Anket

Hangi toyota verso? ve neden?

Corolla verso(2004-2009)
15 (38.5%)
Verso(2009-2013)
24 (61.5%)

Toplam Oy Verenler: 38

Gönderen Konu: Corolla Verso ile Verso arasında kaldım yardım lütfen!  (Okunma sayısı 24673 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
Ynt: Corolla Verso ile Verso arasında kaldım yardım lütfen!
« Yanıtla #80 : Nisan 22, 2013, 11:33:43 »
arkadaşım dün antalya bakırcılara gittim. verso için bi gelişme olup olmadığını sordum şöyle bi konuşma yaptık:
 -Bu versolarda otomatik yok değil mi?
 -Var. fakat 1.8 otomatik olarak var.
- Onu biliyorum onun haricinde?
-Şuan yok hocam.
-1.8 otomatik 84bin liraymış. ben o fiyatı verene kadar 76bine mersedes alırım hemde otomatik. neden böle bi fiyat var ki!!!
- Hocam haklısınız ama ilk satış stratejisi galiba. biliyorsunuz yeni değişti verso daha doğrusu yenilendi. bir kaç ay böle olur.
-Donanım olarak mı? mesela ben cam tavan istiyorum otomatik istiyorum?
-Evet hocam. şimdi cam tavan sadece premiumda ama bir kaç ay sonra opsiyonel olur. ayrıca biz Türkiyeye özel 1.6 otomatikte bekliyoruz ve olacak büyük ihtimalle.
-BMW ortak motorları mı?
-Hayır hocam bmw ile dizel ortaklığı olacak. biz benzinli otomatik versoyu bekliyoruz.diğer bayilerde bastırıyor bu konuda. bmw dizel ve otomatik olarak 2014 te başlayacak. ama sonuna mı gelir 2014 ün hemen başında mı olur bilmiyoruz. ama büyük ihtimalle 2014 sonu olur yani 2015 desek daha doğru olabalir.
-of ya kararsız kaldım. aslında şurdan alıp çıkasım var ama otomatik istiyorum ben.corollada 6 haziranda tanıtılacak tam istediğim gibi bir araba var onunda otomatiği yok. şimdi düz alıp 6 ay sonra da otomatiği çıktı derseniz tekrar al-sat yapmak istemiyorum.
-Hocam yeni corolla yı bekleyin.gerçekten çok güzel bi araba geliyor. versoda siz beklerken çıkada bilir çıkmayada bilir ama kesin otomatik bi verso olacak tarih belli değil belki seneye olur. bayiler hep talep ediyor bizde genel merkeze iletiyoruz. bence yeni corollayı bekleyin bi görün görmeden karar vermeyin kesinlikle. zaten 6 sında tanıtımı olacak(haziran).. satış-talep temmuz sonuna anca başlar.arabalar falan o zaman gelmeye başlar.
-peki teşekkür ler
-ben teşekkür ederim. haziran ayında beklerim hocam mutlaka.belki arada gelişmeler olabilir verso için. tlf ile bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Nisan 22, 2013, 11:33:43 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Nisan 22, 2013, 14:09:33 »
1.8 verso için nasıl 84.000tl fiyat verebilmiş ki bayi zira böyle bir araç zaten satış gamında yok türkiye içi için adamlar özel sipariş bile almıyor
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Nisan 22, 2013, 17:59:59 »
84 binlira benzinli 1,8 araba  çok bence.
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #83 : Nisan 22, 2013, 19:18:52 »
1.8 verso için nasıl 84.000tl fiyat verebilmiş ki bayi zira böyle bir araç zaten satış gamında yok türkiye içi için adamlar özel sipariş bile almıyor

arkadaşım şuan talep ederseniz 1.8 otomatik talebinizi alıyorlar ve size özel geliyor. 84bin tl toyota genel merkezi ararsanızda söyleniyr. fiyat o. verip vermemek biz tüketicilere kalıyor yaniiii.. o fiyat olmasıının nedeni de vergi malesef:(((

