Toplam Oy Verenler: 63
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercüment aşağıdaki haberde resmen başladı diyor . Eğer telefondan direk olmuyorsa birde teli pc ye bağlayıp kies ile kontrol et . Güncellemeler telefonun seri numarasına ve ithalatçı firmaya göre sırayla dağıtılıyor ondan belki bir ihtimal daha senin telefona gelmemiş olabilir en geç 1 haftaya gelmesi lazım gerçi haber 2 Nisanda yayınlanmış gelmeliydi şimdiye ama dediğim gibi sen birde pc ye bağlayıp kies ile kontrol et mutlaka güncellemeyi göreceksindir .http://www.andronova.net/2013/04/02/galaxy-ace-2-icin-android-4-1-2-jelly-bean-resmen-basladi/Düzeltme : Ercüment haberi okudum da ilk Portekizde dağıtılmaya başlamış yani arkadaşının dediği de doğru olabilir ama bu aralar Türkiye ye de dağıtılacaktır .
Kies denilen tam olarak program oluyor değil mi Mahmut abi ? Birde şu son 2 gündür falan bir sorun başladı hızı felaket düştü takılmalar yaşıyorum ram'i falan boşaltıyorum hiçbiri kâr etmiyor br tek dün sahibinden.com'un uygulamasını indirdim oda hiçbir eksi yaratmadı açıp kapatıyorum bir değişikli yok. İndirdiğim uygulamaların hepsini SD karta atıyorum (facebook,facebook messenger,twitter,whatsApp ve foursquare dışında) ne gibi bir durum olabilir. Ayrıca google play store da gezerken anti virüs programları var gerekli midir acaba öyle bir problem olabilir mi ?