Anket

Akıllı telefonda hangi işletim sistemi?

Android.
39 (61.9%)
Windows.
8 (12.7%)
IOS.
16 (25.4%)

Toplam Oy Verenler: 63

Gönderen Konu: Android mi, Windows mu, IOS mu?  (Okunma sayısı 13258 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Android mi, Windows mu, IOS mu?
« Yanıtla #80 : Nisan 20, 2013, 21:07:05 »
Ercüment aşağıdaki haberde resmen başladı diyor . Eğer telefondan direk olmuyorsa birde teli pc ye bağlayıp kies ile kontrol et . Güncellemeler telefonun seri numarasına ve ithalatçı firmaya göre sırayla dağıtılıyor ondan belki bir ihtimal daha senin telefona gelmemiş olabilir en geç 1 haftaya gelmesi lazım gerçi haber 2 Nisanda yayınlanmış gelmeliydi şimdiye ama dediğim gibi sen birde pc ye bağlayıp kies ile kontrol et mutlaka güncellemeyi göreceksindir .

http://www.andronova.net/2013/04/02/galaxy-ace-2-icin-android-4-1-2-jelly-bean-resmen-basladi/

Düzeltme : Ercüment haberi okudum da ilk Portekizde dağıtılmaya başlamış yani arkadaşının dediği de doğru olabilir ama bu aralar Türkiye ye de dağıtılacaktır .

Kies denilen tam olarak program oluyor değil mi Mahmut abi ? Birde şu son 2 gündür falan bir sorun başladı hızı felaket düştü takılmalar yaşıyorum ram'i falan boşaltıyorum hiçbiri kâr etmiyor br tek dün sahibinden.com'un uygulamasını indirdim oda hiçbir eksi yaratmadı açıp kapatıyorum bir değişikli yok. İndirdiğim uygulamaların hepsini SD karta atıyorum (facebook,facebook messenger,twitter,whatsApp ve foursquare dışında) ne gibi bir durum olabilir. Ayrıca google play store da gezerken anti virüs programları var gerekli midir acaba öyle bir problem olabilir mi ?
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Nisan 20, 2013, 21:07:05 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Nisan 20, 2013, 21:12:06 »
Kies denilen tam olarak program oluyor değil mi Mahmut abi ? Birde şu son 2 gündür falan bir sorun başladı hızı felaket düştü takılmalar yaşıyorum ram'i falan boşaltıyorum hiçbiri kâr etmiyor br tek dün sahibinden.com'un uygulamasını indirdim oda hiçbir eksi yaratmadı açıp kapatıyorum bir değişikli yok. İndirdiğim uygulamaların hepsini SD karta atıyorum (facebook,facebook messenger,twitter,whatsApp ve foursquare dışında) ne gibi bir durum olabilir. Ayrıca google play store da gezerken anti virüs programları var gerekli midir acaba öyle bir problem olabilir mi ?

Ercüment konu dağılmaya başlıyor ben sorunu özelden cevaplıcam . Benim açımdan buradan devam etsekte sıkıntı yok fakat haklı olarak konunun dağılmasını istemeyenlerde olacaktır . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Nisan 21, 2013, 19:48:49 »
Android telefonların en sevdiğim özelliklerinden birisi eğer donanimi sağlamsa over clock işlemi ile hissedilir bir performans artışı göstermesi :) yalnız her etin yahnisi olmaz android yiyeceksenizde uygun marka ve model şart :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '10
  • 4 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Nisan 21, 2013, 19:59:58 »
Bu arada android telefonların bir sevdiğim özelliği daha az çok nette araştırmaya meraklıysanız ve korkusuzsanız (Tabi biraz kod ve işletim sistemi bilgisi şart) hack ederek bir çok değişiklik yapabilirsiniz. Yazılımla kısıtlanmış donanimsal özellikleri açığa çıkarabilirsiniz. Cyber-Warrior da bundan bir kaç ay önce 5830i yi hack ederek video çekim çözünürlüğünü iki katına çıkardığım bir konuda mevcut. Ses kalitesi vs bütün media özellikleri üzerinde oynama yapılabiliyor bunu fark ettik bunun gibi daha neler neler :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #84 : Mayıs 03, 2013, 02:19:38 »
Kesinlikle Android derim. Uygulamaları daha çok mesela. IOS sadece applea ait oldugu icin ilerleyen yıllarda  pek gelisecegini sanmıyorum. Bir yere kadar.. Ama android aldı basını gidiyor:) Günlük yasantımızda hersey androide dönüsecegini sanıyorum. ATMler dahil :)