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: AB-
  • Kilometre: 205154
  • Model Yılı: '12
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Nisan 22, 2013, 19:38:15 »
Bencede o fiyat çok fazla. 80.000 lira verecek olsam ne arabalar var. Ama şahsen ikinci el temiz bi verso ya 40-42 verilebilir diye düşünüyorum ama 80.000 mi asla!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #85 : Nisan 22, 2013, 19:45:14 »
ben cumartesi günü HASTALYA da mercedes B ye baktım ve çok güzel bi araç hem otomatik hemde 77600tl... Dün de ford KUGA yı test sürüşü yaptım 66500 tl. ve çok güzel bi araç yapmışlar 4x4 otomatik bi araç.. tek handikap sayabileceğim benzinli olması ama artık insanımız küçük hacimli ulaşılabilir 4x4 istiyorsa benzinliye şimdilik razı olmalı die düşünüyorum. dizel oldumu fiyat 100 lere yakın oluyor..biz versoyu istiyorduk ama niyeti ben baya kuga ya doğru bozdum.. 2-3 sene sonra garanti bitince bide tüp taktık mı değme keyfeee diye düşünüyorum.. otomatiği süüper hiç bişey hissettirmiyor gerçekten.. kuga forever:))) ne zamana kadar yeni corollayı görene kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 47 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #86 : Nisan 23, 2013, 05:58:33 »
Siz Kuga'nın yakıt değerlerini sordunuz mu? Hem otomatik hem 4x4 herhalde ş.arası bile 10lt tüketir.
Yakıt önemlidir. Birçok kişi +100bin tl bile verip araç alsa sonradan yakıtdan ciddi rahatsız olabiliyor.
Ben de Verso nun otomatiği olsun çok isterdim. Araç alırken sırf otomatik olsun diye başka markalara da baktım ama verso nun artıları ağır bastı. Belki de Toyota 1,6ürün gamında otomatiği bu yüzden koymuyor. Zaten 1,8 deki de tam otomatik(tork konvertörlü) değil, yarı otomatik MMT. Bence farkı (kullanırken gördüğüm) konfordan kısarak yakıt ekonomisi yapması.

ben cumartesi günü HASTALYA da mercedes B ye baktım ve çok güzel bir araç hem otomatik hemde 77600tl... Dün de ford KUGA yı test sürüşü yaptım 66500 tl. ve çok güzel bir araç yapmışlar 4x4 otomatik bir araç.. tek handikap sayabileceğim benzinli olması ama artık insanımız küçük hacimli ulaşılabilir 4x4 istiyorsa benzinliye şimdilik razı olmalı die düşünüyorum. dizel oldumu fiyat 100 lere yakın oluyor..biz versoyu istiyorduk ama niyeti ben baya kuga ya doğru bozdum.. 2-3 sene sonra garanti bitince bide tüp taktık mı değme keyfeee diye düşünüyorum.. otomatiği süüper hiç bişey hissettirmiyor gerçekten.. kuga forever:))) ne zamana kadar yeni corollayı görene kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Nisan 23, 2013, 11:34:47 »
Bende aynen sizin gibi düşünüyorum Bülent Bey. O yüzden zaten ibre diğer araçlardan verso ya doğru döndü. Yoksa araç yelpazesinde başka araçlarda vardı. Nissan Qashqai +2, Grand c-max, c4 grand picasso,Nissan  X-trail, Santa fe, Dacia lodgy vs vs Ama toyota verso benim gözüm-gönlümde hepsinin önüne geçti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #88 : Nisan 23, 2013, 20:44:30 »
şehir içi 10-11 lt yakıt olduğunu söyledi satıcı..arabayı 90km hıza dayadım 7-7.2 değerlerini gecmiyordu yol bilgisayarı..ilk anlık hız değerleriyle 90 a galirken 14-15-16 lar göründü ki bu dqa atak kullanımdan kaynaklı ama sakin kullanımda 7.5 olsun öyle haimli bi arabaya normal bence...kocaman araç sonuçta ve tam 4x4...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Nisan 24, 2013, 13:42:36 »
şehir içi 10-11 lt yakıt olduğunu söyledi satıcı..arabayı 90km hıza dayadım 7-7.2 değerlerini gecmiyordu yol bilgisayarı..ilk anlık hız değerleriyle 90 a galirken 14-15-16 lar göründü ki bu dqa atak kullanımdan kaynaklı ama sakin kullanımda 7.5 olsun öyle haimli bir arabaya normal bence...kocaman araç sonuçta ve tam 4x4...

