Toplam Oy Verenler: 63
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sercan abi sen niye böyle stabilsin yahu
Abi boş ver sen ios takıl toyotaci adamsın
Her zaman olduğu gibi
Çok pardon ama hangi telefonu kullanırsanız kullanın telefon defterinizi yedeklemek ya da yedekten geri yüklemek için benzer bir yazılıma ihtiyacınız var. Ben müzik yüklemek için itunes kullanmaktan rahatsız olmuyorum. Doğal olarak ben kullanım kolaylığını günlük kullanım olarak ifade etmiştim ve ayda en çok bir-iki kez kullandığım bir yazılımı kullanım zorluğu olarak görmememin doğal olduğunu düşünüyorum.
ios'un JB si android e duman attırır !
İOS JB
ios = icould (bulut hafıza 5 gb) rehberını yedeklıyorsun bırını ekledınmı dırek eklıyor o sureklı calısıyor sen ıster sıl ıster ekle ( ayrıca yedek al felan demıyorsun)istedıgın resımlerını yedeklıyor ( 5 gb kadar) maillerini yedeklıyortakvımler belgeler verıler ve ayrıca
iphonemı bul var telefonu bıyerdemı unuttun dusurdun kaybettın ıstediğin bır pcden icoulda gırıp nerde oldugunu goruyorsun + mesaj gonderıyorsun telefonum kayıp oldu + şifreyle kıtleyebılıyorsun (uzaktan)+ siren çalma sesı yolluyorsun bataryayı cıkarana kadar susmuyor(iphonede batarya kasa acılıp cıkıyor)bunlar standart özellıkler(ben jblı kullanıyorum ) [/b]
İlk akılı telefonum nokia idi. Hiç randuman alamadığım gibi 4 kez dokunmatiği arızalanmıştı. 3 aydı android LG kullanıyorum. Şimdilik memnunum.
LG optimus L3
Akıllı telefon olarak ilk telefonum samsung galaxy s ve ekranı kırıldığı için s3 mini ye geçtim . Galxy s 2.3.6 sürümdü şu an s3 mini de 4.1.2 kullanıyorum ve arada dağlar kadar fark var android eski android değil . İOS berbattır kötüdür demiyorum oda çok güzel hatta androidden daha iyi olduğunu biliyorum ama kullanıcıyı kısıtlaması benim hoşuma gitmediği için istediği kadar iyi olsun benim tercihim android .
Abi benim telefon ace 2 android surumu 2.3.6 bunu yukseltebilme ihtimalimiz var midir ?
Valla herkesin yorumları için teşekkür ederim ama root olayını düşünmüyorum. Şimdi güncellemeye baktım öyle bir günceleme yok arkadaşım nerden çıkartıyorsun otur 2 dk yerine burda ben varım haber veririm merak etme tarzında bir tepki verdi bende peki diyebildim sürüm sanırım daha çıkmadı :/