıt ol diye soracaktır .

Serkan abinin dediği gibi rootlayarakta yapılabilir ama dediği gibi riskli bir iştir ve tüm verilerin silinir ben şahsen tavsiye etmem ama yinede takdir senin . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Nisan 20, 2013, 02:14:20 »
Valla herkesin yorumları için teşekkür ederim ama root olayını düşünmüyorum. Şimdi güncellemeye baktım öyle bir günceleme yok arkadaşım nerden çıkartıyorsun otur 2 dk yerine burda ben varım haber veririm merak etme tarzında bir tepki verdi bende peki diyebildim sürüm sanırım daha çıkmadı :/
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #79 : Nisan 20, 2013, 11:01:04 »
Valla herkesin yorumları için teşekkür ederim ama root olayını düşünmüyorum. Şimdi güncellemeye baktım öyle bir günceleme yok arkadaşım nerden çıkartıyorsun otur 2 dk yerine burda ben varım haber veririm merak etme tarzında bir tepki verdi bende peki diyebildim sürüm sanırım daha çıkmadı :/

Ercüment aşağıdaki haberde resmen başladı diyor . Eğer telefondan direk olmuyorsa birde teli pc ye bağlayıp kies ile kontrol et . Güncellemeler telefonun seri numarasına ve ithalatçı firmaya göre sırayla dağıtılıyor ondan belki bir ihtimal daha senin telefona gelmemiş olabilir en geç 1 haftaya gelmesi lazım gerçi haber 2 Nisanda yayınlanmış gelmeliydi şimdiye ama dediğim gibi sen birde pc ye bağlayıp kies ile kontrol et mutlaka güncellemeyi göreceksindir .

http://www.andronova.net/2013/04/02/galaxy-ace-2-icin-android-4-1-2-jelly-bean-resmen-basladi/

Düzeltme : Ercüment haberi okudum da ilk Portekizde dağıtılmaya başlamış yani arkadaşının dediği de doğru olabilir ama bu aralar Türkiye ye de dağıtılacaktır .