Toplam Oy Verenler: 63
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Blackberry mi yapmayın allah aşkına.Android veya İos'un yanına kesinlikle yaklaşamaz.
Kullanım amacına göre değişir bu.. E-posta hizmetlerinde kim BB'nin yanından gecebilir ? Sosyal ag uygulamarinida sorunsuz kullanıyorum. BB messenger zaten harika ve digerlerinide kullanıyorum. Bu kriterler benim icin yeterli.. Sonuc akıllı telefon kullanım ihciyacına göre secilmeli. Benim burada anlatmaya calistigim windows phone ve android şeklinde sınırlandirilmamalı.
Bır kac aydır benımde kafamı kurcalayan soru tamda bu ama sanırım Androıd ve uygulama alanı genıslıgınden olsa gerek bende telefon arayısındayım HTC One X e ne dersınız ?
Bende android diyorum.galaxy slllhem günlük kullanım hemde iş amaçlı çok işlevsel
Abi sana demiştim ya fiyatı düşer diye.. 650-750 arasında kaçak sıfır fiyatı.. bayilerde 1000 tl ye bulunabiliyor.S4 açılış fiyatı da belli oldu. 2 bin tl
Bacanak tablet almış ttelekomdan . Uygulamalara baktım öyle çok işlevsel bir uygulaması yok. Burda da olay yine sizin de dediğiniz gibi kullanım amacı öne çıkıyor.
Ayda sadece 19 tl ödüyorum be sınırsız e-posta, blackberry browser ile search, bb messenger ve diger messengerlar, tüm sosyal ağ uygulamalari, blackberry maps, google maps ve aklıma gelmeyen yazılımları kota derdi olmaksızın Vodafonenda kullanıyorum. Extra bir ödeme yapmiyorum.
Ayda 19TL karşılığında kendi domaininizi kiralar, mail hostinginizi kurar, dilediğiniz kişi ile dilediğiniz gibi mailleşebilirsiniz, mailleriniz Kanada da ki serverlara ulaşıp oradan aktarılacağına, kendi kiralık serverınız üzerinden ulaşır, diğer saydıklarınızın hepsi android de zaten ücretsiz bir şekilde kullanılıyor.RIM Blackberry telefon yapı kalitesi olarak tartışılmaz ancak yazılımsal açıdan gereksiz kalabalık bir cihaz bana göre.
Neyi ücretsiz olarak yapıyorsunuz ? İnternet kullanımınız icin ödediginiz bedel ne kadar ?
Her yöne 2000dk. 200SMS 1GB. Net için 29TL ödüyorum.4GB Net'li paketlerin bile fiyatı çok düşük ve sadece mail yada instant message için 1GB bile çok bana göre.Sizin bahsettiğiniz 19TL içerisinde konuşma veya SMS var mı? zannediyorum ki yok sadece BBS ve BBM için ödediğiniz ücretten bahsediyorsunuz.
Dikkatli okumamıssınız.. Sınırsız.. Sadece BBS ve BBM icin ödemiyorum. Sınırsız ( youtube ve facebook video haric ) ve 16,90.. Size 1 gb yetebilir. Bana yetmiyor. Ödedigim para 16,90. Ufuk bey ben androide savas acmadım.. Listede olmamasına karsılık Blackberry de olmalı ios da olmalı dedim. İhtiyaca göre tercih edilmeli dedim. Benim icin güvenlive hızlı bir mobil posta trafigi ve güvenli bir messenger çok önemli.. Tercihimde bu yönde..Saygılar..
Ankete ekleme yapılmıştır. Amaç; benzer özelliklere sahip telefonlardan farklı işletim sistemi kullananların birbirine avantaj ve dezavantajlarını belirleyebilmek. Öhhhö, pardon Ufuk, bu neyin tarifesi, baya uygunmuş... Açıkçası gidişat laptop, pc vs. den ziyade akıllı ve çoğu bir yerde telefonlara gidiyor gibi. Outlook, yeterli google araması, navigasyon ve hatta office uygulamaları çok şey için yeterli bence. Bunlardaki kolay, ücretsiz ve detaylı ulaşımlar ve performansları ana seçim etmeni olabilir.
Vodafone ile özel anlaşmalıyız toplam 12 hattımız var
Tamamdır, iyimiş tarife.
Ayıptır söylemesi iyi pazarlıkçıyımdır ama büyük şirketlere, küçük esnafa pazarlık yapmam zaten zar zor ayakta duruyor millet üçün beşin lafını yaptın mı hoş olmuyor,büyük şirket de ayda 600TL için (bütün tarifelerimiz aynı değil, yurtdışı tarifelerimiz falan da var) bir zahmet üç beş kuruş oynasınlar fiyatlarla.
En doğrusu bence de. Bu arada akıllı telefonlarda batarya ömrü de genelde sıkıntılı diye duyuyorum, bu konuda nasıl gelişmeler olacak acaba?