Toplam Oy Verenler: 63
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Exynos Octa'dan (daha doğrusu Hybrid Cortex yapısından) umutluyum açıkçası, bir de Motorola RAZR MAXX gibi min. 3000Mh pil ile kullanılırsa herkesin sorununu çözecektir tahminimce.
Pil olayını çözseler otomobillerde bile çok şey farkedecek. Gerçi ileri doğru güzel gelişmeler var ama yeterli değil henüz. İlk telefonum 6110 idi seneler önce ve 1 haftadan fazla gidiyordu şarjı. Zamanına göre de baya özelliği vardı. Gerçi artık tam boy ekranlar ve navigasyon, bluetooth vs gibi uygulama ve erişim araçları çok fazla enerji sarfettiriyor. Kemal abi, bu gerçekten önemli bir etmen bence.
pc mac telefon 4s ios tabıkı tum işletım sıstemlerını kullandım iosun yarına hıcbırı yaklaşamaz helekı ios jbli ise
Ankete ekleme yapılmıştır. Amaç; benzer özelliklere sahip telefonlardan farklı işletim sistemi kullananların birbirine avantaj ve dezavantajlarını belirleyebilmek. Öhhhö, pardon Ufuk, bu neyin tarifesi, baya uygunmuş... Açıkçası gidişat laptop, pc vs. den ziyade akıllı ve çoğu bir yerde telefonlara gidiyor gibi. Outlook, yeterli google araması, navigasyon ve hatta office uygulamaları çok şey için yeterli bence. Bunlardaki kolay, ücretsiz ve detaylı ulaşımlar ve performansları ana seçim etmeni olabilir.
Kapalı sistemler hem daha güvenli hem de daha kullanışlıdır. Benim tercihim IOS sebebi ise kullanım kolaylığıdır.
Müzik yüklemek için bile ITunes ihtiyacı yokmuydu İOS'un?
Var ama bunu ayda yılda bir kez yaptığım için kullanım zorluğu olarak görmüyorum. Ayrıca itunes benim normalde de kullandığım media player olduğu için sorun olmuyor.
Tek kelime ile android Android aldım şunu yapamıyorum bunu yapamıyorum diyen olursa gelsin her türlü çözeriz backtrack kurup hack bile yaparız
itunes mi oda ne ) itools var ios ıcın bıre bır tut at muzık resım kıtap zıl sesi ne ararsan yapabılırsın her turlu işlem yapılıyor aha size ekran görüntülerim.yarisime usb ile bağlanıyorum anında ipod daha ne olsun
Sonuçta kullandığımız her bilgisayara İtunes kurmak gibi bir zorunluluk doğuyor ama, nerede kullanım kolaylığı?+1Sonuçta 3. parti yazılım ile sağlanıyor ve herkes sizin kadar bilgili olmayabilir bu konuda, ben standart kullanım kolaylığından bahsediyorum.
İos tercihimdir. Ankete oy degistir butonunu acarsak gerekli duzenlemeleri yapabiliriz.
@Arda: seceneklere sonradan eklendi ios yoksa ucunun icinde tercihim ios olurdu direk. Durum bu yani yigidim.