Valla Timuçin bey aracımın vw bora olduğunu daha önce söylemiştim. Ben bora ile 90 a ulaşır iken 24-25 leri görüyorum tabi bunda gaza basış şiddeti de fazlaca etkili. Eğer kuga o değerleri görüyorsa gerçekten güzel ama bunun yanında kuganın dizel olduğundan mütevellit farkı da söz konusu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Nisan 24, 2013, 14:16:25 »
valla hacım ne kadar diğer markalara baksamda içimden bişey ııgghhhh diyoo..iillaki toyota:))) ya yeni corolla otomatik yada düz de olsa verso:))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '19
  • 109 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Nisan 24, 2013, 14:42:22 »
dün üşenmedim gittim alj ye dedim verso 1.8 otomotik istiyorum fiyatıda 84.000 tl diye söyleniyor dedim

cevap bu araç satış listemizde yok,

dedim bende biliyorum yok ama özel taleple satılıyormuş

hayır efendim yok sadece talep oluşursa satışa belki sunulacak

ben açıkça söylüyorum 1.8 satılsın hemen alacağım ama yok kardeşim
2019 Corolla Hybrid Passion X-Pack e-CVT

Efsaneler ölmez şekil değiştirir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Nisan 24, 2013, 20:40:06 »
Siz hiç yoktan aracınız var ve model yükseltmek istiyorsunuz. Biz daha verso ya kavuşamadık. Allah ın izni ile bir kavuşsa idim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Ne mutlu Türküm diyene.
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 138000
  • Model Yılı: '09
  • 30 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Nisan 24, 2013, 22:06:24 »
Yalçın kardeşim merhaba.2009 yılında kasa yenileyeceğini bildiğim halde hem acil ihtiyaçtan hemde yeni kasanın fiyat farkı olur düşüncesiyle eski kasa sıfır verso aldım.Fakat hiç pişman değilim aracım şuan 58 bin km de periyodik bakımları  dışında hiçbir masrafı ve sıkıntısı yok çok memnunum .
2009 corolla verso comfort extra.  2011 1.0 yaris terra sporty

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #94 : Nisan 24, 2013, 22:10:19 »
Abicim Allah kaza bela vermesin. Şimdi ilk hedef eldeki arabayı satmak yada takasa girip verso almak. Aklım 2009-2013 arası kasa da kalıyor ama diğerinin de aşağı kalır yanı yok gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Mayıs 01, 2013, 13:08:41 »
arkadaşlar versolarda  bi indirim var az önce baktım... galiba mayıs ayı kampanyası olsa gerek:)))) full navili 69900 dü 67900 e inmiş... premiumu 67binden  2000tl inerek 65bin e bırakmıştı adana onatça... navili şimdi 67900 se acaba 65900 e bırakırlar mı ki acep?????:))))))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Mayıs 01, 2013, 18:57:41 »
O bütçe bizim boyumuzu bir hayli aşıyor maalesef. Gönül ister son kasa full donanım ama malum ev ekonomisi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • 5 kere teşekkür etti
« Yanıtla #97 : Mayıs 02, 2013, 09:54:37 »
otohaber dergisi aldım verso testi vardı.. bu hafta sonu saat 18:15 de pazar günü otorite programında ,(a haber kanalında) verso testi olacak...  bence bu versonun en gec 2014 te otomatiği olur die düşünüyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #98 : Mayıs 02, 2013, 21:07:57 »
Pazar günü otoriteyi izlemek lazım. Verso testlerini elimden geldiği akdar okumaya çalışıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 9 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Mayıs 07, 2013, 20:00:29 »
Konuyu karşılaştırmalar bölümüne taşısak daha iyi olacak galiba. Hem böylece daha fazla forumdaş konudan yararlanabilir